- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- CMF Phone 2 Pro - a százezer forintos kérdés
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Egyszerre legnagyobb és legkisebb is a Garmin Venu X1
- Mobil flották
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Yettel topik
- Motorola Edge 30 Neo - wake up, Jr...
Új hozzászólás Aktív témák
-
admin007
csendes tag
válasz
Criminal017 #48 üzenetére
Az enyém, holnap reggel jön meg
feketét rendeltem. Kíváncsi leszek, milyen lesz a Stratos-hoz képest (jelenleg az van).
-
Használt valaki ilyen okosórát? Az értesítéseket normálisan mutatja? Meg lehet nézni az adott értesítést? Pl email, viber.
-
brigore
csendes tag
Szerintem itt a cikkben félreérthető a megfogalmazás, én is benéztem, mert most úgy tűnik, nem 30 körül lesz az ára, hanem olyan 45-50-ért lehet megvenni azokon az oldalakon, ahol már lehet rendelni. Sőt, egy helyen 70-ért is láttam, ami elég durva ezért az óráért.
-
SzaboZE
addikt
Az 1 hét kevés, legyen 2-3 és akkor alternatíva lehet. Az IP68ról annyit, hogy ha az IP68-as BIPem mindent kibír, forró fürdő, tenger 2-3 méteres merülés, uszás, akkor szerintem ez is bírni fogja.
-
HKorn
veterán
Azért az sem hátrány, hogy a Verge csak 43mm-es míg a Stratos az bazi nagy 46mm. Nálam ezért esett ki főként. Ez viszont tetszik, IP68 nekem bőven elég, mondjuk telefonálni biztos nem telefonálnék róla.
Akksi ha elmegy 1 hetet az már ok.
-
sharp4
őstag
válasz
vinczetibor #38 üzenetére
Nekem sem minden frissítéssel volt problémám. Több romot kirpóbáltam, és igen rendszeresen voltak random merülések. Mint említettem, a márkával semmi bajom. Több terméküket is használom. Sajnos a Pace nem egy jól sikerült darab.
-
-
vinczetibor
aktív tag
Azt azért nem szabad elfelejteni, hogy a topikokba azok írnak, akiknek problémájuk van és nem azok, akik elégedettek. Néhány elégedetlen tulajdonos képes akár több száz negatív hozzászólást írni a hónapok alatt, miközben a több ezer elégedett egyet sem, mert az utóbbiaknak nincs mit írniuk.
-
vinczetibor
aktív tag
A Pace nekem tökéletesen működik. Ma töltöttem, mert már csak 20%-on volt az aksi. Én is meglepődtem, hogy az előző töltés óta 9 nap 11 óra telt el... Különben átlagosan 8 naponta kell töltenem. A Stratos szoftverével már többet tud, mint amire szükségem van és nálam semmilyen szoftveres bug nem jelentkezik. Teljesen elégedett vagyok vele!
-
Pff.. Egyik kézzel adtak, a másikkal elvettek..
Ugyan szubjektív, de szerintem a Stratos szebb. Vízálló, transzflektív kijelző.
Ebbe végre raknak mikrofon/hangszóró párost, erre nem lehet úszni benne, és belevágnak egy amoledet.Erre se kell költenem.
Szerk.:
Most komolyan az a baj, hogy ezt vagy a Stratost hetente kell tölteni? A sokszor ennyibe kerülő Samsung/Apple óra 1 napos üzemideje az jobb, nem? -
szpali
addikt
válasz
maximilien88 #26 üzenetére
Persze, Kínában
-
Én is nagy megelégedésre használom... egyszer szívtam vele kb 1-2 hétig mikor gyorsan telepítettem a 1.37d frissítést és rá pár órára vissza is hívták, mert szar volt én meg bent ragadtam, de aztán jött az 1.38a az már jó volt a mostani a stratossal megegyező szoftver meg már szuper...
-
Flagstaff
tag
A hírt látva volt némi
hogy nekem is pont nemrég kellett megrendelni a Stratost, de aztán hamar megnyugodtam hogy jó lesz az mert ez nem vízálló. Nyilván tusolni épp lehet benne, de a vízállóság nem merülhet ki ennyiben egy sportóránál. Ahol előfordulhatnak vizes sportok is. Bár a Xiaomi/Huami az úszáson kívül más open water sportot nem ismer a Stratosnál, egy evezős sport mód még jó lenne és igény is mutatkozna rá a tulajok részéről sztem. Ezeknél a sportoknál is előfordul hogy az ember úszni kényszerül. ezért a valódi vízállóság van akinek szempont.
Tavaly a N5-ömet sikerült beáztatnom vitorlázás közben egy borulásnál, akkor megfogadtam hogy nem lesz még egyszer olyan cucc nálam a vízen ami nem teljesen vízálló. Két órát ázott a szószban mire sikerült kiszednem az elvileg vízhatlan rakodó/légrekeszből. -
=Mentor=
őstag
A 25 dolláros Mi band 3 vízálló, de ennek minek ugye?
-
atike
nagyúr
Határozottan jónak tűnik. Főleg, ha tényleg 30 alatt marad...
-
Nagyon messze áll az előző a csapni való kijelzőtől! SŐT! Én azt bánom, hogy ebbe már nem transzflektív LCD került. Nálam már e miatt is felejtős! A Pebble legjobb ötlete volt ez a technológia! Az összes eddigi Amazfit óráknak ez volt a LEGJOBB tulajdonsága. Szinte 0 fogyasztás és kültéren illetve megvilágított szobában háttér világítás nélkül is tökéletesen leolvasható kijelző. E mellett nekem teljesen huszadlagos, hogy sötétben a háttérvilágítással nem olyan kontrasztos, mint egy amoled.
-
B1T3
addikt
Ha 30 ezer körül (inkább alatta, mint fölötte) megáll, akkor kiváló választás, illetve egy jó minőségű, kör kijelzős alternatíva lehet.
-
GoldhandRent
őstag
AMOLDED kijelzo!! Remelem mas meg nem irta 🙃
-
törölt tag
De, ugyanaz. A Xiaomi amúgy alig gyárt valamit (ha egyáltalán), a termékpalettájuk 90%-a szerintem csak begyártók átcsomagolt terméke.
Nem lenne rossz ez az óra, de azért manapság már alap lenne az 5 méterig vízálló kivitel. Illetve az üzemidő is inkább csak éppen elég, de jobb lenne egy kicsit hosszabb.
-
szpali
addikt
De jó, hogy van ilyen is!
Kéne
Mondjuk nincs még 2 hetes a Stratos, amit Bip mellé vettem sportolásra, de lehet, hogy beújítok egy ilyet, ha érdemes lesz váltani -
Én jobban örültem volna, ha a stratost fejlesztik tovább, ( több ram jobb proci, gyorsabb működés) mint hogy butítanak rajta... nah nem baj majd a következő, addig marad a pace...
-
Lasko
csendes tag
Tökéletes lenne számomra, csak az úszás...
Mondjuk a Mi Band 2-ben sem lenne szabad, mégis bírja, csak más árkategória -
Na itt kezdődik a jó üzemidő.
(#1) sharp4: mitől lenne csapnivaló egy amoled kijelző megjelenítése?
-
sharp4
őstag
Nagyon jó. Vajon ennek is csapni való lesz a működése, és megjelenítése, mint az előző szériáknak?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Távcső topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Milyen autót vegyek?
- OLED monitor topik
- Autós topik
- Egyre csak fejlődik az AI, emberek tízezreit rúgja majd ki a BT
- Milyen monitort vegyek?
- Motoros topic
- További aktív témák...
- 4 év gari - magyar bill. - Lenovo ThinkPad Z13 G1 - AMD Ryzen R7 Pro 6850U, 13.3" 2.8K OGS érintő
- Lenovo V130-15IGM laptop (Pentium Silver N5000/8GB/256GB SSD
- AKCIÓ! Dell Optiplex 5060 TWR számítógép - i5 8500 16GB DDR4 256GB SSD 500GB HDD UHD630 WIN10
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 10, Xiaomi Redmi Note 10s, Xiaomi Redmi Note 10 Pro
- BESZÁMÍTÁS! ASRock FORMULA OC RX 6900XT 16GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest