- Realme GT 2 - aláírjuk
- Nagyobb kijelzőt kap a CMF Watch 3 Pro
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Mobil flották
- Lendülettel mehet nyaralni a Samsung
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Apple Watch
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
Új hozzászólás Aktív témák
-
Deck
titán
válasz
PowerBuldog #223 üzenetére
Igen, teljesen félre értettem.
-
válasz
PowerBuldog #213 üzenetére
Én azt ott is hagytam. Nem kell mindet megcsinálni.
Többször is elhutottam odáig hogy már csak az ancient volt és ahog felengedtem a védelmem hogy megdobjam azonnal megsebzett egy közelbe érkező jégdaram párája..Mad1
A kód egy acc-hoz felhasználható. -
válasz
PowerBuldog #213 üzenetére
Én azt ki is hagytam. Többször is eljutottam oda hogy a végén csak az ancient maradt de ahogy egy pillanatra felengedtem a védelmem hogy dobjam az axe-ot, ksptam egy olyan pici sebzést valamelyik jéglövedék szélének a párájából, hogy nem is látszott hogy sérültem csak kiírta hogy buktam.
A legfelső szinten meg 35 ellenfelet kell a goldhoz, 50nél hagytam had sebezzenek meg és fejezzük be. -
válasz
PowerBuldog #211 üzenetére
Grat! Nekem is tegnap esett ki a queen bosdharc után.
Utána próbáltam is mást játszani amit még gow előtt hagytam abba, de előjött amire számítottam. Nem köt le semmi, a gow után minden kevés. -
PowerBuldog
veterán
Meg is van a platina
(#210) Kvelstadt Én még az első Valkűrnél is így voltam. 4x haltam meg mire leesett, hogy talán mégsem kéne ezt most erőltetni.
-
Ger_man
senior tag
Épp kritikát akartam megfogalmazni, hogy nem is olyan nehéz ez a játék normál fokozaton, aztán a tó második süllyedése után a játék átment überbrutálba, többször haltam meg 1 óra alatt mint azelőtt 10-15órában
Elképesztő a játékmenet, tényleg istennek érzem magam miközben játszok
-
mad1
veterán
Hogyan lehet beaktivallni a day one dlc t ?Es mi az a 3 pajzsos cucc?
-
Demeter001
csendes tag
Szia
Találtam róla cikket ha esetleg nem sikerült teljes képre dobni a játékoz...
http://www.pushsquare.com/news/2018/04/guide_god_of_war_-_not_full_screen_fix
én a tv-n állítottam mozinagyságúra és még úgy se volt teljesen teli.
aztán lehet már meg is oldottad. engem nagyon zavart de kipikálva.hali
-
marcarc
senior tag
A hétvégén beletoltam 26 órát, tartok tőle, hogy már nem sok van belőle hátra. Ha bárkinek is segítség, nekem felkerült a top játékok közé mint pl. a Witcher 3. Nem semmi, alig birtam abbahagyni.
-
Bad Pritt
félisten
Ez a kép is releváns.
-
<Lacy85>
addikt
-
oriic
HÁZIGAZDA
Ha nincs benne az ő példányában a magyar nyelv (ez ország függő), akkor sajnos nem lehet utólag magyarítani. Ha lemezes akkor itthoni havernak kell szólni hogy vegyen egye példányt és küldje ki postával, vagy magyar store-ból kell megvenni.
Nyilván ha digitálisat vett, azzal nem lehet már mit csinálni. (Refundot esetleg lehet kérni)
-
marcarc
senior tag
Valakinek van ötlete hogy ha egy 1440p-s monitorra kötöm a Ps4 Pro-t akkor csak full HD lesz? a nappaliban van 4K tv, de ha ott kezdek jatszani masfél napig akkor durcizás lesz.
-
Simba86
senior tag
Haver külföldön van és német nyelven vette meg. Tudtok valamilyen lehetőséget hogy, hogy lehetne magyarítani neki?
-
Bencus88
nagyúr
Első másfél óra után omg
Nagoyn tetszik
-
Fryskitt
addikt
Tetszős. Egyre jobban bánom az Xboxot.
-
hoolla
aktív tag
Koszi, jol neznek ki nagyon. A Horizon meg a Shadow of the Colossus teljesen ismeretlen szamomra... De alakul a lista, alakul.
Crash bandicoot az asszonynak...Simba koszi, pont erre gondoltam. Streameles az itt hulla. Viszont most van free trial, lehet kiprobalom. De meg van a Far Cry 5 Pc-n amit ki kell tolni aztan johet a PS4 pro. Legalabb jol szenne egetem a plazma tevemet.
Nem hiszem el hogy ez is eljott. 21 eve csak pc. Az utolso konzolom a sega master system volt.
-
Simba86
senior tag
A PS Now egy streamelő szolgáltatás, amely havi 5200 HUF-ért lehetőséget ad, hogy nagyon sok játékkal játszhass (PS3 és PS4 játékok egyaránt vannak a csomagban) akár PS4-en, akár PC-n
A GoW összes része játszható így tökéletesen delay-mentesen (kipróbáltam mindkét platformon a GoW 3 remastered kiadással), ott vannak az Uncharted részei, a Last of Us, stb...
Egyetlen hátránya, hogy angol PSN acc kell hozzá, de még mindig olcsóbb, mint 10+ ezret kiadni a singleplayer játékokért -
hoolla
aktív tag
Nem toom mi az a PS Now, de feltesztem, Internet kell hozzá, ami itt az " állitólagosankolbászbólvanakerités " országban egy halom szar. Szóval meg kell vegyem a játékokat ha akarok is velük folyamatosan játszani. De egy, vagy most már két játékért még nagyon szivom a fogam, hogy kiadjak 500-600 dollárt egy PS4-re. Szóval kérek szépen még cimeket.
-
Bencus88
nagyúr
Nektek sincs teljes kepernyobe a jatek, vagy valamit elallitottam?
-
hoolla
aktív tag
Issstenem, hogy csak vennem kell egy konzolt.... A God of War mellé melyik top 5 very must játékot vegyem még szerintetek? A Last of Us az jelen.
-
Bencus88
nagyúr
Na meg is jött a játék, vágjunk bele
-
Bencus88
nagyúr
Most kaptam sms-t 11 és 1 között érkezik a csomag!!!!
-
oriic
HÁZIGAZDA
Hogy ne legyen keverés a játékkal kapcsolatos akár spoileres dolgokat érdemesebb lesz a GOW fő topikba tolni, hogy ne zavarja azokat akiket csak a teszt érdekel. [link]
-
Deck
titán
válasz
Adam_Shepard #165 üzenetére
Köszi akkor azzal indítok
-
Deck
titán
válasz
Adam_Shepard #163 üzenetére
Én nem DS-ezek de Nioh-zok ami ugyanúgy kurva nehéz
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz
Adam_Shepard #161 üzenetére
Na jó de nem mindenki Dark Souls user, szóval lesznek azért halálok dögivel:
-
Adam_Shepard
addikt
-
Deck
titán
válasz
Adam_Shepard #157 üzenetére
Milyen a nehézség? Gondolkodom, hogy azon kezdem.
-
pulffy
őstag
válasz
Adam_Shepard #157 üzenetére
Nincs is topikja...
-
bobojszan
tag
Holnap ha meghozza a futár, kb úgy fogok ordítani mint Marty McFly a Sport Almanachal a kezében..."itt van a kezemben"! Csak én nem fogom elégetni!
-
válasz
DonaldJames #153 üzenetére
Hp és fegyver fejlesztés volt eddig is. Itt kicsit több lehet, de nem hiszem hogy túltokták volna.
-
DonaldJames
tag
Holnap ki jön
-
Simba86
senior tag
Alapból nem szeretem az kraftolós játékokat, remélem azért ez inkább GoW és csak nyomokban emlékeztet kraftolós RPG-kre...
-
oriic
HÁZIGAZDA
God of War sorozat topik - A spoileres kibeszélésnek.
-
Deck
titán
Na már a finishbe vagyunk..
-
Deck
titán
Na srácok a játék letöltve már csak megkell várnom mire a számlálója 0-ra ér
Maga az örökkévalóság lesz -
marcarc
senior tag
-
Scholes9
nagyúr
válasz
l.skywalker #130 üzenetére
Eléggé troll szagú, de amúgy jó
-
Simba86
senior tag
Nem bírtam kivárni a fizut, megrendeltem... 2 nap és indulhat a mészárlás
Csak emiatt vettem múlt héten a gépet... -
Bencus88
nagyúr
válasz
l.skywalker #130 üzenetére
-
l.skywalker
titán
Azért ez mindent visz: God of War PS4-XboxOne-NintendoSwitch-PC Comparison
-
trufa12
addikt
Nekem is elő van rendelve remélem a megjelenés napjára ki küldik mert ezzel szeretném a hétvégém tölteni.
-
Jacktor
aktív tag
Na jóvanmosmá. Először a Horizon Zero, most meg ez. Elég volt. PS4 Pro GOW editon megrendelve
Pénteken vajon ide fog érni? Vagy a vas miatt ez csúszhat? -
Enigma1945
őstag
Hmm nagyon jó játéknak tűnik.
-
Raysen623
addikt
Na most már tényleg beleverem
Jött a Horizon, most meg ez is. Kezdhetek megint gyűjteni... Még jó hogy a GT Sport-al ilyen remekül elvagyok
-
.LnB
titán
válasz
Adam_Shepard #116 üzenetére
Nem tudom, ignorálom azt a sz@rt.
Értettem persze, azért írtam csak, hogy fura, semmi több.
-
.LnB
titán
válasz
Adam_Shepard #110 üzenetére
szépérzéke? De fura ez így. Nem inkább igényesség? Jó ízlés?
-
Gery9112
őstag
válasz
l.skywalker #112 üzenetére
Igen ehhez a játékhoz kell egy konzolt venni 😀 (előre is bocsánat)
-
l.skywalker
titán
válasz
Már csak vas kell hozzá és veszem is 😛
-
Scholes9
nagyúr
válasz
Ez nem kérdés
-
Adam_Shepard
addikt
Legyen kedves mindenki, akinek van egy kis szépérzéke vegye meg ezt a játékot. Köszönöm.
-
martinkeet
aktív tag
válasz
l.skywalker #100 üzenetére
Teljesen felesleges ennyire cinikusnak lenned!
3 évig éltem Angliában, nincs gondom az Angol nyelvvel, de sok játékot a Magyar lokalizáció hiánya miatt nem vettem meg.
Azt gondolom, hogy a Magyar felirat, több vásárlót generál, bármennyien is beszélnek angolul.
Spanyolországban minden második ember beszél társalgási szinten angolul, mégis amennyire csak visszatudok emlékezni, van Spanyol felirat a játékok 99%-ban.
Kérlek, hogy itt zárjuk le! -
sp8787
addikt
Jobban fut, szebb a grafika, nem szokdecselsz mint egy bakkecske 100kg-os pancelban...
Semmi bajom a Souls sorozattal. Mindegyik resze sokkal jobb mint a LOTF de van amiben a LOTF jobb es kesz.
Nezd amit te a Nioh-nal negativnak irtal: "Ízetlen világ, érdektelen sztori, gyenge főellenfelek"
Abbol az elso ketto full szubjektiv a harmadikbol meg csak az latszik ,hogy nem jutottal el a Date csaladig vagy nem talalkoztal Sanada-val ,Sarutobi-val.....etc. -
VincentVG
senior tag
performance mode kicsit igy nekem csalodas:
bar nyilvan nem ettol lesz jo egy jatek.
Grath, megkerdezhetem h te melyik modban tesztelted?
koszi -
oriic
HÁZIGAZDA
válasz
Scholes9 #101 üzenetére
"Azért még csak április közepe van
Szerintem jönnek még hasonlóan kimagasló játékok ebben az évben."
Hacsak E3-on valami megaton bejelentés nem jön, akkor nálam kizárt egy 10/10-es játék idén szerintem. Detroit már nem izgat annyira, Spider-man sem, Red Dead Redemption 2 teljesen kimarad, elsővel sem játszottam. Talán Metro Exodus amiben reménykedem.
-
Grath
HÁZIGAZDA
Azon túl, hogy a Lords of Fallen jobban fut, szerintem semmiben nem jobb, mint bármelyik Dark Souls. A Nioh-ban a harcrendszer taktikusabb a fejlődési rendszer meg legalább mélyebbnek tűnik, de temérdek igen fontos téren sokkal kevesebbet tud, mint a Soulsok - és ezt a tesztben le is írtam.
Ez a játékkategória - nevezzük Souls-klónnak; vagy ne, mert a hozzászólásodból úgy jön le, hogy nem kedveled azt a sorozatot - egyáltalán nem az a kategória, mint a God of War. Külön játékstílusról van szó. A God of Warban nincs stamina, és baromi pörgős, sokkal több ellenféllel, rengeteg extra képességgel, egy segítővel.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Logitech G920 Driving Force + Astro A10 (991-000487)
- Beszámítás! Sony PlayStation 5 1TB SSD lemezes konzol extra játékokkal garanciával hibátlan működés
- Legion Go 8APU1
- Sony PlayStation 4 (PS4) Játékkonzol - Final Fantasy XV Day One Edition játék!
- XBOX ONE/Series kontroller analóg cseréje HALL TMR érzékelősre, 1 év garancia!!! Nincs többé drift!!
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R 5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB Rampage SHIVA Corsair 650W
- Bomba ár! HP ProBook 440 G7 - i5-10GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I Gar
- Telefon Felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- Samsung Galaxy A12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HP Victus 15-fb1002AX - 15,6"FHD IPS - Ryzen 5 7535HS - 8GB - 512GB SSD - RTX 2050 - Win11
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest