Hirdetés
- Bemutatkozott a Realme 16 Pro széria
- Rugalmas OLED panelre válthat a Samsung Galaxy A57
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- CES 2026: Meglepően sok haszna van egy okostalpbetétnek
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Android szakmai topik
- Amazfit T-Rex 3 Pro – világítós dínó
Új hozzászólás Aktív témák
-
marcee
addikt
Érdekes az iPhone-t hozni példaként, ahol nem is létezik külső memória.

-
Dr.Anonymus
addikt
Hogy mi lenne?
Hát az, hogy féltené a google a jövő reklám bevételi forrásait
arra akarják rászoktatni a fejlesztőket, hogy a net kapcsolatot, és ne a memóriát aknázzák ki
az összes google pc-s szolgáltatás 90%-a internettel megy,
hogy mi az ok?
így tudnak adni megfelelő, célzott reklámokat...
nekik az nem éri meg, ha te elvagy a mobiloddal offline, úgyhogy felhalmozol minden progit a tárhelyedre...szerintem legalábbis, de ne lincseljetek meg...

-
plus44
veterán
Mi lenne, ha a tárhelyet növelnék?

-
majom2
senior tag
érdekes kezdeményezés a filléres flash memóriák korában...
-
Skynet258
veterán
Na igen, az a 2 giga nem jellemző... Mondjuk a navi szoftverek pont emiatt amúgy is az SD kártyára települnek, nem a belső tárhelyre, szóüval ott ez nem lesz újdonság.
Látom a hardveres titkosítás jobb eredményt kínál, mint a szoftveres, magyarul az eddigi andro verziókat nem lehet majd rábírni erre a dologra
Vagy ha lesz is valami szoftveres megoldás, akkor az jóval lassabb is lesz... -
Sifre
senior tag
Az N900 Maemojával is ugyanez a probléma. Az a gáz hogy a Symbian már 2002-ben tudta.

-
scorpio73
csendes tag
Viszont a navigáció rossz példa, hiszen csak a progi kerül a belső memóriába, a térképek a kártyára mennek.
-
>-48-<
aktív tag
Tudták kezelni az sd kártyát, de alap esetben (értsd, nem hekkelt telefonon) a marketről letöltött alkalmazások a belső memóriába kerültek, ami mint azt Karma is írta igen csak limitált tárhelyet jelent.
Azért vannak hibrid megoldások is. Pl a TTS vagy egyes navik a memből futnak, de a kártyán tárolják az adatokat, mindenféle titkosítás nélkül.
Eddig is lehetett backupot készíteni az appok 95%-áról, a maradék 5% is valahogy mindig megjelenik warezba. Úgyhogy ezt a titkosítást most nem értem teljesen. Valaki, aki szakértő, elmondja nekem, hogy miért kell? -
Alwares
aktív tag
Mivan? Eddig nem tudták kezelni a memória kártyákat vagy csak én olvastam rosszul?
-
"Legtöbb esetben 2 GB, néha kevesebb."
LOL. Inkább " jó esetben eléri a 128 MB-ot", így valamivel korrektebb lenne tőlük.
Új hozzászólás Aktív témák
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Bemutatkozott a Realme 16 Pro széria
- Assetto Corsa Rally
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen TV-t vegyek?
- Milyen széket vegyek?
- BestBuy ruhás topik
- Két generációval korábbi GeForce gyártása indulhat újra
- iPhone-t használók OFF topikja
- Tarr Kft. kábeltv, internet, telefon
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Blue Titanium -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 9 285K 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- HIBÁTLAN iPhone 11 Pro 256GB Space Grey -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3173, 100% Akkumulátor
- Seagate Desktop SSHD 2TB 3,5" - ST2000DX001 45-80%
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A14/Samsung Galaxy A34/Samsung Galaxy A54
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

Vagy ha lesz is valami szoftveres megoldás, akkor az jóval lassabb is lesz...