- Hitelesítették az S26 Ultra csalódást keltő telepét
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Xiaomi Smart Band 10 - a hetedik napon megpihen
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Megjött a jubileumi Pixel széria
- Poco F7 Pro - jó, de az amatőr sem rossz
- Fotók, videók mobillal
- Xiaomi Mi 9T Pro - tizenegyes!
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
Új hozzászólás Aktív témák
-
kakuk100
őstag
válasz
tomboy0013 #150 üzenetére
Nem elsősorban rád írtam amit írtam, hanem inkább azokra akik a topik elején írtak mindent össze vissza.Abban is igazad van, hogy nagyon drága a telefon. Túl van árazva szerintem is. Van S7 Edgém és régi androidos vagyok ezért van egy kis összehasonlítási alapom. A Pixel XL-t jó telefonnak tartom és az igényeimnek megfelelő.Amiket hiányolnak belőle én nem használom, vagy nem fontos nekem. Gondolom mindenki olyat vesz amiben lehetőleg benne van az amit rendszeresen használ. Remélem én is így tettem.Sajnos az utóbbi időben a márkásabb telefonok nagyon drágán jönnek ki. Nagy a rizikó és nyerni akarnak. Behozni a lemaradást a veszteségek miatt. Pl. Note7
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple Iphone 15 Pro Max 512Gb
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3328, 94% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3326, 94% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3327, 94% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3323
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felváráslás!! Xiaomi Redmi Note 11, Xiaomi Redmi Note 11 Pro, Xiaomi 11 Lite
- StarTech Thunderbolt 3 TB3DKDPMAW - Dual-4K Dock
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 13, Xiaomi Redmi Note 13 Pro, Xiaomi Redmi Note 13 Pro+
- Samsung Galaxy Z Flip 4 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest