Új hozzászólás Aktív témák
-
FreeWind
csendes tag
Igen, így már működik is
Kipróbáltam elmentettem excel formában és vissza is töltöttem úgy is hogy a windows területi beállításoknál pont és vessző a tizedes jel, mindkét esetben jó.
Pedig egyszer korábban egy egész napot elkínlódtam, igaz még openoffice idején, akkor valahogy sehogy sem akart rendesen működni. -
FreeWind
csendes tag
válasz
Dark Archon #32 üzenetére
Több más programot használok és az ott nyert adatokat illesztek be táblázatba, ezek a programok viszont mind pontot használnak. Továbbá sokszor használok SQL parancsokat is és ott sem megengedett a vessző (ami ugye mező határolót jelent). Szóval most Ctrl+C -> Jegyzettömb -> . csere ,-re -> LibreOffice és utána meg vissza ugyanez. Sokszor Excel formába mentésnél is gond van ha a másik gépen Excel-be olvassák be.
Amúgy most néztem át újra a LibreOffice beállítását. Elég csak ott átállítani a "Területi beállítások"-at Angolra, és működik úgy is (windows-é marat magyar). Majd meg kell néznem mit művel Excel alatt.
-
FreeWind
csendes tag
Nagy lelkesedéssel letöltöttem az új verziót, de látom a tizedesjelet még mindig nem lehet beállítani. Nem hiszem el, hogy csak nekem hiányzik, hogy tizedes elválasztónak pontot használjon.
Valami módszert nem tudok, hogy rávegyem a tizedespontra? (Magyar billentyűzet, Magyar területi beállítások, de ott a tizedesjelnél pont van beállítva) Köszi.
Új hozzászólás Aktív témák
- Robot fűnyírók
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Medence topik
- Hardcore pizza és kenyér topik
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- PlayStation 5
- További aktív témák...
- Ohh Lenovo ThinkPad P15 G2 Tervező Vágó Laptop -75% 15,6" i5-11500H 32/1TB RTX A2000 4GB /1 Millió/
- UHH! HP EliteBook 850 G8 Fémházas Multimédiás Laptop 15,6" -40% i7-1165G7 16/512 Iris Xe FHD EU-HUN
- IBM PS/1 2168-552 486SX-25
- ASUS ROG Strix RTX 2080 Ti OC 11GB
- Acer Swift 3 (SF314 54) i5 / 8GB RAM / SSD / FullHD / kiváló állapotban!
- RAKTÁRSÖPRÉS!!! - Videókártyák, Monitorok, Notebookok, Stb. - Szaküzletből! Számlával!
- Prémium PC házak akár 20-40% kedvezménnyel eladók garanciával, számlával!
- Egyedi ékszerdobozka
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Konzol felvásárlás!! Xbox Series S, Xbox Series X
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest