- Samsung Galaxy XCover7 Pro - burokban született One UI
- One mobilszolgáltatások
- Yettel topik
- 45 wattos vezeték nélküli töltés jön az új iPhone-ba
- Íme az új Android Auto!
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Fotók, videók mobillal
- Honor Magic V2 - origami
-
Mobilarena
A Nexus 4 a Google 2012 novemberében kiadott fejlesztői telefonja. A fórumban lehetőleg kerüljük az iPhone-Android háborút, mert senki sem kíváncsi rá, valamint mindenféle Flame és Off témát, amennyire csak lehetséges.
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Az FHD-t én is hiányoltam. Egészen addig, amíg nem kompenzált az IPX7 certified, ugyanis bringázom. Ráadásul az FHD hiányának hátránya előny is lehet. Az a kis 410-es chip talán még gyorsabb működést is eredményezhet. Egy kicsit nagyobb lett a készülék, de elenyésző mértékben. A 2rd gen kijelzője 68.9%-t foglalt el a házból, a 3rd gen csak 67.0%-t. A G2 valóban jobban használta ki a méretét (75.9% screen-to-body ratio). Természetesen a 16GB-os verziót kell majd venni, mert csak abban van 2GB RAM. Én most borítokolom, hogy bestbuy lesz.
Új hozzászólás Aktív témák
- iPhone 14 Pro / 128GB / Deep Purple / Gyári kártyafüggetlen / eSIM (149)
- Samsung Galaxy A16 128GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- Samsung Galaxy S21 Ultra 8/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Samsung Galaxy S23 Ultra 8/256GB, Újszerű, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Xiaomi Redmi A3 64GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- Azonnal elérhető, raktáron lévő HPE Aruba switch-ek
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S24/Samsung Galaxy S24+/Samsung Galaxy S24 Ultra
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- Bomba ár! Dell Latitude 7280 - i5-7GEN I 8GB I 256SSD I 12,5" FHD I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged