Hirdetés
- iPhone topik
- Amazfit T-Rex 3 Pro – világítós dínó
- Apple iPhone 11 - népalma
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Garmin topik
- Fotók, videók mobillal
- Amazfit Bip 6 - jót olcsón
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mister_X
nagyúr
"Eszemben sem volt" khm...: "Tehát azt mondod, hogy "
"szóval tényleg értetlen vagy...vagy én vagyok hülye
" - az elsőt szerintem kizárhatjuk.De akkor kanyarodjunk vissza a legelejére. Felhozod a telefon esztétikai "hátrányait", eddig oké. De utána felhozol a szerencsétlen alsó-középkategóriás ellenében egy ötször annyiba kerülő, prémium készüléket (bár házon belülről). Míg az előbbinél leültettek két embert, hogy tervezzék meg költséghatékonyan a telefont, addig a Mi Mix esetén lehet 20 ember is dolgozott, hogy a lehető legjobb eredményt kihozzák design, anyaghasználat, azaz minőség terén. És míg a Mi Max 2 haszonkulcsa mondjuk 20%, addig a Mi Mixé 250%. Utóbbi esetén el lehet rugaszkodni a nem látható (K&F) költségekkel, mert adni kell valamit a horribilis árért.
Tehát a gondom nem az volt, hogy leszólod a Max 2-t, hanem hogy nem kategóriáján belül hasonlítod össze mással. Akkor lehet mondani mondjuk, hogy bezzeg a Galaxy J7 vagy akármi.
Új hozzászólás Aktív témák
- HIBÁTLAN iPhone 12 Mini 64GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3453
- Apple iPhone 15 ProMax 256GB Kártyafüggetlen 1év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE A520M R5 5500 16GB DDR4 250GB SSD 120GB SSD GTX 1060 3GB Zalman T3 Plus 400W
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4248,100% Akksi
- Samsung Galaxy S23 Ultra Green 120 Hz Dynamic AMOLED 2X, 200 MP kamera, beépített S Pen
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
" - az elsőt szerintem kizárhatjuk.