- iPhone 16e - ellenvetésem lenne
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Mobil flották
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Magisk
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Fotók, videók mobillal
- Azonnali mobilos kérdések órája
-
Mobilarena
A Nexus 4 a Google 2012 novemberében kiadott fejlesztői telefonja. A fórumban lehetőleg kerüljük az iPhone-Android háborút, mert senki sem kíváncsi rá, valamint mindenféle Flame és Off témát, amennyire csak lehetséges.
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
Sogi74 #21566 üzenetére
1. Összekötöd a PC-d a telefonnal.
2. Fastboot módban indítod a telefont (egyszerre nyomod meg és tartsd nyomva a Vol+ Vol- Power gombot, amíg be nem jön a fastboot mód).
3. 13-as pont kiválaszt (Android 4.2.2), majd a 9-es (Download, Extract + Flash Foogle Factory Stock Rom).Fejből nem tudok többet írni. Ha nem megy, legkorábban este tudok bővebbet. Viszont ha elakadsz valahol érdemes megnézni a driver-eket is, de ha van CWM-ed és arról a gépről kreáltad, ahonnan most próbálkozol, akkor driver-es hiányosságod nem igen lehet (ha mégis, akkor 1-es pont: Install Device Drivers on your PC).(#21570) Sogi74
-
törölt tag
válasz
Sogi74 #21536 üzenetére
Aggodalomra semmi ok.
Az egyik kezdeti éjszakában én is picit félrenyomtam (
) és üresre formáztam a telefont, majd no OS feliratot kaptam. Toolkit-el tegyél fel egy stock 4.2.2-t. Ha csont üres a telefon, akkor ezzel a módszerrel könnyűszerrel kivitelezhető lesz életet lehelni a tégládba. Utána már bármit fel tudsz tenni rá.
(#21553) cukrosleves
Az életben semmilyen telefonon nem láttam sima és gyors MIUI ROM-t, régóta rá se nézek. Nálam leszerepelt.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Dell notebook topic
- Direct One (műholdas és online TV)
- Háztartási gépek
- A Micron újszerű módszerrel javítja QLC-s SSD-jének sebességét
- Windows 11
- Kutya topik
- Bestbuy játékok
- Xbox tulajok OFF topicja
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- További aktív témák...
- MSI CreatorPro Z16P - i7-12700H, RTX A5500, értintőkijelző
- Thinkpad X230 legenda: i7 CPU, IPS kijelző, 12 GB, dupla SSD, magyar villbill, webcam, fingerprint
- HYNIX 2GB DDR3 RAM eladó
- Kingston ValueRAM 4GB DDR3 1333MHz KVR1333D3N9
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 13400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB DeepCool MATREXX 40 650W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest