- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- Magisk
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- iPhone topik
- Fotók, videók mobillal
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Sony Xperia Z2 - esszencia
- Mobil flották
Új hozzászólás Aktív témák
-
Skynamic
kezdő
Persze. A grafika pl iszonyat gyenge. Haverommal próbáltuk ki és szinte egyszerre mondtuk egymástól függetlenül, hogy ez mi? A textúrák néha lassan töltenek be, a framerate ugrál, egyáltalán nem folyamatos, ez kifejezetten irritáló. Az elején mikor a helikopterhez kell menni nem igazán tudtam hova tenni, hogy a legnagyobb lopakodás közben lebuktunk, valahogy kiszúrtak minket, amivel megbirkóztam volna, de hirtelen elsüllyedt a karakterem kb derékig és nem tudtam annak az Istennek sem kijönni :D
Az animációk szimplán gagyik, a karakterek mozgása itt-ott élethű, máskor totál életszerűtlen. Elfogadom, ha valakinek tetszik a játék és elvan vele, de nekem eszembe nem jutna ezért nem, hogy 6000 forintot, még 600 forintot sem fizetni. -
Skynamic
kezdő
válasz
AizawaKouta #12 üzenetére
Sikerült leszedni és felrakni. Kár volt :D Ennyire gagyi játékot régen láttam...
-
Skynamic
kezdő
PS4-en még nem tudom előtölteni..
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Xbox Series X, kitisztítva+újrapasztázva, 6 hó teljeskörű garanciával., Bp-i üzletből eladó!
- Szinte új,garanciás MSI Claw kézi konzol/7 Full HD,120Hz,Core Ultra5,16GB DDR5,512GB SSD beszámolok
- Tom Clancy's The Division - Sleeper Agent Edition Xbox One
- MSI Claw A1M 036 Konzol
- Új, bontatlan dobozos Nintendo Switch 2 Mario Kart World játékkal, 2 év gyári Nintendo garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Phanteks NV5 MK2 White (PH-NV523TG DMW02)
- RAKTÁRSÖPRÉS!!! - Videókártyák, Monitorok, Notebookok, Stb. - Szaküzletből! Számlával!
- MacBook, Apple M1 / M2 kompatibilis dokkolók, DisplayLink 4K, USB-C, Type-C
- Bomba ár! Dell Latitude E5570 Touch - i5-6300U I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I CAM I W10 I Gari
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest