Hirdetés
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- HarmonyOS Next rendszerrel érkezett a Huawei Mate X6
- Redmi Note 12 4G - valaki fizetni fog
- iPhone topik
- Huawei P50 Pro - emlékkép
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Google Pixel topik
- Amazfit T-Rex 3 - prehisztorikus idő
- Realme GT 2 Pro - papírforma
Új hozzászólás Aktív témák
-
Somatom
veterán
Kíváncsi leszek azokra a táblás felületekre. Nem mintha bármi bajom lenne a mostaniakkal.
Samsung XCover 6 pro, Tab S7+ 5G
-
Huntszy
tag
Min használod?
Én Samsung Galaxy Tab S6-on és nagyon jó véleménnyel vagyok róla de szerintem ez nem kis mértékben az OneUI-nak és a Samsungnak köszönhető.
MM-ben nyomogattam más gyártók tabjait és elég ergya volt a OneUI-hoz képest az élmény. Pixel tablet meg nincs még ugye amin a pure android tablet támogatást láthatná az ember (és ha lesz se a kis hazánkhoz közel). -
Wesiz
tag
"3 milliárd
Ennyi Android okoseszköz volt aktív az elmúlt hónapban. A Google elmondása szerint egy év alatt közel egymilliárddal nőtt az aktív androidos készülékek száma."egy év alatt majd egy milliárd plusz felhasználó. azt hogy? honnan?
-
-
prolad
addikt
Én is, alapvetően jók, de lehetne még rajtuk reszelni. A kezdeményezés mindenképp pozitív, remélem a többiek is követik majd, legalább a nagyobb cégek. Gyalázat, hogy a Meta appjai pl mennyire nem tudnak mit kezdeni egy nagyobb/szélesebb kijelzővel. Ezzel ezemben ott a Microsoft ahol ezt kiválóan megoldották, pedig ők aztán tudnak furcsa dolgokat alkotni, ha szoftverről van szó.
-
prolad
addikt
Lehet a nagy népességű, fejlődő piacokon (India, Kelet-Ázsia, talán Dél-Amerika, esetleg Afrika) sikerült tarolni az olcsó mobilok piacán és sokan most hagyják ott a régi, nyomógombos telefonokat. Még a végén kiderül, hogy a filléres 1GB RAMos Android Go-s vackoknak van értelme, csak jól kellene árazni őket. Vagy ugyanez az olcsó tablet szegmensben, sokan hagyják ott a laptopot/PC- és vesznek egy tabot, persze nem az Apple árszintjén.
Vagy csak hozzászámolták a Chrome OS gépeket
-
janeszgol
félisten
Ezen a táblagépes optimizáláson picit csodálkozom is, meg nem is.
Igen, mert kb 3-4 éve jelentették be, hogy dobják a táblagépek támogatását.
Nem, mert megjelentek a hajlíthatós telók, illetve a táblagépek újra nagyon mennek, plusz ott vannak (lesznek) az androidos notebookok. -
hallerlaller
addikt
válasz viragdani01 #4 üzenetére
Rossz a fordítás, nem annyival nőtt, hanem annyit aktiváltak tavaly, és kb ugyanennyi lett inaktív is szóval az aktív felhasználók száma nem változott.
Hisense 55U7HQ - Xiaomi 11i
-
Schuler888
senior tag
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- iPhone XR Space Gray 64GB - 80% akkumulátor - Kártyafüggetlen
- Samsung Galaxy S23 Ultra 12/512GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- MSI 4070 TI GAMING X TRIO
- Több darab Iphone Se 2020 64GB fekete, független, magas akkuállapotokkal, 27% ÁFÁ-s ÁR !
- ÚJ Apple Pencil mindegyik generációból BONTATLAN Azonnal Átvehető Deák Térnél Átvehető 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest