Új hozzászólás Aktív témák
-
Dare2Live
félisten
Lehet én vagyok fáradt de nem tudom ki köze van annak, hogy nem használsz huawei telefont ahoz, hogy nem látod mi lesz ennek a vége.
A Bada/WP dolgot meg máshogy látjuk.
Nem mellesleg nem látom én hol drukkoltam. Leírtam a véleményemet pl mobil OS fejlesztés témában. Hogy az nem úgy megy, hogy 1év alatt lefejlesszük piacra dobjuk és lesz rá gms szinvonalú API, appok és devek tülekednek. Te akarsz engem valahova berakni és nem én téged.
-
mjani1172
addikt
Tegyük fel, hogy megmarad a lendület, és jól sikerül. (nagyon kevés esélyt látok erre) Akkor sem lesz komoly alternatíva, egyszerűen az amerikai és európai felhasználók nem fognak átállni,annyi történik, hogy a google piacot és teret veszít.
Ez nem baj, de nem is előny.
Az európaiak elvesztik a Huawei-t, ami már most látványosan megzuhant, annak ellenére hogy a statisztikdk szerint szárnyal.
Ez nekünk nem jó,mert kiesik egy versenytárs.
Új hozzászólás Aktív témák
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Pécs és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Formula-1
- Home server / házi szerver építése
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- iPad topik
- Milyen légkondit a lakásba?
- Magisk
- A holnap határán: itt van minden új Galaxy promóképe
- Nyíregyháza és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- ! 1 ÉV GARANCIA ! Független Samsung Galaxy Z Flip 4 128B Pink Gold. WWW.TRUSTPHONE.HU - FLP388
- iPhone 11 Product RED Független 64GB
- ! 1 ÉV GARANCIA ! Független Samsung Galaxy Z Flip 4 256GB Graphite. WWW.TRUSTPHONE.HU - FLP394
- ! 1 ÉV GARANCIA ! Független Samsung Galaxy S21 FE 128GB Graphite. WWW.TRUSTPHONE.HU - FLP397
- ! 1 ÉV GARANCIA ! Független Samsung Galaxy Z Fold 3 256GB Phantom Silver. WWW.TRUSTPHONE.HU - FLP398
- Apple iPhone 14 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 12s 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Csere-Beszámítás! Gamer PC Számítógép! R9 3900X / RX 6700XT / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- LG 55C3 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- LG 65C2 - 65" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest