- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- India felől közelít egy 7550 mAh-s Redmi
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Milyen okostelefont vegyek?
- Telekom mobilszolgáltatások
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
Új hozzászólás Aktív témák
-
originlecso
csendes tag
Rusi segíthetnél nekem, mondjuk úgy szakmai, vagy kereskedői szemmel eldönteni egy dilemmát!
Két készülék vásárlása között dilemmázok: Ez a Gsmart Simba SX1, illetve a Sony Xperia C.
Nos a Simbánál remek a kamera, itt a Dual aktív mód, illetve hardveresen sem rossz kütyü. A Sonynál ugyan nincs így magasztalva a kamera, de a tesztképeket nézegetve, szerintem nincs szégyellnivalója.Ami igazán szempont lenne, hogy a Simba sx-1 90.000-es ára mellet ott a 2.éva tényleges teljeskörű hazai garancia, de nem tudni sokat a supportról, illetve itt a vélhetően gyenge akksi is!
A Sonynál jó a support, de konkrétan a z Xperia C-t itthon nem forgalmazzák, tehát csak bolti 1+1 év garanciával érhető el, gyári szervízre ezért nem számíthatok, de láthatóan egyben van a készülék.Szóval a Sony egy bevált márka, van referenciája, vonzóbb az ára, de ezt a modellt a kereskedők rootolják, magyarítják és nem tudom érdemes lenne-e a Gigabyte 2év gyári garanciájával szemben "eladni a lelkem" egy 10.000-esért.
Egyébiránt egy ideig játékban volt nálam még az Alcatel Scribe HD és a Prestigio 5044 Dou is Mindkettőnek jó felszereltsége, ill. vonzó az ára, 2év gyári (Prestigionál háztól-házig) garancia. Az Alcatelnél kicsit tartok az Unibody-tól, hogy nem cserélhető az akksi és hiányzik az értesító LED is, a Prestigiót pedig a kamera bosszantó exponálási hibája miatt, amit a tesztetekben olvastam/láttam, vetettem el. Nem tudom bölcs volt-e tőlem, illetve azt sem tudom, hogy azóta a hibát javították-e már a készüléken!
Ha esetleg ki tudnál segíteni némi tanáccsal a dilemmámból a fenti készülékek fényében, azt megköszönném!
Új hozzászólás Aktív témák
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Kevesebb dolgozó kell az Amazonnak, AI veszi át a rutinfeladatokat
- Animal Crossing: New Horizons
- BestBuy topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- HDD probléma (nem adatmentés)
- Vezetékes FEJhallgatók
- Mozilla Firefox
- Path of Exile (ARPG)
- Azonnali informatikai kérdések órája
- További aktív témák...
- Apple iPhone 14 128Gb Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- Google Pixel 9 Pro 5G 16/256GB Szürke Színben Bontatlan 12 Hó Garanciával
- ÚJ aktiválatlan Apple iPhone 16 Pro Max 512GB ! 1ÉV nemzetközi APPLE GARANCiA
- ÚJ aktiválatalan Apple iPhone 16 Pro 128GB ! 1ÉV nemzetközi APPLE GARANCiA
- iPhone 12 Kék 128GB
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- 0% THM részletfizetés, beszámítás! ÚJ 27% 3 év AMD RX 7900 XT / 7900 XTX készletről KAMATMENTESEN!
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ProArt Z790-CREATOR WIFI alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy A12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A620M R5 7600 32GB DDR5 512GB SSD RTX 4070 12GB ZALMAN S2 TG EVGA 650W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest