-
Mobilarena
[Re:] Google Nexus 7 - Android 4.1 alapon
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
l.skywalker #22256 üzenetére
Lehet az is, de szerintem egyszerűbb lett volna nem kiadni akkor rá... aki nyalókát akart volna használni, az kénytelen lett volna újat venni... így meg simán vissza is rakhatja a 4.4.4-et.
-
törölt tag
Akik a Facebook alkalmazásra is gyanakodnak: most frissült Google Play-en a Facebook, és a Messenger is.
-
törölt tag
válasz
l.skywalker #22248 üzenetére
Remélem azért, nem kell 5-6 hetet várni a javításra, annak viszont örülök, hogy OTA-n nem töltődött le egyelőre nekem.
-
törölt tag
válasz
l.skywalker #22244 üzenetére
-
törölt tag
Pont arra találták ki ezt az OTA-n keresztüli rétegesen terjesztési metódust - első körben 1% kapja meg, ha nincs gond, utána bővítik folyamatosan több lépcsőben a frissítést ilyen módon megkapóak körét -, ha valami baj van, akkor megállítják, javítják, és majd újból indul az egész...
-
törölt tag
-
törölt tag
válasz
Stauffenberg #22139 üzenetére
Hát meg nem véletlen, nem egyszerre kapja meg mindenki a frissítést OTA-n keresztül
Nekem még most sem jött meg... ha nálam is jelentkezik a hiba, és nem a Facebook az oka, akkor vásárolok rá egy normális valószínűleg egyébként Nova Launchert. De lehet már eleve a javított verziót kapom meg, vagy nem jön elő a dolog, mert sokaknál meg nincs vele gond.
-
törölt tag
-
törölt tag
válasz
l.skywalker #22102 üzenetére
A kettősbeléptetési rendszer része. Arra van kitalálva, hogy illetéktelen akkor se tudjon belépni ha megszerezte a jelszavadat.
-
törölt tag
válasz
l.skywalker #22095 üzenetére
Hát én használom a Facebook alkalmazás egyik biztonsági szolgáltatását a kódgenerátort, de ha úgy alakul, akkor csak az L7 II-n marad az FB app, generálni azon is tud
-
törölt tag
válasz
bAtt001 #22089 üzenetére
Hát az a helyzet,hogy egyáltalán nem égető probléma számomra, de azért egy ideje motoszkál a gondolat bennem, hogy amennyiben a Telekomnál lesz Nexus 9 - lehetőleg WiFi only - a 2012-es verzióhoz hasonlóan jól árasítva, akkor beújítanék rá. A másik meg maradna tartalékban, vagy odaadnám muteromnak, hogy legyen neki is egy táblagépe
-
törölt tag
válasz
#41133696 #22030 üzenetére
+ Pár kérdés:
GSam Battery Monitor PRO? Ezzel gond volt KitKat esetében is, szóval ezért is erősen kérdőjel.
Milyen lett az új billentyűzet? Ugyanitt SwiftKey fut rendesen?
(#22031) zhorvath : Köszi
-
törölt tag
válasz
Lacci77 #22027 üzenetére
Nos akkor a kérdéseim azokhoz akiknek már fent van az 5.0:
Médialejátszókból ezek vannak megvásárolva, azért mondom csak, mert ez mind fizetős verzió. VLC volt fent korábban, de ezek mellett már egyáltalán nem láttam szükségét. Szóval az első kérdésem, jelenleg mik a tapasztalataitok, a fentebb láthatóak közül melyek mennek hibátlanul, illetve melyek azok amelyek teljesen működésképtelenek esetleg instabilak?
A mobilarénás cikkben látható egyik képen van egy szép időjárás alkalmazás. Ez mennyire jó? Nekem ebből is több van, AccuWeather Platinum, HD Widgets, Beautiful Widgets Pro. Ezekre szintén ugyanezek a kérdések vonatkoznak.
Business Calendar Pro-val mi a helyzet?
-
törölt tag
válasz
Stauffenberg #22012 üzenetére
OTA-n még senki sem kapta meg itt a frissítést ?
-
törölt tag
válasz
Stauffenberg #22010 üzenetére
Saját készítésű kép ?
-
törölt tag
válasz
l.skywalker #21960 üzenetére
Most raktam vissza a Clean Master-t, mert korábban gondok voltak vele, de hiányzott a RAM kijelző modulja, KitKat óta nem nagyon volt fent sűrűn, volt olyan, hogy azért, mert kikapcsolhatatlan AV védelemmel jött...
Csak a másodlagos kezdőképernyőn jutott neki így is hely, mert a Business Calendar PRO elfoglalta a korábbi bérelt territóriumát:
Belakott, KitKat óta FR-t nem látott rendszernél nem is rossz
-
törölt tag
válasz
Stauffenberg #21951 üzenetére
Hát én nem tettem fel, csak megnéztem, hogy kb mekkora méretű lesz, nem is töltöttem le.
-
törölt tag
válasz
Stauffenberg #21947 üzenetére
-
törölt tag
válasz
Partybokszos #21907 üzenetére
Köszi
-
törölt tag
válasz
Partybokszos #21902 üzenetére
Köszi
RTL Most-ot még meg tudná nézni valaki?
-
törölt tag
válasz
Zsebob #21872 üzenetére
No és a TV Go ?
A másik, mindig előkerül mostanában ez a 2012-es HW dolog... Telekomnál most ilyet osztogatnak új előfizetékeshez: Samsung Galaxy Tab 3 Lite - közelebb a határ
Az N7 még most is erősebb, pedig az ajándék táblagép idei termés.
-
törölt tag
válasz
janeszgol #21865 üzenetére
Szintén. Van vagy 4 Stream applikáció: TV GO, Mindig TV, RTL Most, GameTrailers TV
Amik nem érintenének kellemesen, ha kiesnének. Majd amikor megjön OTA-n akkor települ egyből, aztán vagy lesz amelyik kiesik vagy nem. Meg ugye nálam OTA-val sosem volt gond, remélhetőleg most sem lesz. Azért mondom, hogy nálam, mert volt itt olyan a topicban, akinek az OTA-tól is elfeküdt a zöld robotja... de még mindig az a legbiztonságosabb, meg legkomfortosabb.
-
törölt tag
válasz
sto1911 #21775 üzenetére
A béta? Szerintem majd amikor megjelenik, ha akkor rögtön nem is, de később csak azzá teszik, elvégre nem 4-5"-os mobilokon lenne értelme - kényelmi szempontokból, hanem táblagépeken. Az, hogy egy sokadik gyártó, noname táblája nem lesz esetleg sohasem vele kompatibilis, hát az egy dolog, de egy referencia készülék esetében, a Microsoft oldaláról elvárható, hogy azzá tegye.
-
törölt tag
válasz
Stauffenberg #21773 üzenetére
Pedig sokan panaszkodnak arra - legalábbis az olyan országokban, mint Magyarország is, ahol sokan vásárolnak használt iPhone-t, illetve a megvásároltat évekig használják -, hogy a legújabb iOS az egy vagy két generációval korábbi termékeken fájdalmasan lassú. Annyira, hogy sokakat ez is ösztökél, hogy vásároljon újat. Nyugaton meg inkább igaz az, hogy az Apple cucca is sem státusz szimbólumok mint idehaza, gyorsan lecserélik, akár évről évre, így aztán nem nehéz ezt a statisztikát elérni. Az egyik szomszédomnak például iPhone 3GS-e van, na azon megnézném, hogy még a 7-es iOS is hogy fut
Az Android esetében más a célközönség, igen vannak olyan androidos készülékek amelyek annyiba kerülnek mint egy iPhone, vagy iPad, de a legtöbb az lényegesen olcsóbb, és akkor még a középmezőnyről beszéltünk, mert rengeteg kínai gyártónak van kártyásan 20k-s készüléke, amely eleve nem a legfrissebb Androiddal jelenik meg, és azzal a verzióval is fog befejeződni a pályafutása.
-
törölt tag
Bár nekem meg van vásárolva az OfficeSuite Pro 7 (PDF & HD) is ,de azért ez is bérelt hellyel fog bírni, úgy érzem: Itt az ingyenes Microsoft Office mobilra. Mondjuk azt nem gondoltam, hogy az MS ingyenes verziója előbb érkezik meg mint a LibreOffice-é
-
törölt tag
válasz
bajzal #21765 üzenetére
Hivatalosan 18 hónapot vállal a Google... eredetileg úgy volt, hogy az Android 4.4.x lesz az utolsó, de egy nemes gesztusként a Google a referencia készülékekre bőven 18 hónapon túl is kiadja ezúttal a legújabb főverziót. Talán nem akarták, hogy az eredetileg 4.1-gyel debütáló készülékre az álljon, hogy referencia termék mivolta ellenére azzal a főverzióval vezetik ki, mint amelyikkel be, ráadásul több mint 2 év volt az az időintervallum, ameddig a Google mobil operációs rendszerének zászlóshajóját képezték a 4.x-es Androidok.
-
törölt tag
válasz
bigsee #21740 üzenetére
Egy Windows 8.1-es tablet ele drágább.A Google Play-ből nem vásároltál alkalmazásokat? Mert ha igen, azokat újból meg kell venned majd, ha egyáltalán van Windowszos verziója.
Az Android bonyolultságára való célzást, mármint azt, hogy annyi mindent tud, hogy nem tudod kihasználni sem, ellenben a Windows 8.1-et igen, nem igen értem. Az is sok olyat tud, amit nem fogsz kihasználni.
Ami engem illet. én nagyon sok alkalmazást vásároltam a Google Play-ből, szóval nem váltanék Androidról, max ha beesne egy Wines tab, akkor párhuzamosan használnám őket... de a lényeg, hogy a megjelenése óta használom a Windows 8.x /8.1-et, de az áruházban bár megadtam a bankkártya adatimat, egy alkalmazást nem tudnék mondani, amit meg kellett vásárolnom, ingyenest használok csak.
-
törölt tag
Akciós a Nexus Media Importer
-
törölt tag
válasz
ittakary #21719 üzenetére
Hát én türelmes vagyok, de nem ennyire
Na készítettem még két képet a fekete tokról, egyre jobban tetszik, nem koszolódik abszolút:
Ma helyeztem be bele elsőnek, és nem is veszem ma ki belőle, mert holnap sem leszek itthon.
Ugyanúgy mint az elődje, elég passzentos még, szóval óvatoskodhatok majd mint anno majdnem 2 évvel ezelőtt az elsőnél
-
törölt tag
Szerencsére nekem az van - nemcsak ezért szerencsére, hanem a 4G-s Mobile Hotspotom megléte miatt is.
Szerk: Egyébként az eddigi gyakorlatból kiindulva, úgyis napok kérdése valószínűleg mire megkapom
Majd előtte csinálok képet, hogy a 16 GB-os verziónál mennyi tárhely volt, és a telepítés után is, hogy mennyi lett. Meg eleve az is érdekel, mekkora lesz a frissítés mérete.
-
törölt tag
Dokkolón keresztül ez megszokott a (POGO), mUSB-n keresztül gyorsabb, mert stabilabb maga a csatlakozás is. Dokolón is annak kellene lennie, de néha igazgatnom kell rajta, közben nézem GSam Battery Monitor PRO-n, hogy 500 mA vagy a feletti legyen lehetőleg kiírva töltés közben, mert ha csak ennyi:
Akkor elhúzodik. Érdekessége még a dokkolónak, hogy a hang rendszerint akkor is átmegy a külső hangfalakra a csatlakozón, ha egyenes merül...
A dokolón nagyon óvatosan kell érintgetni a kijelzőt - ezt jobban is megoldhatták volna - mert egy apró fuvallat is elég ahhoz, hogy az éjjelre otthagyott teljesen feltöltött eszköz reggelre 94%-os töltöttséget mutasson.
-
törölt tag
válasz
tomee007007 #21670 üzenetére
Ott 43 találat volt az ASUS Nexus 7 tok keresésre, ebből volt pár univerzális, meg egy 5000 Ft - os. Pont ilyen meg egy sem.
-
törölt tag
válasz
CoolBoy323 #21664 üzenetére
Ez el van törve, nem pedig szakadva. Már megrendeltem az újat az imént pont. Pick Pack Pontba szállítás most ingyenes. Volt olcsóbb 500 Ft-tal barna színben, de inkább fekete. Egyébként lehet úgy tört el, hogy üres állapotában ráültem esetleg, de ez csak tipp. Technikai eszközöket sosem szoktam de egyéb dolgokat hátizsákot stb néha a forgó székemen hagyok...
-
törölt tag
válasz
CoolBoy323 #21659 üzenetére
Használjam így
-
törölt tag
-
törölt tag
válasz
Gábor-KJ #21615 üzenetére
Szerintem is
(#21616) CoolBoy323: Akkor az Android 5.0 nem lesz a kedvenced? Egyből nyomsz fel majd valami harmadik féltől származó cuccot?
(#21617) Zitta : A minimalista stílus a trend, nekem például bejön a Windows 8.x-ben ismert csempe is, na meg a külső csak egy dolog. A Windows 8.x nálam az eddigi legstabilabb, leghosszabb telepítési ciklussal rendelkező rendszer, túlszárnyalta a Windows 7-et is, még 2012-ben telepítettem a most is használt Windows 8-at, csak frissítettem 8.1 -re.
(#21618) Polllen: Valószínűleg nem lesz egyáltalán kevésbé informatív.
-
törölt tag
válasz
Polllen #21605 üzenetére
Akkor pontosítok: az olyanoknak - milyen amilyen szerény személyem is -, akiknek a készüléke havonta nem napokban, hanem sokkal inkább órákban mérhető időszakot tölt csak a készülék dokkolóról levéve, azoknál a játék nem igen opció, pláne ha kiegészítjük azzal, hogy ezen ritka alkalmak esetében is egyéb területen használja, és csak idegesíti hogy milyen gyorsan apadna a rendelkezési idő. Battlefield Commandert néha olyankor elindítom, de ritkán. Ettől függetlenül elfogadom, hogy vannak akik játszanak rajta, de a magam fajtának a játék sokadlagos szempont, elég nehéz lenne kivitelezni dokkolón, Bluetooth-os gamepad vásárlásán meg nem gondolkoztam még - egyáltalán van ilyen ?
-
törölt tag
Azért érdekes felvetés ez, hogy páran úgy írnak róla, hogy ez egy borzasztóan régi cucc, mintha több generáció megjelent volna már azóta, holott eddig még csak a 2013-as Nexus 7 jelent meg, a heteken belül debütáló utód pedig Nexus 9 lesz, de még hivatalosan nem is kapható.
Amit én változatlanul tartok: a táblagépek nem játékra valók. Az NFS Most Wanted nekem is meg van vásárolva, és nem is szaggatott rajta, viszont az akkumulátort jobban zabálta, mint bármilyen más tevékenység. Például már önmagában ez is elég, hogy nem játsszak rajta.
Viszonyítás kérdése, de még mindig erős a 4+1 magos CPU, ahhoz bőven elég, hogy az ember böngésszen rajta, és HD Streamet nézzen. Sőt FHD-hoz is elég lenne, ha kijelző FHD-s lenne.
Két olyan dolog van amit némileg joggal róhatnak fel, az egyik a FHD kijelző. Általában az emberek vagy HD-t vagy FHD-t néznek az SD-n kívül. Youtube-nál lenne még 4K is, de utóbbit a Nexus 9 sem fogja tudni, meg úgy általában nem is tudom, van e egyáltalán olyan tablet ami igen. A kettő közötti felbontásnak sok értelmét nem látom.
A másik pedig a RAM. Az valóban nem túl sok, de általános használatra böngészéshez, hírek olvasgatásához, és videó stream nézéséhez még sokáig elégséges lesz. A Nexus 7-ben dupla ennyi van, ami ugye már elég kellemes, de az N9 sem fog 2 GB-nál többet tartalmazni, ami ugye pedig várt dolog volt.
Nem véletlen, hogy a 2012-es N7 is megkapja a 5.0-s Lollipop Androidot. A magam részéről addig ameddig az alapvető alkalmazások mint amilyen az aktuális legújabb Chrome böngésző nem kezdenek elviselhetetlenül lassúak lenni ( ez szerintem még legalább 2 év), nem tervezem a korszerűsítést. Persze ha valami garancián túli probléma adódik, akkor nyilván felülírja a terveimet, de ezen kívül nekem arra amire én használom remek megoldás most is, és még egy jó ideig.
-
törölt tag
Hát nekem 16 GB-os van, és ennyi a szabad hely:
.
Itt még a Google Play-ről akciósan vásárolt NFS Most Wanted foglalt plusz 2 GB-ot...... de az imént letöröltem, mert kb egyszer játszottam vele, és minek foglalja a helyet feleslegesen...
Szóval ez a legfrissebb és mérvadóbb
Amúgy itt is van egy egy GB-os tétel a Batlefield 4 Commander, de azt néha elindítom
-
törölt tag
válasz
ittakary #21572 üzenetére
Amikor megláttam, nem örültem, de enyhítette a dolgot, hogy már régóta ott lehet, nem vettem észre, tehát nem feltűnő. Akkor zavarna, ha így kaptam volna, ha még új lenne, vagy ha most akarnám megvenni kéz alól mástól, esetleg ha garanciális ügyintézésnél gondot jelentene. Úgy érzem egyik sem áll fenn
Tudom, hogy amikor megvettem nem volt rajta, tudom, hogy az idő, a szakszerű és gondos használat ellenére, de én általam, és a gyártó cég nem teljesen megfelelő - nincs felkészítve a dokkoló és a tok sűrű váltogatásából adódó kopásra - bevonási technológiája együttesének köszönhetem a dolgot.
Egy példa: az első G15 billentyűzetekről mállott a festék. A gyártó nekem is kicserélte a G15-öt, most is a csere darabot használom amin azóta sem jelentkezett semmilyen kopás, még az elődje két évig sem bírta - 2005 óta G15-öt használok, és a csere darab 2007-ben került hozzám.
Az újabb Nexusokhoz úgy tudom nincs dokkoló, szóval ott talán megúszható ez, ha vezetékesen tölti az ember, akkor nem kell kivennie a tokjából.
-
törölt tag
válasz
Gábor-KJ #21569 üzenetére
Az előbbinél mit csináljak ?
Ez nem garanciális probléma. Az utóbbinál persze változtathatnék, sűrűbben is elvégezhetnem a rutint
Egyébként ennyi idő, és ennyi használat után ez szinte természetes jelenség.
Ami zavarna kifejezetten az az lenne ha technikai probléma lenne vele, például mint itt sokaknak volt az előlapi elválás, vagy ha pixel hibás lenne. Viszont szerencsére egyik eset sem forog fenn,és majdnem 2 éves a készülék.
-
törölt tag
Pár napja vettem észre, mivel nem túlságosan feltünő, és nem is szoktam annyira a készülékházat figyelni.
Az ezüstös kereten megjelent egy kis fekete pötty. Elsőnek kosznak néztem, de a sark közelében van, majd láttam, hogy mind a négy sarkot érinti a jelenség, és nem is jött le. Szóval a tok - dokkoló használat következménye, nyilván a tok okozta. Egyébként nem jelent semmilyen gondot, a készülék nem károsodott, maximum esztétikai hatása lenne, de ha nincs a dokkolón, akkor a tokban eleve nem is látszik, ha mega dokkolón van, akkor sem az alsó kettő, a felső kettőhöz meg eléggé sasolni kellene, a dokkoló képen látható elhelyezkedése miatt is
-
törölt tag
válasz
margithid #21536 üzenetére
Van, és külön hozzá egy ilyen program is: Nexus Media Importer
-
törölt tag
válasz
csaba1203 #21515 üzenetére
Ja, nekem anno 2013-ban 48 volt, és szintén nem bántam meg
Azóta még azért költöttem rá, de az csak Google Play-t jelenti
-
törölt tag
válasz
Gábor-KJ #21514 üzenetére
Igen az, amit linkeltél. Érdekes már lehet újból kapni, akkoriban alig lehetett, illetve amint érkezett egyből elkapkodták
A táblagéphez kapott töltőt használhatod, de magához a dokkolóhoz a csomagban nincs töltő mellékelve. Ha úgy akarod mint ahogyan nekem is van - egyébként nekem azért alakult így, mert az első kábele egy picit leamortizálódott anno, egy 700 Ft-os új kábellel helyettesítettem, de a két gyári adapter ugyanolyan kifogástalan állapotban van - , akkor külön kell rendelned még egy adaptert kábellel: Nexus 7 10W Adapter.
-
törölt tag
válasz
Gábor-KJ #21510 üzenetére
Közvetlenül az ASUS Webshopból / nagyon vadászni kellett rá, hogy legyen , 8010 Ft
Töltőt is vettem még pluszban egyet. Azóta is az egyik töltő folyamatosan a dokkolóban van, a másik meg akkor jut szerephez, amikor rövid időn belül tudom, hogy megint útra kelek, és nem éri meg a tokból kivennem, a dokkolóra ráhelyeznem. OLyankor egyszerűen a mUSB porton keresztül töltőm.
Egy kis időbe telt mire ideért a csomag
-
törölt tag
-
törölt tag
válasz
CoolBoy323 #21465 üzenetére
Ja, igen azon már nem is lepődöm meg, a Gigabyte GV-R685OC-1GD 1GB GDDR5 DX11 VGA-nak a hűtője szolgáltat sokszor ilyen érdekes eredményeket
Ilyen fordulatszámnál azt hinnék a szomszédban, hogy sugárhajtóművet próbálgatok
-
törölt tag
-
törölt tag
válasz
tomee007007 #21277 üzenetére
Meg azért ha megnézed azokat a készülékeket, amik újonnan 30-50 k-s sávban mozognak, hány olyan gyártó van amelyik annyi és olyan minőségű kelléket biztosít mint az ASUS a Nexus 7-hez? Gondolok itt a dokkolóra főként. Tehát nem csak arról van szó, hogy az elérhető legfrisebb OS legyen rendben, az is nagyon fontos. Hanem azon túl is. Igaz nekem az alapkészülék mivel Telekomos és Platina színtű ügyfél vagyok, 48k-ba volt még tavaly év elején (a 2013-as verzió megjelenése előtt, amikor még az alapkészülék 75+k lett volna) 2 év garral, és erre jöttek rá a plusz költségek, ahol 9 k körül volt a Dokkoló.Volt még több más járulékos költség is, a dokkolóhoz még egy gyári töltő kábellel, mert ugye az fixen állandóan a dokkolóba van dugva, ami pedig a készülékkel járt, az meg sima úti töltővé vált. Ezenfelül még hangfalba is invesztáltam.
A dokkoló a legfontosabb, mert ebben tölti ideje nagyrészét, és a TV GO, vagy MindigTV alkalmazásokon folyamatosan menni szokott valamilyen Stream.
-
törölt tag
válasz
tomee007007 #21273 üzenetére
Pont tegnap volt, hogy a sürgősségi kellett bekísérnem egy családtagot epe problémák miatt. 19 óra fele mentünk be kocsival, N7, L7 II, Huawei 5776 bedobva a hátizsákba, én kint ültem. 23:37-kor jöttem el 62%-on állt az N7, pedig használtam, például itt fórumoztam.
-
törölt tag
válasz
tomee007007 #21269 üzenetére
Ez megint hozzáállás kérdése is, illetve megint a mire is akarjuk használni kérdést veti fel.
Egy példa. Van itthon egy másodlagos PC-m. 2004-ben tervezett ASUS A8N-SLI alaplappal, Athlon 64 X2 4200+ s939-es CPU-val, 3 GB RAM-mal, Radeon HD 4670 videókártyával. Amit korszerűsítettem rajta, hogy kapott egy Kingston SSD meghajtót. 10-ből 8-9 ember rávágná, hogy eljárt felette az idő. De amire a családom használja tökéletes.
Fut rajta szépen a 64-bites Windows 7 SP1? Igen
Lehet rajta Youtube HD Streamet nézni, szaggatás nélkül? Igen
Futtatja a legújabb Windows Internet Explorer, Google Chrome, és Mozilla Firefox böngészőket? Igen.
Az RTL Most-on megnézhető rajta az elmulasztott műsor? Igen
Játszani nem azon kell ennyi.A hátlapi kamera meg egy kényszer, elég röhejesen mutat egy táblagéppel fényképező... de egyik ismerősöm fényképezett le olyan embert aki az orcájához tartva a tabletet, úgy telefonált
-
törölt tag
válasz
tomee007007 #21266 üzenetére
Hát nekem semmi gondom nincs a 4.4.4-gyel egyáltalán nem lassabb, sőt még kevesebb az erőforrásigénye is.
A 2012-es N7 még sokáig lesz megfelelő arra amire egy táblagépet használni szokás (Youtube és egy video Stream nézés HD-ben, böngészés, stb).
A kérdezőnek azt javasolnám, hogy várja meg a Nexus 8 piacra dobását, és akkor már a 2013-as N7-et is lehet majd nyomott áron kapni.
Szerk: korábban linkeltem egy Alcatel One Touch POP8 táblagépet.
Ami gyorsabb volt, erősebb volt, és nagyobb is... de a felbontása ugyanakkor, a RAM mennyisége szintén. Androidból meg 4.2.2-t kapott és a belső tárhelye meg csak 4 GB volt, ellenben microSD, és micro SIM hely volt benne. Vagy normál SIM, már nem tudom... a lényeg, hogy nem cseréltem volna el egy az egyben ha azt kérdezték volna tőlem, pedig a készülék új áron most is 40 k a Telenornál.
-
törölt tag
válasz
tomee007007 #21264 üzenetére
No és ebből hány fogja megkapni az Android L-t vagy akár a 4.4.4 KitKat verziót?
Nem minden a nyers erő... egy referencia eszköz sokkal jobban támogatott, sokkal kevesebb gond lehet vele, és lényegesen előbb kapja meg az új verziókat. Ami már csak azért is fontos, mert sok olyan táblagép gyártó, aki a 30-40 k-s sávba pozicionálja a termékét eleve elavult Android rendszerrel debütáltatja a termékét, és soha nem is fogja felzárkóztatni.
OS-ből meg csak a referencia verziót szeretjük sokan a főzöttet nem, mert nem kaja ez
-
törölt tag
válasz
laci1978 #21058 üzenetére
Erre tessék: [Re:] Google Nexus 7 (2013) - ránc: felvarrva
Új hozzászólás Aktív témák
- 125 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 9 7945HX, RTX 4070
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- 10% -tól elvihető. Országosan a legjobb BANKMENTES részletfizetés! Lenovo Legion Pro 7
- Apple iPhone 11 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Kimaxolt verzió! - 100 - Lenovo Yoga Pro 9 (16IRP8) - Intel Core i9-13905H, RTX 4070, 1TB SSD, 64GB
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest