- Apple iPhone 13 - hízott, de jól áll neki!
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Íme az új Android Auto!
- One mobilszolgáltatások
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Redmi Note 13 Pro+ - a fejlődés íve
- Új design és okosabb AI: megjött a Galaxy S25 készülékcsalád
Új hozzászólás Aktív témák
-
BiP
nagyúr
Mobilról pötyögök, nem fejtem ki hosszan.
Amit leírtál, hogy mit lehet, abban igazad van. Ahogy abban is, hogy túlzó lenne azt mondanom, hogy semmit sem lehet.
Viszont annyira szűk, hogy mit lehet, és annyira kevés ideje, hogy túlzónak érzem azt mondani, hogy "évek óta lehet". Igen, a kettő többes szám, a köznyelvben mégis több időre (nem 2) szokás használni, főleg cáfolatként, hiszen azt akarod kiemelni, hogy régóta lehet.
Mindegy ezen nem veszünk össze, szó szerint nézve igazad van.
Ettől még nem segít rajtam, hogy nekem lejárt a személyim, ez nem esik az online esetek alá, (ezt kibírom) meg alapból egy fos a rendszer, nem user friendly, és messze van a szolgáltatói szemlélettől, meg úgy alapból a 21.századtól.
Igaz, relatív gördülékeny volt, időpontra odamentem, és a nem tudom mi miatti 10perces leállás/várakozáson kívül gyorsan végeztünk.
Új hozzászólás Aktív témák
lo Sokan találkoztunk már olyan ismerőssel, "üzletféllel", aki minden segítséget ingyen szeretne, és azt is...
- Építő/felújító topik
- Tippmix
- Milyen okostelefont vegyek? OFF topik
- Nintendo Switch 2
- Apple iPhone 13 - hízott, de jól áll neki!
- Töltőtoll kedvelők/használók topicja
- Túra és kirándulás topic
- Sorozatok
- OLED TV topic
- A gyári kábelek fontosságára hívják fel a figyelmet az új GeForce-ok gyártói
- További aktív témák...
- Bebetto Luca 2in1 babakocsi - mózeskosár és sport résszel
- ASUS GeForce RTX 5080 16GB ROG Astral OC (ROG-ASTRAL-RTX5080-O16G-GAMING) garanciális bontatlan
- MSI MPG Z390 Gaming Plus + i5 8400 + Cooler Master + 16 Gb HyperX 2.400 Mhz Beszámitok!
- Black Shark 4 PRO 5G 12GB/256GB garanciával dobozában eladó
- ThinkPad T14 Gen1 27% 14" FHD IPS i5-10310U 16GB 256GB NVMe ujjlolv IR kam gar
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest