Új hozzászólás Aktív témák
-
Gdi
senior tag
Ez inkabb 1 hónap volt, dec közepétől január közepéig. (a 4-8 napos eltérések egy becslés volt, nem mindenki kötötte a másik orrára azonnal, de kb úgyvalahogy (adták egymásnak a körös kazit) )
Vagy valami szoftveres balhé (akár bitcoin miner, vagy driver/oc bibi) , vagy csak nagyon rákészültek a karácsonyra. -
Gdi
senior tag
Közelemben is pár hete adta be a kulcsot egy 5850 (Asus, ref cooler). Meg egy pár (4 vagy 5) másik ismerősöknél, 4..8 napos eltérésekkel.
[OSSZEESKUVES_ELMELET]
Eljött a tervezett elavulások ideje úgy látszik ennél a szériánál.
[/OSSZEESKUVES_ELMELET] -
Ruuwa
tag
RIP
Szép emlékek azokból az időkből, amikor még egy ventillátor is elég volt egy videókártyára.
Anno egy passzív 7900GS-ről váltottam az 1GB-os Toxic-ra, valamikor 2011 tavaszán. Óh boy micsoda ugrás volt ez.Életmódváltás miatt csak négy évet nyúztam, de néhány apróbb driveres bakitól eltekintve soha semmi gondom nem volt vele. Korrekt hangerő mellett korrekt hőmérsékleteket tudott, és egy ideig 810MHz-en is ment a gyári 765MHz helyett. Igazi kocatuning életérzés.
-
Mokó
aktív tag
válasz
twollah1976 #8 üzenetére
17 gépem volt a max 1 időben és 2X költöztem én is tudom miről beszélek.Ettől függetlenül (ezek összesen 3 szekrényben voltak) 1 szekrénnyit tartok most is
De nem offolom szét a topikot.
-
twollah1976
őstag
Csak azért gyűjtögetni ilyen kacatokat, hogy utána egy költözéskör csak a nyűg legyen vele.
Aztán a másik lakásban helyet keresni neki és rádöbbeni, hogy nincs neki hely, maradnak a dobozban, később a dobozok is csak az útban lesznek, a végén meg mennek a szemétbe ahonnan ki lettek turkálva."porból lettél és porrá leszel"
Három költözést csináltam végig tudom miről beszélek.
-
Mokó
aktív tag
válasz
twollah1976 #6 üzenetére
8800 a specialitásom,fun alapon próbálkoztunk ilyesmivel,most is van halottnak tűnő G92-őm,de nem éri meg már mentegetni őket,mint mondjuk 3-4 évvel ezelőtt.Kemény 1500-at adok a lomisoknak egy 88-ért ha találok,de már nem is mindig hozom el....
-
Mokó
aktív tag
Ez teljesen igaz!
R.I.P szegénynek,kitakarít és szertartással mehet a vitrinbe
Én 8800GT-vel,spanom 8800Ultrával járt így.Még terhelést sem kaptak,csak a win ment,vagyis netezés és egyszercsak elment a kép.Onnantól 'csókolom,én mentem volt.De még jó hogy hogy egyik sem dobott "ninja-füstöt"
-
twollah1976
őstag
Egesz sokaig birta a gyurodest.
-
M0ng00se
őstag
rest in pizza
-
juliabrilke
veterán
Óvatosan szedd ki a gépből, mert mérgező.
-
Picco
addikt
R.I.P
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen autót vegyek?
- Synology NAS
- Nintendo Switch 2
- Windows 11
- Elektromos cigaretta 🔞
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- NBA és kosárlabda topic
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- További aktív témák...
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Új Bontatlan Mac Studio M4 Max 2025 14cCPU /32cGPU / 36GB RAM / 512GB SSD - Azonnal Átvehető Deák.
- BONTATLAN Új Iphone 16e 128-512GB 1év APPLE garancia gyári független Deák AZONNAL Átvehető Deák térn
- ÚJ bontatlan S9 45mm Silver Stainless steel Cellular milanese fémszíj 199.900 azonnal átvehető Deák
- ÚJ kipróbálásra felbontott MacBook Pro 16 M4 Pro 14CPU/20GPU 24GB/512GB SSD Magyar billentyűzet Azon
- Csere-Beszámítás! Asus Rog Strix RTX 3070Ti 8GB GDDR6X Videokártya!
- ÚJ Apple Macbook Air 15,3 M4 10C CPU/10C GPU/16GB/256GB - Ezüst -(2025) - 3 év gari - MAGYAR
- AKCIÓ! MSI B365M i5 8600 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB CM MASTERBOX Q300L Zalman 600W
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad P50 - i7-HQ I 16GB I 256SSD I Nvidia I 15,6" FHD I Cam I W10 I Gari!
- AKCIÓ! Intel Core i7 7700K 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest