- Google Pixel topik
- iPhone topik
- Leminősítik az S26 Ultra zoomkameráját
- Nonjour: nem fordít az EU-ban az AirPods
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Samsung Galaxy A53 5G - kevesebbet többért
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Kézbe fogható paradoxon lett az iPhone Air
Új hozzászólás Aktív témák
-
Probber
őstag
Leírnék néhány saját tapasztalatot én is, hátha majd jól jön a későbbiekben.
Az én anyumnak is Swift II-je van (asszem 2007-es), mikor az ő kocsiját vezetem, én is majd megőrülök a kuplungjától. Hihetetlen mennyire magasan fog, szinte az utolsó 1-2cm amin harap.
Ha 2005-ös modellt vettél, akkor már biztos átesett a visszahíváson is, mert a csomagtartó kárpitot tartó patentek elengednek.
A gyári HiFi az kezeli az MP3-at (még rá is van írva)!
A gyári hangszórók förtelmesen gyatrán szólnak, de viszonylag könnyen lehet cserélni őket. Én pont a héten szereltem be újakat a kocsiba. Két csavar eltávolításával és két külső patent megerőszakolásával (ablaktekerő kifeszít, zégergyűrűt letol - ez persze nálad nem), majd visszapillantó háromszög kipattintása után már csak a belső erős patentok tartják a kárpitot, amit néhány erőteljes mozdulattal le lehet rántani. Viszont! Vannak buktatók is. A gyári hangszóró 165mm-es, de ha cserélni akarod őket, akkor kell hozzá kiemelőkeret is, különben nem tudod teljesen lehúzni az ablakot. Én a keret vásárlása helyett, egy asztalos haverommal legyártattam 4db fakeretet és úgy oldottam meg a rögzítést.Az ajtó zsanérjai egy idő után kiszáradnak, elkoszolódnak és egy förtelmes nyekergő hang kíséretében nyílnak-záródnak. WD40-el meg lehet tisztítani, utána pedig egy szilikon alapú anyaggal lefújva megszűnik a zavaró hang. Sajnos ez időről-időre visszatér, szóval rutin lesz belőle.
Egyébként szerintem is egy szuper kis autó, jól is néz ki, megy is mint a golyó! Gratulálok az új kocsidhoz!
Új hozzászólás Aktív témák
- Dell Latitude 5520 / i7-1185G7 /16gb ram / 512gb SSD / Világitó Bill / WIN11
- RÉSZLETRE .OPCIONÁLIS. Asus ROG Strix G614JVR-N4014W SZÁMLÁVAL GARANCIÁVAL
- Nitro AN515 57 15.6" FHD IPS i7-11600H RTX 3070 32GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- Egyedi matricák gyártása, akár kis mennyiségben is! Kattints a további infókért.
- Apple MacBook Pro 16" (2021) M1, 32GB RAM, 500GB SSD Csúcskategóriás erő, elérhető áron!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 12400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 XT 8GB AEROCOOL Aero One Frost 700W
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 6/Apple Watch Series 7/Apple Watch Series 8
- ÚJ notebook kitámasztó fából
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest