Hirdetés
- Samsung Galaxy A57 - kecses test, lusta lélek
- Fotók, videók mobillal
- Nagy aksival és erős hardverrel megjött Magyarországra a Poco X8 Pro és Pro Max
- E-számmal készül egy ismeretlen Honor
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Huawei Watch D2 - nyomás utána!
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Samsung Galaxy S26 - szeret, nem szeret
-
Mobilarena

Új hozzászólás Aktív témák
-
Sotyks94
aktív tag
válasz
SybenX
üzenetére
Jah azt láttam, köszi neked is, és a javasolónak is, ki fogom próbálni

Szobában volt használva: "asztalon volt, 23 fok körüli szobában".
Azért abban reménykedtem hogy nem kell évente aksit cserélni (pláne hogy egy fél fokkal macerásabb itt, mivel nem csak lepattintom, és vehetem is ki az aksit). A régi SGS-em 3 év után jutott el oda hogy 1 napot is csak neccesen bír ki, reméltem ez is hasonló lesz :S
Mindig is könnyen melegedett, de igazából eddig egy játékkal sem játszottam annyit hogy ez ennyire zavaró legyen, egyedül a Rayman-el még pár hónapja. Ott is tudott melegedni, de azért nem ennyire mint ma pvz2 alatt. Pedig ez tényleg nem a legcombosabb game, ezek után el sem merem indítani pl a GTA SA-t, mert elolvad a kezemben
Azért abban reménykedek hogy jövő nyárig kitart még.
Új hozzászólás Aktív témák
A telefonhoz nem szervesen kapcsolódó témákat, észrevételeket a Nexus off topikban lehet kitárgyalni.
- iPhone 16 Pro 128GB gyári független akku 91%
- Samsung Galaxy S25 Ultra - 256 GB - szürke (341) újszerű, 10000 Ft kiegészítő ajándék, Garancia
- Samsung Galaxy S23 Ultra - 256 GB - fekete (340) Használt, 10000 Ft kiegészítő ajándék, Garancia
- Samsung Galaxy S23 Ultra - 256 GB - fekete (339) Újszerű, 10000 Ft kiegészítő ajándék, Garancia
- Samsung Galaxy S25 Plus - 256 GB - kék (338) Újszerű, 10000 Ft kiegészítő ajándék, Garancia
- 0% THM 4 havi részlet, beszámítás! Gamer PC, notebook, konzol, Apple termék, hardver KAMATMENTESEN!
- Beszámítás! VALVE Steam Deck OLED 512GB SSD kézikonzol garanciával hibátlan működéssel
- Sapphire Pulse RX 9070XT új, felbontott // Számla // Garabcia //
- AKCIÓ! Dell SE2222H 22 60Hz FHD VA 8ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Dell Latitude 5420 14" Touchscreen i5-1135G7 16GB 512GB 1 év garancia, 4G LTE OPCIÓ
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Azért abban reménykedek hogy jövő nyárig kitart még.