- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- Magisk
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- iPhone topik
- Fotók, videók mobillal
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Sony Xperia Z2 - esszencia
- Mobil flották
Új hozzászólás Aktív témák
-
mrlujoak
veterán
válasz
RedCactus #65 üzenetére
Jellemzően általánosítanak, akik ilyen véleményen vannak a másikról...
Egy tesztben pont azért vannak képek, hogy a leendő vásárló/olvasó véleményt alkothasson.
Ha az ilyen tesztek (írás, képek, és esetleg videó) után az a "baj" hogy az olvasó véleményt alkot a tesztelt készülékről, akkor teszt sem kell.
Vagy legyen teszt, de ne tartozzon hozzá topik.Ráadásul maximálisan feltételezés - véleményed szerint - hogy olyanok véleményeznek (akár negatív, akár pozitív) akiknek nincs hasonló, vagy nem írtak cikket.
Mivel a felhasználók a terméket véleményezik, így véleményük elfogadott, saját, nem fórumszabályzatba ütköző.
Ellenben ha a TE véleményed a mások véleményére szól (főleg, ha az úgy kezdődik, hogy "fikázók") az már bizony karcolgatja a "személyeskedés" határait, ergo nem, TE nem a fórum témáját véleményezed, hanem a fórumozókat.
Írtam már tesztet, sőt, ha megnézed az aláírásom, van nekem is tök jellegtelen táblagépem. Ránézek, és bármi lehet, egyszerűen beazonosíthatatlan, amíg meg nem fordítom.
-
mrlujoak
veterán
Igen, tudjuk.
Taiwan olyan nem kínai, ami Kína fennhatósága alá tartozik...Nem. Pont, hogy egy házigazda ne csináljon ilyet!
Mint amikor a rendőr bűnöz.
Hogy várja el bárki is vérpistikétől, ha a Házigazda is ezt csinálja. Ez nagyon nincs így rendben!
Nem adtam okot senkinek arra, hogy flamekeltő japánkártyát villogtasson! -
mrlujoak
veterán
Épp a minap futottam bele egy képszerkesztő app-ba, amit a WayteQ-emre szerettem volna letölteni.
4.3 volt a minimum követelmény, így kerestem helyette mást.Egyébként meg nem is a "kiforratlan" 4.4-et, mindinkább a 4.3-at szorgalmaznám.
(#21) Rusi :
Kifejezetten sértő, és flame-keltő lett a hozzászólásod!
Házigazdaként meg főleg.Egyáltalán nem hasonlítottam az általad említett márkához, sőt.
Ha észrevetted volna nem említettem, mitöbb, halvány párhuzamot sem vontam.Kérlek, a későbbiekben tartózkodj az ilyen "vádaskodástól", és főleg ilyen minősítésben a flamekeltéstől!
Ez nem zavart?! Belém kellett kötni teljesen alaptalanul?!
Véleményemnek semmi de semmi köze nincs az általad megnevezett gyártóhoz.
A huawei miért bírt tetszetős modellt készíteni?!
A One Plus One miért lett szép?!...oszt mindkét modell full kínai!
-
mrlujoak
veterán
Rettenetesen jellegtelen lett ez a Gigabyte is.
Jellegtelen, semmitmondó.A 4.2-MTK "pároson" már csak mosolygok, azért így 2014 derekán illene már megugrani a 4.2-nél nagyobb szintet, ergo hajrá, tessék csak az MTK-nak fejleszteni!!
Tényleg ezen a képen "melyik-melyik"? Meg "mi mi"?!
Értem én, hogy olcsó, meg kínai, de kérem, erőltessék már meg magukat legalább azok a kínai gyártók, amik hozzánk (felénk) is terítenek/kacsingatnak.Egyre inkább csalódást keltenek ezek a feltörekvő gyártók, amikor már a nagy dél koreai gyártótól is unalmas az egyenforma, errefel arra a "dizájnra" alapozva tolják ki sorban ők is a modelljeiket.
Szürke, jellegtelen mind. Tessék már kicsit erőlködni! Még akkor is, ha a külső nem tervezése miatt faragnak az árból...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- A OnePlus ellen biztonsági aggályok miatt indítanának vizsgálatot az USA-ban
- Opel topik
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Házimozi haladó szinten
- PlayStation 4
- Linux kezdőknek
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- Robotporszívók
- Magisk
- Azonnali informatikai kérdések órája
- További aktív témák...
- Xiaomi Redmi Note 13 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- IPhone 16 Pro max 256GB gyári független 2026.02.18. Apple jótállás
- Xiaomi Redmi Note 13 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi 14 12/512 ÚJ! 36 HÓ HAZAI GARANCIA!
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Nike Airmax 720 43-as sneaker eladó
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RX 6600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 65BX - 65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready!
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- ÚJ Lenovo Legion Pro 5 16IRX9 - 16" WQXGA 165Hz - i5 14500HX - 32GB - 1TB - RTX 4060 - 3 év garancia
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest