Új hozzászólás Aktív témák
-
xnace
őstag
válasz
tdk.112 #1990 üzenetére
Bizony ott van, de csak olyan van, hogy uninstall, és ha rákattintok, akko "Uninstall unsuccesful"
De legalább már azt is tudom, hogy root nélkül is lehet ef-t menteni
Vagy alapból root joga van a usernek??
Szerk: Nekem ugyanez van a YouTube.apk-val
Slukkica: Akkor vegyél ájfónt
-
robertel
senior tag
válasz
tdk.112 #1929 üzenetére
Hát igen, t nagyon jó áron adta, talán még most a t-mobile move vehette volna fel a versenyt vele ár/érték arányban az 50%-os akcióban.
Egyébként nekem anyaghasználattal sincs semmi gondom,egyébként is tokban van. Persze én nem fémházas készülékről váltottam, hanem kis alsókategóriásról. -
tybsen
addikt
válasz
tdk.112 #1921 üzenetére
Amint bejelentkezek a fiókommal, rögtön ki is írja, hogy már le van töltve. Tehát itt is úgy érzékeli, hogy már rajta van a készüléken.
Ha pc-hez csatlakoztatom a telefont, akkor meg nem látja az alkalmazásokat (tehát magát a rendszert), csak az usb meghajtó részét.
Az a baj, hogy idő hiányában még nem volt időm annyira rákeresni, de majd megnézem. Ha valaki tud ötletet, ...
-
robertel
senior tag
válasz
tdk.112 #1897 üzenetére
Kejelző ha nem bánsz vele durván nem karcosodik, ettől függetlenül rendeltem egy jónak tűnő fóliát, ártani nem árthat.
Na kipróbáltam a városban a wift, csak az alsó sáv volt fehér, néha az sem és igy mértem 3 mbit-es sebességet, szerintem ennyi is a net sebessége amit befogtam. Tehát ha fogja a netet nincs baj vele, egyedül a hatótávval van baj, ami még igy is, hogy van benne n-es szabvány kisebb mint előző telómban -
tdk.112
aktív tag
válasz
tdk.112 #1856 üzenetére
Feltúrtam a netet, és rengeteg probléma van a gyorsulásmérő-giroszkóp-iránytű hármassal.
Ezek szerint szériahiba (és az i9020-as verzióval is előfordul). Kár, mert amúgy még semmi hibát nem találtam rajta.
Tulajdonképpen nem sokat használom ezeket, de azért ez elég nagy probléma egy csúcskészüléktől.
-
robertel
senior tag
válasz
tdk.112 #1832 üzenetére
Teljesen passzol rá, 2$ vagy mennyi volt, annyit megér.
A másik müanyagto kami nem jó, az is dealextreme-s, az nem enged annyit, hogy ez beleférjen (9020ra tervezték)
A karbon meg megint egy más műfaj, de az is jó, annyi hogy a gomboknál le kellett vágnom, igy jobban hozzáférek. -
robertel
senior tag
válasz
tdk.112 #1744 üzenetére
Nem rossz, de nekem most jólesz ez. Én meg még el akartam adni
Végülis igy nem buktás annyira a netes rendleésem, a dealextreme-től jött müanyag tok nem jó ugyan, de jött hozzá stylus és használható fólia, meg 3$ volt mindössze.
Remélem az aksik, töltő és az autós töltő is megjön még és jó lesz.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Elkezdtek szállingózni az Arctic P Pro sorozatú ventilátorai
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Ultrafényes Pixel karórák érkeznek
- Linux kezdőknek
- Bittorrent topik
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- További aktív témák...
- Eladó Vagy Csere SAMSUNG GALAXY Z FOLD 4
- iPhone 15 Pro MAX 256 Gb vadonatúj állapotban 2027.02.07-ig hazai garanciával
- IPhone 16 Pro max Pitaka és gyári Apple tok
- Land Rover Explore R 4/64GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- IPhone 12 128GB gyári független új programozott akkuval
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X3D 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Csere-Beszámítás! Gamer PC Számítógép. / I7 4790K / 16GB DDR3 / RX 5700XT 8GB / 500GB SSD
- Kingmax 1x2GB DDR3-1333 RAM
- Lenovo S10-2 Intel Atom retró csajszis netbook eladó
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest