- CMF Buds Pro 2 - feltekerheted a hangerőt
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- Fotók, videók mobillal
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Telekom mobilszolgáltatások
- Vivo V40 5G - az első benyomás fontos
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Yettel topik
- Brutál akkuval érkeztek az Ulefone X16 modellek
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
Új hozzászólás Aktív témák
-
vakablak93
őstag
Az kemény!
Nekem még nem sikerült ilyen gyorsan kicsinálnom, ennyire zabál a kamera?
Vagy csak ekkora a külömbség az előlapi és a hátlapi között?
Videóhívásokkal legalábbis nem sikerült ilyen hamar nullázni..Pontosan mit csinálsz a kamerával hogy jobban merül mint a Szent István?
-
adabra
senior tag
Bocs, segíteni nem tudok, de érdekel, hogy mire használnád, ami miatt utána kikapcsolnád?
Mondjuk én naponta többször használom a Google Pay miatt (mindenhol azzal fizetek).
Így nyilván nem kapcsolom ki soha. Az akku fogyasztásra marginális (kb 0) hatással van, biztonsági szempontból pedig nem tudok sebezhetőségről. Az egészségügyi hatásait sem ismerem, de nem hinném, hogy ettől kellene félni. -
winbox
senior tag
Én az akksira annyit tudok mondani, hogy Pixel 4 után megváltás. Alig nagyobb ebben, de ott kb 4 óra kijelző időm volt, késő délután már töltőn lógott. Itt 6 órát nekem mindig hoz, tegnap pl 7 óra, pedig adtam neki az ívet. Így egész nap bírja nálam. Rendszer ugyanolyan smooth. A52 5G-t használtam a két teló között, ott ugyanennyit bírt, de a sok mikrolagg, lassulás miatt elengedtem a One UI-t, visszatértem a Pixel vonalra és minden szempontból tökéletes választás volt számomra a 4a. Jobban szeretem, mint anno a Pixel 4-et.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy S23 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 11 Product RED Független 64GB
- Xiaomi 13T Pro 12/512GB Jótállás: 2026.10.24.-ig Állapot: 10/10 Független
- ! 1 ÉV GARANCIA ! Független Samsung Galaxy Z Fold 3 256GB Phantom Silver. WWW.TRUSTPHONE.HU - FLP381
- Új Poco F7 Ultra 512/16GB Black 3év garancia!
- SZÜNETMENTES TÁPOK
- Apple iPhone 7 128GB, Yettel függő, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 13400F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3070 8GB Pure Base 500DX fehér 650W
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- Bomba ár! Dell Latitude 5495 - Ryzen 5 I 16GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Radeon I Cam I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest