- Mobil flották
- Xiaomi Mi 11 Ultra - Circus Maximus
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Egy óra, két rendszer
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Hivatalosan is bemutatta a Google a Pixel 6a-t
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
A Nexus 4 a Google 2012 novemberében kiadott fejlesztői telefonja. A fórumban lehetőleg kerüljük az iPhone-Android háborút, mert senki sem kíváncsi rá, valamint mindenféle Flame és Off témát, amennyire csak lehetséges.
Új hozzászólás Aktív témák
-
adabra
senior tag
válasz
dannyl #57996 üzenetére
Szerintem a HC kernel "screen_off single core" beállítása a ludas. Gondolom, ez azt vezérli, kikapcsolt képernyőnél három magot "lekapcsol".
Ha ezt az opciót kikapcsolom a HC Manager-ben, akkor hívás esetén látványosan hamarabb kapcsolja be a képernyőt.Gondolom, az energiatakarékosság miatt van így beállítva. Nem vagyok kernel szakértő (sem), de úgy tudom a stock kernelben üresjáratban is 2 mag megy (de egyik sem meggy mag
).
Új hozzászólás Aktív témák
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C/A Universal Dock G2 docking station (5TW13AA) (DisplayLink)
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 12/13/14 gen processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- Egyedi ékszerdobozka
- LG 65C3 - 65" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- AKCIÓ! FEHÉR ipad pro 13" M4 billentyűzet, VADIÚJ! EU-MAGYAR átvilágítós (lézeresen)
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest