Hirdetés
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Huawei Mate 20 Pro - a mindenit!
- Yettel topik
- Google Pixel topik
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Realme GT 2 Pro - papírforma
- Itthon is elérhető a OnePlus 11 és a Buds Pro 2
- Kiszivárgott egy raklapnyi Motorola Razr promóanyag
- iPhone topik
-
Mobilarena
A Nexus 4 a Google 2012 novemberében kiadott fejlesztői telefonja. A fórumban lehetőleg kerüljük az iPhone-Android háborút, mert senki sem kíváncsi rá, valamint mindenféle Flame és Off témát, amennyire csak lehetséges.
Új hozzászólás Aktív témák
-
X DoZ3R
tag
válasz
Crucio #14483 üzenetére
hangminőség? (zene) : poweramp-t használok tökéletesen szól, nincs bajom vele, más progival nem néztem még de nem is akarom
térerő? soha nem volt vele bajom,T-s vagyok
általános használat? abszolút nyerő mindenben, simán helyettesíti a laptopom
és ahogy én "nyírom" az aksi is bírja egész nap, kamera auto focus szokott rosszalkodni néha, de ez köztudott hogy a kamerája csak átlagos mintsem kiváló
képernyőről vélemények? gyári romon kicsit fakó, ez tény, annyira nem zavaró, de egy custom kernel telepítése után látszik a különbség, hogy szebb, kijelzőproblémák sztem teljesen eltűntek mivel a januári uj szériától kezdve ez javítva volt
remélem tudtam segíteni
-
HardRic
addikt
válasz
Crucio #14483 üzenetére
Zenét nem hallgatok telefonon, de videónézésből lejött, hogy gyárilag halk. De mivel Nexus, ezen lehet segíteni.
Térerő teljesen oké, a wifi tapasztalataim alapján kb olyan, talán kicsit jobb, mint a telefonos átlag.
Általános használatra a pattogós szót tudnám használni. Minden kurvagyorsan reagál, de melegszik is.
A kijelző nekem amikor megjött sárgás volt, ez azóta elmúlt (érintős cuccoknál ez nem ritka). A színei alapesetben nekem nagyon fakók voltak, de helyesen bekalibrálva azt kell mondanom, hogy ez az egyik legszebb kijelző amit láttam. [link]
Új hozzászólás Aktív témák
ma A negyedik generációs Nexus telefon már az LG-től érkezik, méghozzá gyönyörű külsővel és a jelenleg kapható legerősebb hardverrel.
- Intel Arc Alchemist A310/A350/A380/A580/A750/A770... és mobil verzióik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- TP-LINK routerek
- Steam Deck
- 30 évre csökkentette lemaradását a litográfiai eszközök területén Oroszország
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- YouTube
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A53 5G 128GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 12 Pro 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás! Samsung Galaxy A15, Samsung Galaxy A25, Samsung Galaxy A35, Samsung Galaxy A55
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 13, Xiaomi Redmi Note 13 Pro, Xiaomi Redmi Note 13 Pro+
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi 9, Xiaomi Redmi 9AT, Xiaomi Redmi 10, Xiaomi Redmi 10 2022
- CJ Jung könyvek egyben eladóak
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5500 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 9 7900X3D 32/64GB RAM RX 7900XTX 24GB GAMER PC termékbeszámítással
- HPE Apollo 4200 Gen9 2U rack szerver, 1x E5-2620v4, 64GB RAM, 24x3.5" 2U-ban! ÁFA-s számla, garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest