- Magisk
- Milyen okostelefont vegyek?
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Egyszerre legnagyobb és legkisebb is a Garmin Venu X1
- Motorola Edge 30 Neo - wake up, Jr...
- iPhone 16e - ellenvetésem lenne
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Red Magic 10 Air - gaming telefon is lehet kecses
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
Új hozzászólás Aktív témák
-
plus44
veterán
válasz
Rickazoid #31 üzenetére
Egy szóval nem mondtam azt, hogy szar lesz, csupán számomra érthetetlen, hogy miért kell egyből azt mondani, hogy ez lesz a legjobb, mikor zárt béta van, az itt felszólalóknak 90% nincs benn, és ráadásul ez béta, tehát rengeteg rengeteg dolog nincs benne és lehet egy darabig nem is lesz. nem mondom, hogy nem lesz, mert lehet, felőlem legyen, nekem oly mindegy hol vannak az ismerőseim, csak könyörgöm, ne legyen már a Google az isten, bizonyíték nélkül...
szerk: am. simán átpártolnék a Google+hoz ha egy egységes, intakt egységet alkotó felületen lenne majdnem minden összehozva, de szerinted mennyi idő múlva jelennének meg a küldj szívet, meg hasonló, elképesztően idegesítő marhaságok? nagyon hamar...
-
plus44
veterán
válasz
Cannabis7 #25 üzenetére
Nem tudom miért evidencia az, hogy eddig minden google termékkel meg voltál elégedve? (zümm, meg társa, azok is ilyen nagyon fasza alkalmazások?
) Nem könnyű egy teljesen stabil közösségi portált létrehozni, látod a példát, de én innentől kezdve a nyílt bétáig ki is szállok a vitából. Arra kíváncsi leszek, hogyan "fosztja meg trónjától" a Google a facebook-ot (megmondom, sehogy), de meglátjuk, hogy a Google mikorra tud annyi szolgáltatást nyújtani mint a facebook, mert az újdonság varázsa és a név semmit nem jelent...
-
plus44
veterán
Annyira szeretem, hogy sírnak az emberek, hogy fúj favebook, remélem a google + lenyomja, semmi értelme a facebooknak, de a google +-nak igen, és hasonlóak. Emberek, a google mi a frászt akar? Ugyanarra a babérokra tör mint a facebook. Egy idő után ezt is utálni fogjátok. Jah hogy most menő azt mondani, hogy milyen jó ez a google + (hozzáteszem a beszólogatósok 90% benn sincs a bétában...)
Új hozzászólás Aktív témák
- DELL PowerEdge R630 rack szerver barebone - 2xSocket 2011v4 , 24x DDR4 DIMM, H330 RAID, 39369Ft+ÁFA
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Dell Latitude 5495 Full HD IPS Ryzen 5 pro 2500u Radeon Vega Mobile Gfx i5-8350u verő Bp MPL Foxpost
- 15,6" Dell Latitude laptopok: E6540, E5550, E5570, 5580, 5590, 5500, 5501, 5510/ SZÁMLA + GARANCIA
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged