- Mobil flották
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Teljes külső kijelzővel hódítana a Flip7, ami kapott egy kistestvért is
- Android szakmai topik
- Fókuszban a One UI 8 és a biztonság
- Samsung Galaxy S20 FE - tényleg nem lite
- Xiaomi 12 - az izmos 12
- Google Pixel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
sohajda90
aktív tag
Én magam iPhone felhasználó vagyok (az ökoszisztéma miatt), de szüleimnek mindig Android-ot veszek. Édesanyámnak majd másfél éve van meg a 9 SE (azt anno újonnan a 220 Volt-tól 110e-ért vettem munkahelyi utalvánnyal
) , az tényleg szuper kis készülék, a Snapdragon 710 is bőven elég mindenre, hétköznapi használat során szuperül teszi a dolgát, a kamerája is meglepően korrekt és tényleg méretre is tökéletes.
Édesapámnak 2 éves a Moto G 6, azt anno még az USA-ban egy bestbuy-ban $200-ért megkaptam (~60e Ft), na az azért már erősen érik a cserére a Snapdragon 430 miatt. Reméltem ez a Pixel szóbajöhet alternatívaként, de ezen az áron semmiképp. Mint említettem, ha nem mindenféle trükközéssel akarom beszerezni, hanem simán itthon házhozrendelve, akkor teljesen nem versenyképes a hasonló hardvert felvonultató Moto G 9 Plus-szal, amiből ennyiért konkrétan 2-t lehet venni és még marad az embernek egy 20-as a zsebében. 120 körül instant buy lenne a Pixel, de 170-t ilyen hardverrel nem ér meg...
-
sohajda90
aktív tag
Nagyon pofás kis készülék, de az ára eszméletlen! Értem én, hogy elszaladtak a Mobilárak, meg tudom, hogy Android fonton a Google még mindig az etalon, de ezért a hardver csomagért elkérni 170e "erős" magyar Forintot?! Ha nem Google logó lenne rajta, hanem bármi más 100e-nél kitörne az elégedetlenség, hogy mit képzelnek magukról.
Moto G 9 Plus szintén Snapdragon 730-al, fizikai minőségében hasonló, ha nem jobb főkamerával (ami mellett van dedikált zoom és széleslátó is) amire egyébként a Gcam-et is fel lehet múkolni, szintén kb. vegytiszta droiddal, nyakonöntve a tök hasznos Moto funkciókkal (ok, aláírom, hogy frissítés oldalról mérföldekkel jobb a Google és tovább lesz támogatott), viszont cserébe 5000 MAH-os akksival ugyanabban a magyar zöldmanós webstore-ban, ahol ezt is árulják 78e Ft, egy kerek százassal olcsóbb!!! Egyedüli "tényleges" trade-off az IPS panel.
120e környékén meg már kapható a G 5G Plus is, amiben ugyanúgy marad az 5000 MAH-os akksi, de cserébe már Snapdragon 765 van, 5G és 90 Hz-es képfrissítés, szintén 3 látószöggel. Hardveres szempontból kicsit időtállóbb lesz, még akkor is, ha szoftveresen nem lesz annyira támogatott...
Ténylegesen ezen az áron meg ott van a One Plus Nord, ami bár, ha nem vegytiszta droid, de pont az a gyártói felület fut rajta ami egyébként sok hasznos extrát ad...
Szóval értem én, hogy heggesztéi nélkül kimagaslóan jó a kamera szoftver, meg hosszan támogatott lesz, de szerintem ezért a hardverért 170e durva. Írtátok, hogy sokkal rosszabb üzemidő, de az A13 miatt szerintem ennél még az SE 2020 is jobb vétel...
Új hozzászólás Aktív témák
- Robbanj a jövőbe egy új Ryzen 7 5800X-szel! Kamatmentes rèszletre is!!
- Lenovo 13 Core i3-7100 Cpu laptop eladó
- Új! Számla + 1-3ÉV Gari! Áfás! Gamer PC - Számítógép! R5 9600X / RX 9070XT / 32GB DDR5 / 1TB SSD M.2
- IKEA (HAVREHOJ) tablet vagy laptop tartó
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest