- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat jelent
- Magisk
- HMD Skyline - jó szerelés
- Ez össze van rakva - Segway Ninebot F3 Pro
- Fotók, videók mobillal
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- iPhone topik
- MIUI / HyperOS topik
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Szergely83
tag
Pár hete váltottam a kiöregedő Samsung Galaxy Note 8-ról és baromi elégedett vagyok. Stabil, gyors, baromi jó a kamerája. Töltés sebessége teljesen rendben van, ha csak 70-80%-ig akarom feltölteni, akkor az azért elég gyors és ennyi töltöttséggel már simán átvészelhető egy nap.
Melegedéssel szintén nem volt problémám, Note 8 sokkal jobban forrósodott, mint ez.Akksi kicsit csalódás volt, de a legutóbbi patch mintha javított volna rajta, nap végén általában 50% felett marad az akksi, ha előtte este teljesen feltöltöttem - ez a patch előtt nem volt jellemző.
Ujjlenyomat olvasó szintén nem az erőssége, bár ez is javult a legutóbbi patch óta. Még így is sokkal jobb egy hátlapi leolvasónál, kényelmesen feloldható anélkül, hogy kézbe kéne venni.A kamerával nem tudok betelni, egészen elképesztő, hogy a ~4s-ig készülő nightmode képek kézzel tartva, bemozduló alannyal (kutya) is tud egészen éles képet lőni! Videó szintén remek, baromi jó a stabilizáció, este/betérben is nagyon jó felvételt készít.
Új hozzászólás Aktív témák
- FSP RAIDER S 750W 80 PLUS Silver táp
- LG 42C3 - 42" OLED EVO - 4K 120Hz 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen6 CPU
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 13 2022 M2 8GB 256GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- iKing.Hu - Redmagic 10s Pro - Nightfall - Használt karcmentes
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest