Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• Giovan!

addikt

válasz kyle23 #245 üzenetére

A zero károsanyagkibocsátás mellett működő autók szerintem forradalmi ujításnak tekinthetőek a működésük során károsanyagot termelő társaikhoz képest, de legalábbis mindenképpen nagyobb újítást jelentenek, mint amit a Huawei ad a mobilpiacnak. Az összehasonlításod tehát még mindig pontatlan, bárhogy is akarod nekem megmagyarázni az ellenkezőjét :)

Nézd meg azt is, hogy hány évig van használatban egy benzines/dízeles autó. Ezalatt az idő alatt alatt folyamatosan szennyezi az környezetet. Elhiszem hogy a lítium bányászata és hasznosítása is termel olyan mellékterméket, ami nem éppen környezetbarát, de ez szerintem elhanyagolható mértékű kárt okoz ahhoz a mértékű légszennyezéshez képest, amit a belsőégésű motor hajtotta járművek okoznak.
    Nem vagyok a téma szakértője természetesen, de ha nem így lenne, valószínűleg nem nyomnák annyira a dolgot, mint a zöld megújulás egyik zászlóshajóját.
    A városi levegő tisztaságának (és ezáltal az ott élő polgárok életminőségének) mindenesetre jót tenne ha minden autó elektromossá válna.

Új hozzászólás Aktív témák