Hirdetés
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Motorola Moto G04 - fapadot szépen
- Mobil flották
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- iPhone topik
- Redmi Watch 4 - olcsó hús, sűrű a leve
- Samsung Galaxy A35 5G - fordulópont
- AGM H Max - faék strapakivitelben
- Google Pixel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Rototti
senior tag
Meghívókéréssel kapcsolatban inkább a Google+ topikba írjatok, ott nagyobb a forgalom.
Kimi - The King of Spa
-
plus44
veterán
válasz Rickazoid #31 üzenetére
Egy szóval nem mondtam azt, hogy szar lesz, csupán számomra érthetetlen, hogy miért kell egyből azt mondani, hogy ez lesz a legjobb, mikor zárt béta van, az itt felszólalóknak 90% nincs benn, és ráadásul ez béta, tehát rengeteg rengeteg dolog nincs benne és lehet egy darabig nem is lesz. nem mondom, hogy nem lesz, mert lehet, felőlem legyen, nekem oly mindegy hol vannak az ismerőseim, csak könyörgöm, ne legyen már a Google az isten, bizonyíték nélkül...
szerk: am. simán átpártolnék a Google+hoz ha egy egységes, intakt egységet alkotó felületen lenne majdnem minden összehozva, de szerinted mennyi idő múlva jelennének meg a küldj szívet, meg hasonló, elképesztően idegesítő marhaságok? nagyon hamar...
[ Szerkesztve ]
“This is where the road crashed into the ocean...”
-
oO7
őstag
neked, főleg WP7 userként semmi okod nincs rá, hogy google+ -ra válts... pont.
amúgy nem azt mondta, hogy a Google az isten, hanem hogy szétszórva megvannak neki a megfelelő alternatívái (sőt még több is) a facebook szolgáltatásaira, és ha azokat ügyesen okosan összeraknák, akkor akár még valami nagyot is alakíthatnának... ez egy feltételezés, kicsit álmodozás... semmi több
most elkezdhetném én is, hogy a microsoftnak is a business szférában használt Exchange+Sharepoint+Lync hármasa milliószor porbaalázná a facebookot... de sajnos egyelőre nem sok jelét mutatják, hogy saját hálózatot akarnának, tolják a facebookot... de azért álmodozni csak szabad...[ Szerkesztve ]
-
oO7
őstag
-
Rickazoid
addikt
A Google-nek már most megvan minden szolgáltatása, amit a Facebook nyújt, leszámítva azokat az idióta alkalmazásokat, amivel szíveket küldözgetnek egymásnak meg idézeteket írogattatnak automatikusan az üzenőfalaikra, de ezeket semeddig nem tart pótolni, főleg hogy ezeket nem is a Facebook csinálta, HTML5 alapon meg többet is kihozhatnak a dolgokból és játékokat is csinálhatnak.
Viszont e-mail van (ezt ha jól tudom a Google még nem integrálta, de utána akár össze is lehetne olvasztani a belső üzenetküldéssel, ez majd elválik, mit akarnak vele), chat van, +1 van, videochat van, üzenőfal van, naptár van, docs van, fordító van, térkép van, webhelykészítője van, ezeket csak integrálniuk kell egyetlen felületbe, sőt utóbbi 5 a Facebooknak nincs.
És ott van még a YouTube, azt kéne még integrálni a Google+-ba, bár ezt valószínűleg nem lépik meg, pedig logikus lenne, a YouTube közösséget is könnyebb lenne fenntartani vele és kapna egy olyan szolgáltatást, ami a Facebooknak sosem lesz, hisz oda is a YT-ról linkelik a videókat. A helyzet az, hogy a Google könnyen előnybe kerülhetne a Facebook+Microsoft párossal szemben, ha nem csinálna mást, mint az eddig egymástól függetlenül nyújtott szolgáltatásait összerakná egy emészthető felületbe és könnyen átlátható irányítást adna a felhasználó kezébe, nem aktiválva semmit automatikusan, mindent csak opcionálisan vezetne be, default letiltott állapottal.[ Szerkesztve ]
Erkölcstelen csíkot húzni a másik krumplifőzelékébe csak azért, hogy legyen egy szünet.
-
plus44
veterán
válasz Cannabis7 #25 üzenetére
Nem tudom miért evidencia az, hogy eddig minden google termékkel meg voltál elégedve? (zümm, meg társa, azok is ilyen nagyon fasza alkalmazások? ) Nem könnyű egy teljesen stabil közösségi portált létrehozni, látod a példát, de én innentől kezdve a nyílt bétáig ki is szállok a vitából. Arra kíváncsi leszek, hogyan "fosztja meg trónjától" a Google a facebook-ot (megmondom, sehogy), de meglátjuk, hogy a Google mikorra tud annyi szolgáltatást nyújtani mint a facebook, mert az újdonság varázsa és a név semmit nem jelent...
-
Cell1
csendes tag
Most is benne van, tudsz csoportokat létrehozni és minden publikálásnál, vagy fotó albumnál megadni melyik csoport lássa. Csak kevésbé látványos a csoport kezelés, mint G+ -on. Mondhatni eléggé el van dugva.
Bal oldalon katt az ismerősökre, aztán fent: Manage friend list és ott tudod őket "körökbe" rendezni. (+ Create a list gomb)
[ Szerkesztve ]
-
PoLizei
aktív tag
Én abban bízom, hogy ezután a FB-ba is belekerül a funkció, hogy különböző csoportoknak mást és mást oszthatok meg. Szerintem muszáj lesz nekik megoldani.
P*L****
-
Cannabis7
senior tag
rosszul látod a dolgot, egyszerűen nem vagyok elégedett a facebookkal mint szolgáltatással.
Bugos, nehzen kezelhető, nehezen átlátható.
ellenben eddig a google egyetlen termékével se volt bajom, ezért szeretném hogy menjen a FB a süllyesztőbe, mert hogy javítani rajta már csak akkor fognak ha szorul a hurok, akkor meg már késő lesz... -
Kashim
őstag
Dobjatok egy privátot email címmel és küldök meghívót.
-
Rickazoid
addikt
A kereső nem csak szavakra keres, hanem hozzáadja a keresési előzmények feldolgozását, keres szinonimákra, azonos jelentésű kifejezésekre, közvetlenül vagy közvetve kapcsolódó dolgokra és hozzáteszi a többi, mások által végzett, de hasonló keresésből azokat is, amikre mások kattintottak, emellett pedig hasonló, de más jelentésű szavakkal is eljátssza ezt. Sőt más nyelveken is keres, ha úgy találja, hogy hasonló szavak más nyelvben is előfordulnak, bár ennek általában nincs értelme. Ráadásul nem veszi figyelembe, hogy a keresőszavaknak össze kell függnie (vagy legalább egymás mellett szerepelnie az eredményben), így behoz olyan oldalakat is, amiken valahol szerepelnek ezek a szavak, csak épp egymástól teljesen függetlenül. Ezt összegyúrva ad eredményt aszerint, hogy az algoritmus mit talál legvalószínűbb egyezésnek. Tehát elég bonyolult ahhoz, hogy hatalmasakat tévedjen és minél egyedibb a keresés tárgya, annál kisebb az esélye, hogy rátalál, de ennek a fordítottja is igaz.
[ Szerkesztve ]
Erkölcstelen csíkot húzni a másik krumplifőzelékébe csak azért, hogy legyen egy szünet.
-
plus44
veterán
Annyira szeretem, hogy sírnak az emberek, hogy fúj favebook, remélem a google + lenyomja, semmi értelme a facebooknak, de a google +-nak igen, és hasonlóak. Emberek, a google mi a frászt akar? Ugyanarra a babérokra tör mint a facebook. Egy idő után ezt is utálni fogjátok. Jah hogy most menő azt mondani, hogy milyen jó ez a google + (hozzáteszem a beszólogatósok 90% benn sincs a bétában...)
-
GALARDO
addikt
Teljesen fölösleges.
How would I describe myself? Three words: hard working, alpha male, jackhammer....merciless...insatiable. by: DS
-
nvaderqt
csendes tag
Ha valaki igyént tart meghívóra /w me :p
Samsung Galaxy S2 / S3 | Lenovo Y570
-
Domxc
senior tag
"talán nem tolja az ember képébe az olyan hülyeségeket, amiknek az egyetlen célja a még több személyes adat kiadása a cégen keresztül bárkinek, aki megfizeti (vagy kéri, ha hatóságról van szó) és végül talán nem kapcsol be automatikusan minden olyan új szolgáltatást, ami még mélyebbre hatol az ember magánéletébe az akarata, sőt tudta nélkül."
Ha benne van a Facebookban a G+ban, mért ne lenne? Ha csak megnézzük a keresőt, ahol a normális találatok helyett néhol használhatatlan dolgokat, a keresett szótól teljesen független oldalakat ad ki. Szerintem a Google sem valami borzasztó igényes fajta, és ugye nekik ott van a saját mobil op. rendszerük, stb. stb.
Egyébként a többivel egyetértek mind.[ Szerkesztve ]
Mindenkinek megvan a maga véleménye. Csak épp a te véleményed hülyeség!
-
-
catroot
veterán
No meg gondolom az se véletlen, hogy a WP7, vagyis a Microsoft és FB "szövetségesek". A G+ meg az Android platformon akar majd elterjedni talán.
"I live in the weak and the wounded, Doc."
-
Domxc
senior tag
Nem lesz ebből semmi, ha jól tudom a Google egyszer már megpróbálkozott egy hasonlóval, csak annak még ennyi sikere sem lett. Nem lehet olyan könnyen überelni az arckönyvet, attól még, hogy i4-5re lesz G+ kliens. Szvsz nem ez lesz a legtöbb letöltést kapott app.
Mindenkinek megvan a maga véleménye. Csak épp a te véleményed hülyeség!
-
edward2
addikt
A G+nak G.-nak kéne inkább lennie
ITcafe meg cikkezzen inkább a nincs többé privát google profilról.
-
David75
őstag
Én viszont szeretem a facebook-ot és napi rendszerességgel használom. A chat funkcióját föleg a külföldi barátok miatt. A telefonomon a telefon könyvem össze van kötve a facebook-al. Nyugodtan használhatják meg láthatják az adataimat mert úgy sincs mit titkolnom. És amúgysem vagyok olyan korlátolt barom hogy csak azért utáljak valamit mert az felkapott.
iPhone 14 pro | Cube Acid 2020
-
Cannabis7
senior tag
jójó, de a facebook nagyon logikátlan, meg bugos szar, meg már irritál a neve is, ha meghallom a falra mászok tőle.
Talán a G+ szerethetőbb lesz -
Rickazoid
addikt
A Google meg ezt fogja mindenhol nyomatni és ha beregisztrál ide is majd "mindenki", egyenlő lesz a Facebookkal. Még a körök sem segíthetnek majd, a legtöbben úgyis mindenkit egy körbe fognak tenni. Talán annyiban jobb lesz, hogy nem lesz tele hibákkal, lehet magyarul is használni anélkül, hogy minden második szó angol lenne (ezért használom még mindig angolul a Facebookot, már amikor belépek, úgy legalább nem néz ki idiótán) és talán nem tolja az ember képébe az olyan hülyeségeket, amiknek az egyetlen célja a még több személyes adat kiadása a cégen keresztül bárkinek, aki megfizeti (vagy kéri, ha hatóságról van szó) és végül talán nem kapcsol be automatikusan minden olyan új szolgáltatást, ami még mélyebbre hatol az ember magánéletébe az akarata, sőt tudta nélkül. Tehát lehet mégis jobb lesz, de nem valószínű, hogy ezeket pont a Google fogja elkerülni. Hibák ugye előfordulhatnak, főleg ha nagyra nő (mondjuk a kijavításuk elmulasztására ez nem mentség), a Google is a felhasználók személyes adatainak elszipkázásából "él" és az USA-féle "mindenkit megfigyelünk, mindenkiről jogunk van tudni mindent és mindenkinek ki kell adnia minden rá bízott információt, még más ország polgáraiét is, mert mindenki terrorista amíg nem bizonyítja az ellenkezőjét" törvénykezés is vonatkozik rá.
Ettől függetlenül én is kíváncsi vagyok rá, főleg így az elején és nekem is jól jönne egy meghívó, bár már leállították a meghívások küldését és a meghívottak regisztrálását is, valószínűleg nem is lehet már bejutni, amíg el nem készül a végleges. De ha csak egy pár feljebb felsorolt dologban jobb lesz, mint a Facebook, már talán meg fogja érni, hogy használjam. GMailt úgyis használom, idővel ezt integrálják, néha a chat is jól jön, a Skype kiváltására meg megint jó lenne.
[ Szerkesztve ]
-
catroot
veterán
Miért, a Google+-t nem fogják majd nyomatni?
[ Szerkesztve ]
"I live in the weak and the wounded, Doc."
-
Cannabis7
senior tag
a google-nek általában minden bejön, remélem 2 év múlva már azt se tudjuk mi az a facebook mert kicsit tele van már vele a tököm, hogy mindenhol ezt nyomatják.
szerk: meghívó nekem is jöhetne
[ Szerkesztve ]
-
kmarkk22
aktív tag
ha valakinek van google plus profilja, az kuldhetne nekem egy meghivok
-
Depression
veterán
válasz tothmaxy182 #4 üzenetére
Miért utálsz olyat, amit nem is ismersz?
Orr alatt hordott szájmaszk pont annyit ér, mint a herére húzott koton.
-
tothmaxy182
őstag
Én valamiért annyira rühellem a facebook-ot, hogy szívből szorítok a Google-nak, hogy jöjjön be neki ez a próbálkozás... Habár attól még lehet, h erre sem fogok regisztrálni, ahogy a fészbúkra sem...
Minden szavam magánvélemény!
-
Bathory Peti
aktív tag
Hiányzott nagyon,a facebookot se szeretem.
További jó forumozást mindenkinek,én ma voltm itt utoljára.Sziasztok.
-
JR.CSé
senior tag
Hát ha egyből le nem is nyomja az arckönyvet de biztosan hamar népszerű lesz.Drukkolok neki.
[ Szerkesztve ]
"A lényeg lényege lényegében lényegtelen mert a definíció szubjektivitása annyira dekurbinált h nem fér össze a valóság egzisztanciájával."
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest