- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Telekom mobilszolgáltatások
- Huawei Watch GT 3 Pro - korlátolt szépség
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- 8300 mAh, maradhat?
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Danny Ocean
csendes tag
Múlt héten hozzájutottam egy Mika M2-höz a kevésbé acélos akkun kívül nekem nincs gondom a készülékkel.
-
Fáraó
őstag
Talán inkább Huawei Ascend G630 10 eFt-tal olcsóbban...
-
Lomha 8V
addikt
A kezdőára kicsit húzós, főleg figyelembe véve, hogy semmilyen húrt nem pendít meg az emberben.
(#33) etohun: Kínából rendelve válogathatsz is, de azt raksz rá amit akarsz. Az O+O-nál nem jár garanciavesztéssel a szoftveres belepiszkálás. Bootloader nyitás, root, minden mehet.
-
etohun
aktív tag
Egy a sok közül, de semmiképp sem filléresen gagyi. Viszont ennyiért nem biztos hogy népszerű lesz.
-
Jani79225
újonc
Tetszik nagyon, jó cucc.
-
Kékes525
félisten
Jó telefon, ha az ára is megfelelő lesz akkor különösen. Az ingyenes előretelepített szoftverek többsége pedig fölösleges. Igaza van pengwin sokkal jobb lenne ha listából választhatnunk mi kell és mi nem. Igaz az ilyen abszolúte felesleges programokban a Samsung vezet.
-
mrlujoak
veterán
SP után Mika...
Esetleg Madonna, vagy Cher modell is várható valamelyik gyártótól
A telefon sajna elég szürkécske lett. Semmi sem fogott meg benne.
-
csabucko001
csendes tag
Ez pont ugyan az mint a fentebb említett iwing wtd2-ö
Tudom mert nekem volt most adtam el,tök ugyan így néz ki extra hátlap van hozzá,13 megapixeles a kamerája de azt interpoláltba csinálja,sajna a gigabyte-nál nem írja h valóban 13mpx-es modul van bent vagy ö is csak interpoláltban tudja.arra már nem emlékszem h 8-vagy csak 4 giga a tárhely benne de ha jön az új gazdája megnézem nekem 8 rémlik.Az android még csak 4.2-de állítólag lesz rá frissítés,de azon se lepődnék meg ha a gigabyte firmware-je rámenne.Kijelző ogs + fólia alapban van rajta.Amúgy marha jó teló nekem 100 dollár volt akkoriban ez kb 25-26 ezer volt vámmal együtt volt 35 ezer,és annyit marhára megért de ez a teló 58900ft nem ér meg,annyiért már inkább egy xiaomi. -
Lefagyol
csendes tag
Tetszetős,picit esik majd az ára és jó is lesz!Köszi a tesztet...
-
hue2000
tag
Szerintem belefért volna az nfc a glonass az lte oké hogy nincs az nem is érdekel de a másik kettőt hiányolnám
-
C$abi
aktív tag
Pofás, de 4,5 inchesben jobban tetszene.
-
dsr
senior tag
Ennyi pénzért drága (szerintem!) ..
-
haris
őstag
Néhány kérdésem lenne:
- Előlapi kamera nagyon ratyi képet csinál? (csak mert egy szó sem esett róla a cikkben, vagy én néztem be)
- 4.4 droid alá nem kevés a 8GB ROM? Ekkora tárhely mellé szerencsésebb lenne a 4.2 az SD-re telepíthetőség miatt?
Én most keresek telot a lányomnak ebben a méretkategóriában, de félek, kevés lesz ez a hely. A tinik összevissza telepítenek minden programot, és van pár játék, ami bizony 2gigát szeretne talapíteni. Ennek a telónak ennél valamivel kevesebb a programok számára fenntartott hely összesen.
Igazam van, vagy túl van lihegve ez a dolog a fórumok által? -
batai15
félisten
Szokásos kínai cucc.se az a g betű ne lenne ott
-
Barax
csendes tag
válasz
anubys1984 #13 üzenetére
kivéve, hogy :
- Android 4,2 / 4,4
- 8 MP / 13 MP BSI kamera
- 4 GB / 8 GB ROM
- + 7H karcálló kijelző
- + ajándék hátlap, és fólia
- + és két év magyar garide végülis majdnem ugyanaz :-)
-
anubys1984
aktív tag
Ahogy nézem, ez pontosan megegyezik ezzel.
-
DemonDani
addikt
Hardver lapon én nagyon hiányolom azt, hogy nem is esik arról szó, hogy a tapasztalataitok szerint mégis mennyire volt akadásmentes az élmény, mi volt az, ami már sok lett pl, és nagyon belassult... Egyre többször nincs már még csak említve sem, hogy szerintetek milyen volt a gép sebessége
-
csongi
veterán
45 ezer kornyeken jo vetel lesz, addig nem igazan.
A maja V2 40ezer. Es 0.5 kisebb kijelzo. A tobbi szinte ugyan ez. Igaz meg nem lattam ra Csokit. -
lazlogogola
tag
Néztem az Arty reklámját vhol,nagyon kis pofás lesz.
-
Csapoati
nagyúr
Leszeded, ha nem kell...
Ez a cucc már jobban megéri az árát, mint a pénteki LG L80. A fő érv a kijelző, továbbra sem tudom megemészteni, hogy ez HD-t kapott, amaz meg csak WVGA-t, ráadásul több pénzért. Igazából csak az akksiért kár, ekkora tepsibe ilyen súly mellett tényleg illett volna nagyobbat belepakolni, de azért így is jó vétel ez.
-
foxymaci
senior tag
Ezt a bárányos weather widgetet meg lehet valahonnan szerezni?
-
pengwin
addikt
miért pozitívum az, ha egy gyártó ingyenes szoftvereket telepít előre?
pl. ezt a "szerkesztésre is alkalmas" Kingsoft office-t mindig felhozzátok pozitívumként, aztán ingyenes...szerintem sokkal normálisabb lenne az ilyen kis gyártóktól, ha Play-kupont adnának a telefonjaikhoz, aztán mindenki veszi ami kell neki!
(ez Mo.-n valószínüleg megvalósíthatatlan) -
roli543
őstag
Kicsit esik az ára, és máris jó lesz
mondjuk sajnos Kínából meg mindig jobban megéri rendelni, még ha a garit is nézzük
-
helltp
aktív tag
Szerintem ennyiért jöhetett volna 6592-vel (vagy akár snapi 400-zal) is. Inkább Redmi 1S, főleg hogy már itthon is kapható.
-
Freiherr
őstag
Szódával elmegy.
-
ferke170
tag
Egész jó készülék!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- iPhone 13 Mini 128GB Független Használt/1-3 hónap gar./Akku 84%/p4357
- Iphone 15 Pro 256gb-2027.05.10. Media M. Garancia - 99% akku
- iPhone SE2 64GB 82% piros, saját dobozzal
- iPhone 12 Pro Max 128GB Újszerű Független/1-3 hónap gar./Akku 86%/p4360
- Samsung Galaxy A35 5G 128 GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Fujitsu USB Port Replicator PR09 docking station (1x5K vagy 2x4K felbontás) (DisplayLink)
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB DDR5 RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Xiaomi Redmi Note 12s 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- Azonnali készpénzes AMD Ryzen 1xxx 2xxx 3xxx 5xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest