- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Fotók, videók mobillal
- Google Pixel topik
- A HMD visszalép az USA piacáról
- Nokia N900 - egy kategória újraértelmezése
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Telekom mobilszolgáltatások
- Milyen okostelefont vegyek?
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
horvathkrisz
addikt
válasz
korcsillio #12895 üzenetére
Egyértelműen kijelenthetem: a legjobb droidos telefon. Tudod hogy miért? Mert erre van fejlesztve a droid, az összes többi csak ennek a portolása. Ez a tökéletes, minden más másaolat.
Mondhatnám, hogy az N5 az android ájfonja, sokan így értik meg könnyebben. (bár ebben a topikban nem szeretik az N5 tulajok ezt a kifejezést)
Szóval azért merem bátran ajánlani, mert ez életem eddigi legjobb telefonja! -
rjg
őstag
válasz
Ez elég szubjektív. Én S4-ről váltottam, először hiányzott a fizikai gomb és furcsa volt, hogy helyette és a kapacitív gombok helyett a kijelzőt kell tapogatni, de most már ez a normális. A samoled feketéje hiányzik és néha az infravörös távirányító. De bőven kárpótol, hogy nem kell a bloatware-t törölgetnem, az xda-t bújnom egy stabilan működő GE ROM-ért és mindenre elég a stock rendszer + Gravity Box kombináció.
-
f(x)=exp(x)
őstag
válasz
Mire használnád? Csak azért mert ez egy szupergyors telefon, ami hamar megkap mindent, viszont ha nem vagy ROMbolgatós akkor elég fapados lesz neked.
-
Sztbeni
őstag
válasz
Sokkal gyorsabb, jobban használható, gyári Droid, amire hamar jön a frissítés, stb.
Hátrány: nem nagyon van
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A telefonhoz nem szervesen kapcsolódó témákat, észrevételeket a Nexus off topikban lehet kitárgyalni.
- PlayStation 1 / 2
- Formula-1
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- OLED monitor topik
- Egyéni arckép 2. lépés: ARCKÉPSZERKESZTŐ
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Tőzsde és gazdaság
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Androidos fejegységek
- További aktív témák...
- iPhone SE2 64GB fekete, gyönyörű újszerű állapotban, 3db van, 85% 92% és 100% akkuval
- Redmi Note 14 PRO 5 G 8/256 DUAL garanciával
- iPhone 12 64GB - fehér Garanciális 2026.01.07
- újszerű iPhone 16 Pro Max 256GB white titanium fehér titán független Apple 3 év garancia iStyle
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Új FULL HD webkamera + Számla
- Beszámítás! Apple Mac Studio M2 MAX 2023 32GB 512GB SSD számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy S23 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RTX 4070Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
- Tablet felvásárlás! Samsung Galaxy Tab S10+, Samsung Galaxy Tab S10 Ultra, Samsung Galaxy Tab S10 FE
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest