- Légies iPhone halvány színei
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Realme GT 2 - aláírjuk
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Google Pixel topik
- Kis telefon hatalmas teleppel
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
Új hozzászólás Aktív témák
-
oriic
HÁZIGAZDA
Ha nincs benne az ő példányában a magyar nyelv (ez ország függő), akkor sajnos nem lehet utólag magyarítani. Ha lemezes akkor itthoni havernak kell szólni hogy vegyen egye példányt és küldje ki postával, vagy magyar store-ból kell megvenni.
Nyilván ha digitálisat vett, azzal nem lehet már mit csinálni. (Refundot esetleg lehet kérni)
-
oriic
HÁZIGAZDA
Hogy ne legyen keverés a játékkal kapcsolatos akár spoileres dolgokat érdemesebb lesz a GOW fő topikba tolni, hogy ne zavarja azokat akiket csak a teszt érdekel. [link]
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz
Adam_Shepard #161 üzenetére
Na jó de nem mindenki Dark Souls user, szóval lesznek azért halálok dögivel:
-
oriic
HÁZIGAZDA
God of War sorozat topik - A spoileres kibeszélésnek.
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz
Scholes9 #101 üzenetére
"Azért még csak április közepe van
Szerintem jönnek még hasonlóan kimagasló játékok ebben az évben."
Hacsak E3-on valami megaton bejelentés nem jön, akkor nálam kizárt egy 10/10-es játék idén szerintem. Detroit már nem izgat annyira, Spider-man sem, Red Dead Redemption 2 teljesen kimarad, elsővel sem játszottam. Talán Metro Exodus amiben reménykedem.
-
oriic
HÁZIGAZDA
Közben végére értem én is kb 21 óra alatt. Ugyanazt mondom mint 3 óra játék után. GOTY 2018.
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz
martinkeet #86 üzenetére
Angol
Francia
Német
Olasz
Spanyol
Holland
Görög
Portugál
Orosz
Lengyel
Török
Cseh
Horvát
Magyar -
oriic
HÁZIGAZDA
válasz
hombre[EU] #37 üzenetére
Kizart h iden jonne.
-
oriic
HÁZIGAZDA
8 óra játék után év játéka.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- PlayStation 4/5 kontroller analóg cseréje HALL TMR érzékelősre, 1 év garancia!!! Nincs többé drift!!
- XBOX ONE/Series kontroller analóg cseréje HALL TMR érzékelősre, 1 év garancia!!! Nincs többé drift!!
- Playstation 4 500GB Destiny The Taken King Limited Edition
- Sony PlayStation 4 (PS4) Játékkonzol - Final Fantasy XV Day One Edition játék!
- Logitech G920 Driving Force + Astro A10 (991-000487)
- Samsung Galaxy S23 , 8/128 GB , Kártyafüggetlen
- NYÁRI BOMBA AKCIÓK! STEAM, UBISOFT CONNECT, EA APP, XBOX EREDETI KULCSOK 100% GARANCIA
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bowers/Wilkins Px7 S2 fejhallgatók
- Bomba ár! Dell Latitude E6400 - Intel P8400 I 3GB I 160GB I 14,1" I Intel VGA I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest