-
Mobilarena
[Re:] Google Nexus 7 - Android 4.1 alapon
Új hozzászólás Aktív témák
-
SoldierL
senior tag
válasz
sto1911 #24139 üzenetére
Én el is vesztettem a hitemet a tabletről, klasszisokkal több reményt fűztem hozzá anno. Jó hardver, de sajnos nem sikerült kiadniuk rá egy normális romot, ami tényleg elfogadhatóan röcc mentes. Na meg a töltési idő nagyon-nagyon hosszadalmas. Szerintem ez széria hiba vagy ilyesmi. (Le is cseréltem egy ipad mini retinára) na de ezt nem is szabad egy lapon említeni a nexusal. Senkit nem akarok megsérteni de ezzel a tabbal nyelrem a legtöbb ideget. Ugy cserélgettem-telepítgettem a romokat mint más az appokat. Kerestem az igazi romot. Végül a gyári 4.1-es jött be nekem a legjobban. Az volt a legstabilabb. Csak az állandó update üzenet ment az agyamra, amit root nélkül ki se lehet kapcsolni...
-
SoldierL
senior tag
Amikor megvettem ezt a Nexus7-et egyből feltünt, hogy baromi lassan tölt fel. Sok-sok tabletem volt már, de egyiknél sem tapasztaltam ilyet. A többi egy hosszabb film alatt feltöltött. Ez meg ha egyszer lemerül, kell egy nap mire feltölt. (Közben kisebb böngészés, de akkor is abszurd) Ezt senki nem tudta nekem megmagyarázni.(töltő minden tiszta, új a kütyü). Viszont! Lollipop alatt ez megjavult! Normálisan feltölt. De a rendszer meg tele van hibákkal...
-
SoldierL
senior tag
Rommerek egy villám kérdés! Cm 10-re felraktam a motley kernelt. Hogy tudnám fix-re beállítani az órajelet?(1.6ghz) Egy idő után vissza áll 1.3-ra. Miért? Milyen rom+kernel kombót ajánlatok ahol nincs ilyen? Tehát fix órajelet szeretnék.
-
SoldierL
senior tag
-
SoldierL
senior tag
Skacok rájöttem mi fogja annyira rettenetesen a gépet. A Nova Launcher. Nem vicc. Eredeti prime, áruházból megvéve, mindegyik gépemen eddig ezt használtam, de a nexus valahogy nem szereti. Letöröltem mintha lenne egy új tabom. Feltoltam rá a CM 10-et, jelenleg atom stabil minden. (Semmi launcher)
Ha megjon az L irjatok, mert azért még azt kipróbálnám! -
SoldierL
senior tag
válasz
CoolBoy323 #21625 üzenetére
M9 az Cynogenmod 9? Honnan tudom letölteni?
-
SoldierL
senior tag
válasz
CoolBoy323 #21620 üzenetére
Melyik CM-et használod? Ki milyen Custom Rom-ot használ?
-
SoldierL
senior tag
Gyári töltővel használom. Az általam felsorolt játékok kb. akkor jelentek meg amikor kiadták a nexus-t.
-
SoldierL
senior tag
Ha valakinek kell 15 ért viheti. 2 év garanciával, a szélén a króm van kicsit leverve..
-
SoldierL
senior tag
Amúgy én megbántam, hogy beruháztam erre a nexus-ra. Az égig sztárolt tegra proci, 4-1 mag nvidia stb, stb.. sehol nem érződik, hogy erősebb lenne mondjuk egy samsung galaxy tab2-nél. volt pár tabom tudom mit beszélek.. Ha egyszer lemerűl, kell 1 nap mire feltölt. Egy játék sem megy rajta rendesen. Pl. a modern combat 4 multi egyik gépemen sem ment ilyen fosúl mint ezen. Gl-tools-al very low-on is.. A többi is szarul megy, most wanted, rr3 egyik sem úgy megy mint ahogy kéne. Ha belakom a gépet, de csak az alap dolgok vannak rajta úgy belassúl alig lehet használni. De ami legjobban fáj az a töltés.. fos az egész egyedül az össze szerelés szép, kb ennyi.
-
SoldierL
senior tag
Miért tölt ennyire lassan?
-
SoldierL
senior tag
Egész jól bele rázódtam a romolgatásba, samuról fura volt váltani. Felraktam már szinte az összes CM stable verziót de mindegyiknél volt valami ami nem tetszett. Végül a legelső offical 4.1-nél döntöttem úgy érzem mintha ez futtatná a legstabilabban a játékokat (pl. modern combat 4 multi). Viszont valamit nem értek. A toolkit miért nem engedi felrakni a kitkat-ot? Valamilyen hibával kidob. Csak a korábbi romokat engedi felrakni. Miért van ez? Ha jönne az 5-ös frissités azt azért kipróbálnám, de nincs kedvem OTA-n keresztűl végigzongorázni.. A másik pedig, olvasom itt, hogy sokaknál nagyon lassan tölt fel. Ez nálam is így van. Fél napot használom, fél napot töltöm.. Ez így nagyon nem buli! 2014.09.05-i tablet, kicsivel több mint 1 hónapos. Szerintetek mivel kéne elérni gyorsabb töltést?
-
SoldierL
senior tag
Letégláztam? Toolkit-nél telepités közben nem ment tovább, nyomtam egy gombot, kilépett azóta nem bootol be! Kérlek segitsetek mi a teendő ilyenkor?
-
SoldierL
senior tag
Működik a tabom tökèletesen nem tégláztam. Az első oldalon leirtak szerint csináltam mindent, viszont már a 4.1.2 rendszer rakása nem sikerült adb-s modszerrel. Elolvastam mindent, letöltöttem mindent szoval nem ész nélkül álltam neki. Akkor a toolkit(legujabb)-el fel tudom rakni a jb-t? Valaki ha leírná nagyon megköszönném.
-
SoldierL
senior tag
Légyszi segitsetek! Most vettem 4.4.4-el, hogyan tudnám visszarakni a 4.1.2es rendszert? Bootloader nyitva, root megvan ès mèg twrp-t is raktam fel a toolkitel. Probáltam az elől leirt Adb-s modszerrel de amikor beirom a total commanderbe a cmd-t met a flesh boot parancsot azt irja a parancsot nem ismeri. Valaki lentudná irni lèpèsről-lèpèsre hogy tudnám vissza rakni a gyári hivatalos 4.1.2-őt? Hogy csináljam? Köszi előre is
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Több évig húzódó per várhat az Apple-re az iPhone-ok uralma miatt
- Tőzsde és gazdaság
- Milyen autót vegyek?
- Gurulunk, WAZE?!
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Hivatalosan is bemutatta a Google a Pixel 6a-t
- EAFC 25
- Milyen videókártyát?
- Autós topik
- További aktív témák...
- Xiaomi Redmi Note 14 5G
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 16/32/64GB RAM RTX 4060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 4070 Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 14 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- SanDisk Extreme Portable 8TB (SDSSDE61-8T00-G25)
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged