- Hamarosan robottelefon figyelheti minden mozdulatod
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Milyen okostelefont vegyek?
- Huawei P30 - kell ennél több?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Nem lesz iPhone 19
- Apple iPhone 17 - alap
Új hozzászólás Aktív témák
-
Giovan!
addikt
A zero károsanyagkibocsátás mellett működő autók szerintem forradalmi ujításnak tekinthetőek a működésük során károsanyagot termelő társaikhoz képest, de legalábbis mindenképpen nagyobb újítást jelentenek, mint amit a Huawei ad a mobilpiacnak. Az összehasonlításod tehát még mindig pontatlan, bárhogy is akarod nekem megmagyarázni az ellenkezőjét
Nézd meg azt is, hogy hány évig van használatban egy benzines/dízeles autó. Ezalatt az idő alatt alatt folyamatosan szennyezi az környezetet. Elhiszem hogy a lítium bányászata és hasznosítása is termel olyan mellékterméket, ami nem éppen környezetbarát, de ez szerintem elhanyagolható mértékű kárt okoz ahhoz a mértékű légszennyezéshez képest, amit a belsőégésű motor hajtotta járművek okoznak.
Nem vagyok a téma szakértője természetesen, de ha nem így lenne, valószínűleg nem nyomnák annyira a dolgot, mint a zöld megújulás egyik zászlóshajóját.
A városi levegő tisztaságának (és ezáltal az ott élő polgárok életminőségének) mindenesetre jót tenne ha minden autó elektromossá válna.
Új hozzászólás Aktív témák
- Wacom Bamboo One CTF-430 rajztábla
- ÁRCSÖKKENTÉS Menő retró konfig: Q9550, Gigabyte P43, 4GB RAM, ASUS GT730
- RAKTÁRSÖPRÉS!!! - Videókártyák, Monitorok, Notebookok, Stb. - Szaküzletből! Számlával!
- Lenovo P510 - 1650-2680 v4 akár 14 mag/28 szál, 32GB DDR4 RAM, akár M4000 8GB VGA, számla, 6 hó gar
- Csere-Beszámítás! DDR5 Gamer Notebook! Rog Strix G513RC / R7 6800HS / RTX 3050 / 16GB DDR5 / 512 SSD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest