- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Milyen okostelefont vegyek?
- Eltűnhet a Dinamikus Sziget
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- A Samsung bemutatta az Exynos 2500-at
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Netfone
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
-
Mobilarena
[Re:] Google Nexus 7 - Android 4.1 alapon
Új hozzászólás Aktív témák
-
tonerz
aktív tag
válasz
#45553408 #19793 üzenetére
Máshol én is olvastam hogy valakinek meg a refussal volt problémája, és úgy emlékszem (nem 100% ) hogy neki se volt patent a csomagolása.
Nálam amikor kihozta az értékesítő a refus alternatívát, előttem vágta fel a zár matricát és mind a tablet mind a tartozékok originált fóliában becsomagolva voltak, úgy mint az origináltnál amit először vittem.
Ha nincs a doboz oldalára nyomtatva hogy refubrished, akkor meg nem mondtam volna hogy ez nem origi gyári. -
tonerz
aktív tag
válasz
h1ght3chzor #19789 üzenetére
Én tavaly nyár végén vettem a 16GB n7-et (nem refust). Másnap vittem vissza mert sötétben "gyönyörűen" látszott minden oldalon a kijelző bevilágítás. Volt még két darab originál (nem refus) az adott boltban, ahol az egyik példány ugyanezt produkálta a másik pedig nem akart Wi-fi-re csatlakozni.
Jött a kérdés az értékesítőtől, hogy akkor pénz vissza vagy van refubrished.
Mivel nem akartam üres kézzel eljönni, ezért adtam neki esélyt, és nem bántam meg, és különbözeti pénzt is kaptam vissza
Teljesen originált csomagolás, makulátlan új állapot, hibátlan kijelző, Wi-fi és azóta is teszi a dolgát, remélem még jó sokáig.
Kicsi hátrány hogy nem 2, hanem csak 1 év garancia van rá. -
tonerz
aktív tag
Sikeresen frissítettem a gépet 4.3-ra.
Viszont ezt a hangouts nevezetű átkot hogy lehetne lepusztítani a gépről, illetve inkább az lenne a kérdésem hogy a gtalkot hogy tudnám visszarakni? -
tonerz
aktív tag
Sziasztok,
Tegnap sikerült nekem is hozzájutni egy 16Gb refus nexus 7-hez.
Minden frankón működik, de este egy olyan dologra lettem figyelmes hogy amikor törölgettem a kijelzőt
akkor az egyik oldalán a kereten ha csak egy picit jobban megnyomom vagy végig húzom az ujjam akkor
"fehér" folt megy végig (Pl.:mint amikor erősebben nyomom meg a monitor képernyőjét) de a másik oldalon jóval erősebben kell megnyomnom hogy ezt a jelenséget produkálja.
Illetve a problémás oldalon nagyjából középen egy nagyon pici kotyogás hallható a burkolaton ha megnyomom, de egy két ilyen nyomás után megszűnik.
Ez természetes jelenség, nálatok is ilyen?Mivel még a 72 órában benne vagyok szerintetek van értelme visszavinnem cseréltetni? (edigital)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- MacSzerez.com - iPad Pro 12.9" / 4. generáció / Asztroszürke / Wifi + Cellular / 512GB / Garancia
- BONTATLAN IPAD AIR 13" M3 WIFI 256GB KÉK
- MacSzerez.com - iPad / 7. generáció / Ezüst / 128GB / Wifi / Garancia!
- Új, makulátlan állapotú Samsung Galaxy Tab S9 FE 6GB/128GB Szürke, 2 év garancia
- Apple iPad Air 4 64GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Samsung Galaxy A54 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! Gigabyte H610M i5 13600K 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Zalman S2 TG Seasonic 650W
- DELL PowerEdge R730xd 12LFF rack szerver - 2xE5-2680v3,64GB RAM,4x1GbE,H330 RAID v ZFS
- Exkluzív AMD Ryzen 7 Setup - Nem csak vásárolhatod, bérelheted is! Kamatmentes rèszletre is!
- BESZÁMÍTÁS! Dell Latitude 5550 üzleti -Intel Ultra 7 165U16GB DDR5 RAM 1TB SSD Intel Graphics WIN11
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged