- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Fotók, videók mobillal
- Szerkesztett és makrofotók mobillal
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- iPhone topik
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Milyen okostelefont vegyek?
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
Új hozzászólás Aktív témák
-
bakagaijin
tag
-
SunMount3r
nagyúr
Most néztem meg és a Logitech Gaming Sogtware is tökéletesen tudja ugyan ezt (minden olyan egérrel ami támogatja), csak az egyik gombot kell átrakni egy tetszőleges billentyűre és az benyomni a Profile Cycling-ba. És így nem hogy dupláz hanem tripláz, quadráz meg "akárhanyáz" is tetszés és beállított profilok száma szerint szerint...
-
icp1970
senior tag
16,8 millió szines oled egy egérre
Igen kell,hogy jó drágán lehessen beárazni
-
MorphBCS
tag
Hát èn jelenleg M8000X-et használok, ami 1 kattra vált profilt 5(!) lehetőségből ugye. Egyúttal színt is ugye. Minden gomb programozható. Ugyanezt tudta 5 éve az M6980-asom is...
Felbontásra meg fix 600-at használtam mindig is. A profiloktól független állítható nálam a DPI, úgyse használom, (mindig a 2-esen van) de úgy lőttem be hogy 400-600-800-1000 -
fecg21
aktív tag
Teljesen rossz irányba mennek a fejlesztések, már ha ezeket az újdonságokat lehet fejlesztésnek nevezni.
Minőségibb anyagokkal kellene dolgozni, hosszabb használat esetén a kéz szellőzését is meg kellene tudni oldani. Ez főképp nyáron problémás amikor izzadósabb az ember tenyere. A gombok helyzete ne legyen fix, nagyon nagy újítás lenne ha miliméter pontossággal én tudnám variálni a gombok helyzetét az egéren úgy hogy számomra a lehető legkényelmesebb legyen( nem a bal és jobb klikkre gondolok, a többi gombra).
Az eddigiektől sokkal jobban tenyérbe illő egerek megalkotása. Plusza bal klikk felett lehetne egy olyan gyűrű ami szintén adhatna egy plusz gombot, csak felfele kellene emelnünk az ujjunkat, és ezt jobb klikk felett is megvalósíthatnák. -
nyunyu
félisten
válasz
Sanchez638 #22 üzenetére
Mennyi lehet a bal kezes ember?
Kb. 10%.
-
Sanchez638
addikt
Ezt sose tudtam, vagy nem képzeltem el. Mennyi lehet a bal kezes ember?
-
rottenbull
őstag
Pofatlan Roccat nyúlás.
-
nyunyu
félisten
Masodik kep kelloen gusztustalan ahhoz, hogy ne kommentaljam a gagyi gorgot, meg a kinai gombokat.
Tudom, tudom, japan Omronnal nem tudnanak 20M kattot marketingelni, mivel annak az adatlapja "csak" 1M-et ir.
Meg annak az arabol nem tellene felesleges nehezekre.Egyebkent meg ha ellosz 1 gombot Shiftnek, akkor marad 7 gomb, es 2x7 az csak 14, nem 15, szoval matekbol sem jeleskednek.
-
Nagyon csilivilli. Ennyit kiadni egerre picit hulyeseg szerintem.
-
SunMount3r
nagyúr
Fűha, "Sentinel III Storm TactiX", azt hiszem a név mindent elárul...
-
exedoc
senior tag
CM Storm Advanced II-t használok, nagyon elégedett vagyok vele. Nem tudom mennyire hasznos ez a gombduplázó, enélkül is tökéletes számomra.
-
Fél mega 5 profil tárolására... nincs több kérdésem.
-
lysgb
tag
Abu
"Előre konfigurált értékek közül is lehet választani, így az előbbi érték gyorsan csökkenthető, 400, 1200 és 400 DPI-ra" hmm..? nem írtad el véletlen? -
guftabi96
addikt
A 16,8 millió színt megjelenítő, LED-es világítást használó eszköz OLED kijelzőjéről pontosan leolvashatók az aktuális DPI beállítások, vagy akár egyedi képek, illetve tizenegy karakteres leírások is megjeleníthetők rajta.
Egy kérdésem van: MIÉRT?
A dpi visszajelzés nem hülyeség, de nem ebben a formában. Annak, meg hogy szöveget lehet kiírni, egy olyan perifériára, amin a kezed van számomra nem sok értelmét látom.
Lassan már nem is egér, az egér, ha nem világít össze vissza... Jön a karácsony, lehet felaggatni a fára ezeket is. -
zseko
veterán
Már ott bukó nálam, hogy nincs balkezes változat. Nem mintha hajlandó lennék ennyit fizetni egy egérért.
-
FLATRONW
őstag
Akkor ez a Roccat Kova Plus féle EasyShift funkció másolása.
(#3) xAcidx: Nekem ez a 800 desktop nagyon lassú lenne. FullHd-n 2000-nél érzem jól magam, úgy hogy a Windows egérbeállításokban a sebesség középen van és a rámutatás javítása is ki van kapcsolva.
-
xAcidx
tag
Roccat-on kívül nem nagyon használtam másik egeret (20-30 percre egy bekonfigolt Zowie FK1-et talán, na az volt még egy nagyon jó egér), de ott is elérhető egy ilyen funkció. És szerintem a legtöbb "gamer" perifériát szállító cégeknél is elérhető. Nem egy nagy durranás.
Játék közbe még soha nem használtam. BF3/4-hez bőven van rajta annyi gomb, amennyire szükségem van (6db). Más típusú játékokhoz (RTS/MMO/RPG meg ki tudja mik vannak még) hamarabb macroznám a bill-t.
Desktop használatánál annál inkább van értelme. Pl. görgő halkít/hangosít/némít, jobb és bal egérgomb böngészőbe előre és vissza léptet, meg évekig lehetne sorolni.
A 6 csilló DPI-t sem értettem sose. FPS közben 400 fölé sose megyek (és szerintem a legtöbben is hasonló értéknél vannak). Desktop használatánál a 800 is bőven elég gyors (FHD megjelenítőnél persze, de ugye a legtöbb játékos nem is használ nagyobb felbontást).
Persze ez csak saját vélemény
-
Csudijólesznekünk...
-
Re-Tech
aktív tag
WoW. ilyet már 10 éve is meg tudtam csinálni a Logi Setpointban...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple Iphone 13 128gb csillagfény színű OLCSÓN . Csere/beszámítás
- OnePlus Pad 2 + OnePlus Pad 2 billentyűzet + Extrák
- AKCIÓ!!! GAMER PC: Új i5-14400F +RTX 4060/5060/4070/5070 +Új 16-64GB DDR4! GAR/SZÁMLA! 50 FÉLE HÁZ!
- HP EliteBook 855 G8, 15,6" FHD, Ryzen5 PRO 5650U CPU, 16GB DDR4, 256GB SSD, WIN 11, ( olvasd végig )
- Dell Precision 5520, 15,6" 4K/UHD Touch, I7-7820HQ CPU, 32GB DDR4, 512GB SSD, M1200 4GB VGA, WIN 11,
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G2 - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- AKCIÓ! HP USB C G5 Essential (5TW10AA) dokkoló hibátlan működéssel garanciával
- Eladó ÚJ BONTATLAN Honor Magic6 Lite 8/256GB fekete / 12 hónap jótállással!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Xiaomi Redmi 10 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest