- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Sokat fejlődött a Tecno belépő ajánlata
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Hammer 6 LTE - ne butáskodj!
- Xiaomi Watch 2 Pro - oké, Google, itt vagyunk mi is
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Nem fogy a Galaxy S25 Edge?
- iPhone topik
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
Új hozzászólás Aktív témák
-
kerxy
őstag
Sziasztok!
Hétfőn csatlakoztam egy Pixel 3 XL-el (törött P2XL helyett)
Vettem is hozzá egy ilyen vezeték nélküli töltőt, amivel nekem tökéletes töltődik: https://xiaomi.hu/termek/xiaomi-mi-wireless-charging-pad-vezetek-nelkuli-tolto-10w-qc3-0/
Mondjuk az IKEA-s olcsóbb, az biztos, de ehhez kábelt is adnak (type C-s). -
Drakmusz
addikt
Ahogy már említettük, nagy csodákra nem lehet számítani.
Ebből az IMX363-ból már mindent kifacsartak, az új Pixel lesz a maximum ebben a tekintetben.
Nincs már ebben a szenzorban több varázslat, ennyi.
Mivel nekem 1XL van, így az egyéb jellemzők miatt megéri váltani.Viszont 3-asról talán nem annyira. -
törölt tag
Én a GCam újítások miatt vártam az új Pixel generációt, de ez az "asztrofotózás" csak egy gimmick. Ilyen hosszú expozíció mellett még mindig zajtenger lesz az éjszakai égbolt, látszik is a képeken, hogy volt mit elkenni rajta.
Az ilyen speciális fotó módoknak addig látom értelmét, amíg lehet kézből használni őket. De ha már valaki van annyira elszánt, hogy kivisz egy állványt mobilos csillagfotózáshoz, akkor beletehetne még egy kis plusz erőfeszítést és utánajárhatna hogy kell rendesen csinálni, nem nagy ördöngösség.
Egy másik újítás még ugye ez a Mesh Warping. Az lenne a lényege, hogy ne essenek perspektivikus torzítás áldozatául az arcok, de "barrel distortion" se legyen a háttéren. Amit úgy érne el, hogy felismeri az arcokat és azokon a területeken "torzítja vissza" a képet.
Csakhogy így minden torz lesz az arcokat kivéve... Nagyon furcsa eredmények tudnak születni, mint például itt rögtön az első sorban a jobb szélső kép. A fejük teljesen realisztikus, a testük viszont elég morbid így.
Vagy itt a jobb szélen a nő. De a feje fölött az a görbe vonal is egyenes volt az eredeti képen...
HDR+, Night Sight, ezek mind előrevitték a mobilos fényképezést, de még a Super Res Zoom, meg a gömbpanoráma se volt értelmetlen.
Az idei produkciójuk viszont egyelőre csalódás, még a Motion Mode tudná menteni kicsit a helyzetet, ha az tényleg egy használható dolog lesz.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Vezetékes FEJhallgatók
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Beszántaná a marketingért felelős részlegét az Intel
- Világ Ninjái és Kódfejtői, egyesüljetek!
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Xbox Series X|S
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- BestBuy ruhás topik
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Asrock H310CM i5 9400F 16GB DDR4 240GB SSD 1TB HDD RTX 2060 Super 8GB Zalman Z1 700W
- 14" Dell Latitude laptopok: 5400, 5480, 5490, 7480, E7440, E7450 / SZÁMLA + GARANCIA
- Üzleti Fujitsu Lifebook u7510 15,6" FHD IPS 2021/08. havi gyártás
- Beszámítás! HP Z2 G4 Tower Workstation számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy A06 128GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest