Legfrissebb anyagok
Mobilarena témák
- Google Pixel topik
- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
- Fotók, videók mobillal
- Megjött a jubileumi Pixel széria
- Elődjéhez képest sokat változott a Redmi Note 15
- Műholdakkal is beszélgethet a Redmi Note 15 Pro+
- A legnagyobb számok a Honor kagylójában vannak
- Egy friss tanulmány szerint az AI-ban utazó cégek 95%-a csak elégeti a pénzét
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Telekom mobilszolgáltatások
PROHARDVER! témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
tomboy0013
veterán
Amiket felsoroltak abból csak a minőség valódi előny amit én is mondtam. Az, hogy most egy leheletnyivel gyorsabb nem annyira számottevő a mindennapi használat során ahogy a kijelző sem. De ezek közül egyiket sem hoztam fel negatív példának (ez ugye ennél is ugyanúgy alap dolog mint a konkurencianal). Annyit mondtam, hogy nem nyújt közel sem annyival többet mint egy 6P. Sőt igazából attól szinte semmivel nem nyújt többet, de mégis több mint kétszer annyiba kerül. Én csak annyit mondtam, hogy nulla plusz és az ár meg ugyanaz mint a többieknél. Nem lenne gond ha nem ennyibe kerülne.
Új hozzászólás Aktív témák
Témaindító teszt
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- Samsung Galaxy S24 128GB Onyx Black Megkímélt állapot, 100% akku!
- Honor X6a 4/128GB, Újszer, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Honor X6 4/64GB, Újszerű, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Samsung Galaxy A25 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A34 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Üzleti előfizetők hirdetései
- DELL Precision 5540 Workstation i7-9850H Nvidia Quadro T1000 16GB 512GB 15.6 új akksi 1év garancia
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B550 Vision D B550 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- 24 GB-os RTX 6000 HP - garanciával
- ÚJ Microsoft Surface Laptop 7 13.8" 2K - 120Hz Érintő - Snapdragon X Elite - 16GB - 512GB-2 év gari
- LG 27UL550-W - 27" IPS / 3840x2160 4K / 60Hz 5ms / HDR10 / AMD FreeSync
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest