- Google Pixel topik
- iPhone topik
- A Samsung gyártja az első 2 nm-es Qualcomm lapkát?
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Szerkesztett és makrofotók mobillal
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
- Mobil flották
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
Új hozzászólás Aktív témák
-
ghiottone
nagyúr
válasz
kvojnovics #200 üzenetére
A visual core annyira nem észrevehető, valahogy megoldja az sd670 + a szoftver. Ami még negatív az általad felsoroltak mellett az a-nál, hogy sötétebb, olcsóbb amoled van benne, nincs korlátlan tárhely a fotók, videóknak és az ip is elmaradt. Jó cucc, de azért csak közép kategória. Mi 9Se aksiban hogy bírja?
-
ghiottone
nagyúr
válasz
kvojnovics #197 üzenetére
Pixel 3a-t nem nézted, az nem lenne elég? Nálam az első merítési ciklusban lefuttattam pár tesztet - Antutu, Geekbench. Kipróbáltam pár játékot kb. egy órán keresztül. Letöltöttem pár gigabájt adatot. Kamerát próbálgattam 50-60 kép és 3-4 30 másodperces videó erejéig. mindigGO TV 75%-os fényerő mellett kicsivel több, mint egy órát ment és az kb. 12%-ot fogyasztott. Hallgattam 1,5 órányi zenét Bluetoothon keresztül, Waze segítségével több, mint 1 órát használtam a gps-t + internet opera böngészővel, YouTube, stb. nyomkodása és így 24 óra alatt 7%-ra merítve kicsivel több, mint 6 óra kijelző időt sikerült elérni.
-
*RLaci*
addikt
válasz
kvojnovics #197 üzenetére
Csak wifivel,lakásból ki nem mozdulva reggeltől estig,volt nekem is ennyi,de ez nem mérvadó.
-
*RLaci*
addikt
válasz
kvojnovics #195 üzenetére
Nekem 3-4 óra sotnál több sosem jött össze,1-1,5 napra le vetítve.Normál felhasználás,auto fényerő,játék nuku.
-
Ricardo
titán
válasz
kvojnovics #193 üzenetére
Ez nagyon sok összetevős dolog. Amiket felsoroltál az csak a töredéke. Mekkora fényerőn használod, milyen lefedettségű területen.....stb
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Nintendo Switch 2
- Hálózati / IP kamera
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Az AI-ügynökök közel fele hamarosan a kukában végzi
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Autós topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- M0ng00se: Hardvert áruhitelre?
- PlayStation 5
- További aktív témák...
- Xiaomi Redmi 13128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- új bontatlan iPhone 16 Pro Max 256GB black titanium fekete titán független Apple 1 év garancia
- Okostelefonok és eszközök felújítása, akkucsere, törött kijelző csere, ODA-VISSZA FUTÁRRAL IS!
- szinte új iPhone 16 Pro Max 256GB black titanium fekete titán független Apple 3 év garancia
- Honor 200 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- LG 65B4 - 65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- BESZÁMÍTÁS! Asus Prime A320M R5 1600 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1050 Ti 4GB Rampage SHIVA TT 500W
- 0% THM részletfizetés, beszámítás! ÚJ 27% 3 év AMD RX 7900 XT / 7900 XTX készletről KAMATMENTESEN!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RTX 5060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 40WP95XP-W - 40" NANO IPS - 5120x2160 5K - 72Hz 5ms - TB 4.0 - HDR - AMD FreeSync
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged