Hirdetés
- Nagyon erős ajánlat lett CMF Phone 2 Pro
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Telekom mobilszolgáltatások
- One UI 7 frissítés: volt, nincs
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- A szögletes Huawei órák is lebuktak
- FErgeteges frissítés: két rajongói mobil kapott One UI 7-et
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Mobil flották
-
Mobilarena
[Re:] Google Nexus 7 - Android 4.1 alapon
Új hozzászólás Aktív témák
-
hejbaa
csendes tag
Üdv!
Felismeri a nexus a hangerőszabályzós headsetet? Vagy egyáltalán lehet bele mikrofonos fülest dugni? -
hejbaa
csendes tag
válasz
Teagol #23655 üzenetére
HR, mint Hard Reset? Ha igen, akkor megvolt, bár önmagába nem oldotta meg a gondot. Látom nemrég refurbised táblát kerestél. Én most vettem Extreme Digitalról. [link] 36 ezer pénz, szerintem jó biznisz, de annyira nem kell rám hallgatni, mivel ez előtt semmi okostelóm vagy táblám nem volt, de ha valamire kíváncsi vagy segítek/megnézem.
-
hejbaa
csendes tag
Üdv! A napokban vettem egy Nexus 7-est, felfrissítettem a legfrissebb 5.0.2 -es rendszerig, de megbántam. Lassan kapcsolt be, laggolt, kényelmetlenné vált. Netes leírás alapján próbáltam downgradelni, de valami nem sikerült és nem indult el a rendszer. Szerencsére Nexus Root Toolkit-tel visszaraktam egy régebbi rendszert és azóta 4.4.4-en használom. Minden szép és jó, de észrevettem, hogy csak 6,02 Gb összes tárhelyet ír ki a vas, holott 16 Gb-os a cucc. A kérdésem az lenne, hogy mit kell tennem ahhoz hogy elérhetővé váljon a teljes tárhely? (Olyan 12-14Gb körül volt)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma A legújabb Android referenciagépet az Asus gyártja, a készülék Tegra 3 lapkakészlettel, IPS kijelzővel és Jelly Beannel érkezik.
- Nagyon erős ajánlat lett CMF Phone 2 Pro
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- Autós topik
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Politika
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Telekom mobilszolgáltatások
- További aktív témák...
- Amazon Kindle 10th Generation ébresztős tok
- iPad Air 6 13" M2 256GB Wifi Megkímélt/2025.11.18.Apple Gar./e200
- Beszámítás! Apple iPad Pro 11 2024 1TB WiFi + Cellular tablet garanciával hibátlan működéssel
- iPad Air 6 11" 128GB Cellular Újszerű/2025.10.04.Apple Gar./Akku 100%/p4200/
- BONTATLAN Új Magyar Magic Keyboard és Smart Keyboard iPad Pro 12.9 Azonnal Átvehető DEÁK Térnél Átve
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA! Beszámítás, 27% áfa, összesen 5db RTX 5060 Ti 16GB 3 ventilátoros készletről BOMBA ÁRON!
- HP Probook 650 G4 15,6 i5-8350u 8. gen. GYÁRI MAGYAR VILÁGÍTÓ BILL!!!
- Telefon Felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- Honor Magic6 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest