- Brutál akkuval érkeztek az Ulefone X16 modellek
- Betiltották a Pixel 7-et Japánban
- 200 megapixeles zoomkamerát sem kap az S26 Ultra?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Fotók, videók mobillal
- Magisk
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Szinte csak formaság: bemutatkozott a Pixel 6 és Pixel 6 Pro
- Google Pixel 8a - kis telefon kis késéssel
Új hozzászólás Aktív témák
-
nkmedve
őstag
Relativ sebesség ide vagy oda, aki vezet egy autót legalább pár napig az fül, váltó és láb alapján meg tudja becsülni a sebességét (arról nem is beszélve hogy esetleg a forgalom többi résztvevőjéhez is lehet szintkonizálódni). Én a mostani dieselemnek meg tudom becsülni a sebességét kb. +-10km/h pontossággal minden esetben. A régebbi benzinesben is meg tudtam kb. -+15-20km/h pontossággal még legrosszabb esetben is. Nem hinném hogy olyan égető probléma lenne, hogy mi lesz ha majd kell pár km-t vezessek műszerek nélkül. Amúgy se hiszem hogy annyira jó dolog lenne ha egy sofőr állandóan a műszerfalat bámulja.
Ezektől eltekintve nekem nem kell LCD az órák helyére, attól nagyon bazári hatása lesz az egész műszerfalnak.
-
Az oké, de míg a mátrix rendszerben párhuzamosan és egymást követően futnak "szálak"; tehát "koordináták" alapján meghatározható egy pixel tartalma, addig itt úgynevezett "csonka halmazok" kerülnek a mátrixba és egyedi vezérlés igényel minden LCD. A sima négyszögletes képalkotásnál, csupán az LVDS-nek a felbontást és a vezérlési bitrátát kell megadni, míg egy ilyen kijelzőnél nem alkalmazható univerzális jelfolyam.
-
Romvr
őstag
Gondolom van GPS abban a kocsiban, külön terminálon amibe már ilyet építenek. Akkor pedig ott a visszajelzésed a sebességről, noha az csak közelítő érték. Vagy ha nincs, akkor félrehúzódsz és a telefonodat használod.
Amúgy ilyen esetre én két külön kijelzőn és két külön áramkörön vezetném a műszerfalra a sebességet. Ha az egyik elszáll, akkor csak egy gombnyomás és ott a másikon. Azzal meg kibírod míg elmész a szervizbe.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Kuponkunyeráló
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Brutál akkuval érkeztek az Ulefone X16 modellek
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- AMD Navi Radeon™ RX 5xxx sorozat
- NVIDIA GeForce RTX 5060 Ti (GB206)
- Betiltották a Pixel 7-et Japánban
- Konteó topic
- RETRO beárazás (mobil, PC, konzol)
- További aktív témák...
- Beszámítás! Sony PlayStation 4 PRO 1TB fekete játékkonzol extra játékokkal garanciával hibátlan
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 13400F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3070 8GB Pure Base 500DX fehér 650W
- PS3 Játékok 1500Ft/db - RÉSZLETEK A LEÍRÁSBAN
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- LG 27UL550-W - 27" IPS / 3840x2160 4K / 60Hz 5ms / HDR10 / AMD FreeSync
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest