Hirdetés
- Sony Xperia 5 IV - házon belüli siker
- Mit csinálsz, Nokia?
- Idén mindenki siet valahova
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy Z Fold3 5G - foldi evolúció
- OnePlus 8T – fazonigazítás
- Telekom mobilszolgáltatások
- Xiaomi 12 - az izmos 12
- Motorola Moto G72 - a titkos favorit
Új hozzászólás Aktív témák
-
ldave
nagyúr
Köszi a bemutatót. Jelenleg egy Pixel 3a-t használok, hamarosan tervezem cserélni, de megvárok egy akciót, Teljes áron eléggé drága a jelenlegi árfolyamok mellett.
A Slime draws near! Command?
-
mjani1172
addikt
Nagyon korrekt írás!
-
Viktor S
csendes tag
Feleségemnek pont tegnap érkezett egy ilyen telefon. A kiválasztás szempontjai a kezelhető méret, a hosszú támogatás és a nem csúcskategóriás ár volt.
A telekomos esim működik vele.
A haptikus visszajelzések jópofák.
Ami engem zavar, hogy a power gomb a hangerőszabályzók fölé került, kijelző kikapcsolásához nekem kényelmesebb, ha alatta van. -
giroud199
aktív tag
Ez a csúcskategóriás soc kicsit erős így 2022-ben....majdnem hozza egy iphone xs szintjét
2022-ben kamera, kijelző fronton 200k-ért kevés ez szerintem....
>>12ProMax&Note8@BMWe91<<
-
Solten
addikt
Xiaomirol valtottam, tetszik az OS, szuper hogy nincs tele szemettel... A Google 1 napos szuletesnapi akcioja soran eleg jo aron tudtam hozzajutni (£319), kivalo keszulek ennyiert.
Saor Alba
-
Mustaros
aktív tag
Ha jól látom Nothing phone-al van egy kategóriában, vagy tévedek?
-
185-ért ez lassan már korrekt
Ami viszont ígéretes, az az 5 év support, az már iPhone szint. Asszem nem kell a töltés sebességétől sem meghalni.
Jó lett a cikk
Veszek _hibás_ LCD monitort,fényképezőgépet, objektívet, routert ---- Mutogatni való hater díszpinty
-
ghiottone
nagyúr
köszönöm mindenkinek!
"ÉÍ 'AANNÍÍGÓÓ 'ÁHOOT'É" (= La verdad esta lejos de aqui)
-
vakablak93
őstag
A teszt jó lett köszönet érte a cikkírónak ,valahogy az az érzésem hogy a Google jobban eltalálja a középkategóriát mint a felsőt, akárcsak a 3a és a 4a ez is elég jó lett.
Egy kérdésem lenne, a teszben nem találtam meg, remélem nem csak elsiklottam felette, ez is képes arra az élfordításnak nevezett dologra amire a nagy Pixel6?
Ez érdekelne mert ez a funkció meg a gpu játékteljesítménye okán agyalok hogy a 4a-ról váltsak még ha minden másban perfekt is nekem máig a kicsi.[ Szerkesztve ]
Majd akkor lesz instám, ha felkel a nap a hold sötét oldalán :D
-
ghiottone
nagyúr
válasz
vakablak93 #14 üzenetére
Elvileg igen, ha ez a Game Dashboard. Anno még augusztus 10.-én írtam a tesztet, csak a logouton lassan jelent meg. Augusztus 12.-én kezdték el először kiadni a 6a-ra is a Game Dashboard támogatást a 13 bétán.
-
vakablak93
őstag
Köszi a gyors választ!
Én arra a funkcióra gondoltam hogy aktívan feliratozza youtube videót a kiválasztott nyelvre a Pixel 6, illetve ami még érdekel az a vezetékes képkimenet, de visszaolvasok hátha írtál róla.Majd akkor lesz instám, ha felkel a nap a hold sötét oldalán :D
-
ghiottone
nagyúr
válasz
vakablak93 #16 üzenetére
Na, azt nem néztem
a vezetékes kimenet elvileg mehet: [link]
-
vakablak93
őstag
válasz
ghiottone #17 üzenetére
Egen, percről percre királyabb a cucc.. Ha belegondolunk hogy hány hasonló vagy drágább telefonból kispórolták akkor az én részemről ez egy jó pont a telefon mellett.
Sokszor csak netezek, de mindig a gémer lapost kötöm a TV-re ( ami monitor nálam) gondoltam egyszerűbb lenne ezt telóval, ha csak netezés filmezés van épp.
[ Szerkesztve ]
Majd akkor lesz instám, ha felkel a nap a hold sötét oldalán :D
-
TestamentDNR
aktív tag
Sziasztok!
Tud ez a telefon AoD-t? -
ghiottone
nagyúr
-
ghiottone
nagyúr
válasz
TestamentDNR #21 üzenetére
Sehogy. Root és magisk nélkül nincs 5g nálunk. Google nem engedélyezi a gyári romban. [link]
-
alvarezfan
csendes tag
Tegnap vettem az Alzában egy Pixel 6a-t. A Yettel-kártyámat beletéve azt láttam, hogy megjelent a Beállításokban a 4G-hívás választhatósága. A szolgáltatói beállítások verziószáma: yettel_hu-43000000001.11
2022-12-08. Tettem néhány próbát, úgy tűnik, hogy a teló 4G-n marad hanghívás közben is, ha a 4G-hívás lehetősége be van kapcsolva a Beàllításokban. -
alvarezfan
csendes tag
Az 5G lehetőségét nem látom.
[ Szerkesztve ]
-
babineni
újonc
Sziasztok! A párom két hete vett az Alzán egy Pixel 6a-t. Az elsőt be kellett cserélnie, mert folyton újraindult önhatalmúlag, illetve a biztonsági frissítések letöltése is folyton elakadt. A cseretelefon ezeket megugrotta, de az új kütyü most azt játssza, hogy telefonálás közben (általában már a hívás elején) ledobja a mobilhálózatot. Volt olyan nap, amikor egyáltalán nem lehet vele telefonálni, másnap meg semmi baja nem volt. Van valakinek valami ötlete, hogy mihez kezdjünk vele? (A marmonkanna+gyufa kombó is válasznak számít.
)
Új hozzászólás Aktív témák
lo A Google 2022-es középkategóriás készüléke több ponton is fejlődött, de vajon ennyi elég 200.000 Ft-ért?
Állásajánlatok
Cég: Contrall Ipari Informatikai Kft.
Város: Pécs
Cég: Servergarden Kft
Város: Budapest