- iPhone 16e - ellenvetésem lenne
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Mobil flották
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Magisk
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Fotók, videók mobillal
- Azonnali mobilos kérdések órája
-
Mobilarena
[Re:] Google Nexus 7 - Android 4.1 alapon
Új hozzászólás Aktív témák
-
wmitty
csendes tag
Nos, a láthatósági időt felvittem egy órára.
Töltőre rakom a billentyűzetet (biztos, ami biztos, bár már napokat töltöttem), átváltom a bekapcsológombot - egy másodpercre felvillan a kék led -, majd lenyomom a Pair Buttont, valamint a tableten az "Eszközök keresését". Hiába. Lefut a keresés, 10-20 másodperc, és nem ad ki semmilyen találatot.
Próbáltam úgy is, hogy csak egy picit lenyomom a buttont, meg úgy is, hogy végig nyomva tartom. Se így, se úgy.Hálás volnék további észrevételekért.
-
wmitty
csendes tag
Korábban tanácsot kértem a külső billentyűzet csatlakoztatási problémáit illetően.
Hogy ne nézzen senki hülyének:
a kérdésem természetesen értelmes, csak a "wifi" szót kell a helyes "bluetooth" kifejezésre kicserélni a szövegembenKöszönöm a választ a felismerési idő hosszabbítása tárgyában - mindjárt kipróbálom. (Jelenleg két perc.)
Ha nem lesz elég - akkor újra jövök.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Telenor 5G Indoor WiFi Router (FA7550) + töltő (bolti áruk 100.000Ft)
- BESZÁMÍTÁS! Apple Mac mini 2024 M4 16GB 256GB SSD számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i3 10105F 16/32/64GB RAM RX 6600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X260 - i5-6G I 8GB I 256GB SSD I 12,5" HD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
- Lenovo ThinkPad X13 G2 multitouch
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest