- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- iPhone topik
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Google Pixel topik
- Fotók, videók mobillal
- Redmi Note 8 és 8T
- Brutál akkuval érkeztek az Ulefone X16 modellek
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
energy4ever
addikt
Szerintem Rusi cikkeivel semmi gond nincs. Jo felsoroltal par dolgot, kesz. Jo, fizetnek neki erte(es mivan akkor? En nem irigykedek miatta.) Biztos meglehet irni egy cikket ennel jobban is, kerdes ki venne eszre a kulonbseget!
En orulok neki, hogy van ez a lapcsalad, es van mit nap mint nap olvasni. Szamomra az internet nagyon nem erne szinte semmit se, ha nem lenne ez az oldal. Ezert is tisztelem est az egeszet ennyire! -
-
Rusi
senior tag
Nézd, miután egy mobilszolgáltatónál dolgozom, így nem túl meglepő, ha a kollegákat érdekli, milyen készülék van nálam (ja, amúgy érdekesség, hogy jelenleg kizárólag női kollegáim vannak). Nyilván nem az ügyfelek kiszolgálása közben vagy helyett nézegetjük a telefonokat. Senki nem írta, hogy bármit is számítana, hogy épp milyen telefon van nálam, ha kapok valami újat, akkor megmutatom (de volt már, hogy kifejezetten ők kérték el, amikor meglátták a kezemben, mert épp pötyögtem rajta valamit), megnézik, aztán csókolom, minden megy tovább. Amúgy meg egyikünk se lesz több vagy kevesebb attól, hogy épp XY telefonja van (a nálam lévő tesztcuccok meg ugye nem a sajátjaim), nálunk nem a zsebünkben lévő telefonok alapján osztják a fizetést a munkánkért.
-
-
-
Rusi
senior tag
"Munkahelyen általában dolgozni szoktak, de hát ki hogyan."
Köszönöm a tanácsot, majd esetleg én jobban tudom, hogy melyik nap, hol, mennyit és miként dolgozom, tudomásom szerint nem te vagy a főnököm.
"A súly dolog határokat már el kellene dönteni, írd föl papírra... Hogy lehet másképpen érezni a súlyelosztást?"
Nem kell ezen semmit eldönteni, nagyon nem mindegy, hogy ugyanaz a súly teljesen egyenletesen oszlik el egy adott méretű felületen vagy a súly ugyanezen felület egy bizonyos részén koncentrálódik, tehát pl. a készülék felső vagy alsó részére esik a súlypont, ami egész más fogást eredményez. Párszáz telefonnal a hátam mögött ennek megítélése nem okoz komoly fejtörést.
"IPS panelről van szó, esetleg van benne."
Igen, itt kimaradt egy szó, ez bárkivel előfordulhat, javítom.
"Az a keret amin az előlapi gombok vannak az a kijelző, és ennek a világítását használja valaki? Gyakorlatilag még fél nap sem kell egy mobil megszokásához agy a jobb és balkezesség sem lényeges dolog. Elfért volna egy LED de sok embernek nem hiányzik és sokan nem tesznek rá."
Fura, hogy csak neked nem megy a szövegértelmezés, de akkor kifejtem, hogy a kijelző körüli terület a keret, ahol alul vannak az érintőgombok, aminek a világítása lehetne kicsit jobb (átírtam a bizonyos mondatot, hogy még egyértelműbb legyen). A jobb- és balkezességnél talán esetleg eszedbe juthatott volna, hogy ez egy átlagosnál jóval szélesebb/nagyobb készülék, így ha egy kézzel fogjuk, nagyon nem mindegy, hogy melyik oldalra került a Vissza gomb az előlapon, mivel a baloldalt nem nagyon lehet elérni egy átlagos kézmérettel, ha jobbkézben fogjuk. A LED pedig igenis fontos dolog, itt a fórumon is rendszeresen emlegetik, ráadásul egy ilyen árkategóriás telefonnál elvárható funkció, a hasznosságáról már nem is beszélve.
Inkább pont az a durva, hogy föntre került az USB a lehető legroszabb helyre.
Való igaz, hogy ritkábban teszik felülre az USB-t, de a mindennapok során nem sok problémát okoz, legfeljebb éjszaka a töltőre téve fejjel lefelé van az asztalon, micsoda katasztrófa. Ha az autós tartóban való töltésre gondolsz, akkor ott tényleg kényelmetlenebb lehet, illetve ha nem elég hosszú a szivartöltő kábele (bár érdemes lehet inkább egy Bluetooth kihangosítót venni, sokkal kényelmesebb megoldás).
A benchmark programokra egy bizonyos gyártó gyúrt rá korábban, őt pedig Samsungnak hívják, de a legújabb szoftvereknél kivették a "turbó"-t.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Mobilinternet
- Hobby elektronika
- Crypto Trade
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Xbox tulajok OFF topicja
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor 400 Lite 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- LG 39GS95UE - 39" Ívelt OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 4790 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Új! HP 230 Vezetéknélküli USB-s Billentyűzet
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest