- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Google Pixel topik
- Android szakmai topik
- Minden a BlackBerry telefonokról és rendszerről
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
Hirdetés
-
Mobilarena
A Nexus 4 a Google 2012 novemberében kiadott fejlesztői telefonja. A fórumban lehetőleg kerüljük az iPhone-Android háborút, mert senki sem kíváncsi rá, valamint mindenféle Flame és Off témát, amennyire csak lehetséges.
Új hozzászólás Aktív témák
-
pantomimes
aktív tag
Sajnos létező probléma, van akinél jelentkezik, van akinél nem, ha jól tudom még nem derült ki, hogy mi az oka. Nekem a sok hsz.-ból az jött le, hogy a vaku sokszor ludas, akár zseblámpa módban is előjöhet a probléma.
A másik "érdekesség", a zörgő hang a kameránál, az sem hiba, hanem feature
-
mm89
őstag
Nekem most a Carbon tetszik, hellscore kernellel (hellscore appal le tudod tölteni, nem cm, hanem KK verzió kell hozzá!)
Rengeteg jó rom van, sőt, van multirom, amivel egyszerre több rendszered is lehet telepítve, így tudod próbálgatni a különböző rendszereket egyszerre. Én annó a stock androidot be se laktam, annyira nem érdekelt
Root nélkül meg nincs életse reklámblokkoló, se titanium backup, meg ha már az én telefonom, miért ne lenne root jogom??
Sok sikert a telefonhoz, és inkább olvass 2x, mielőtt bármit is romolsz
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- PlayStation 5
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Újabb videón a Mafia: The Old Country
- Bluetooth hangszórók
- Vezetékes FEJhallgatók
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Tőzsde és gazdaság
- További aktív témák...
- Bomba ár! HP ProBook 440 G8 - i5-11GEN I 16GB I 256SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I Gar
- HIBÁTLAN iPhone 12 128GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3028
- REFURBISHED és ÚJ - HP Thunderbolt Dock G2 230W docking station (3TR87AA)
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X270 - i5-6G I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- 123 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 - 4 év garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest