Hirdetés

Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • KROK640

    veterán

    válasz BiP #32551 üzenetére

    Igen, ez a "megúszós" verzió. :) Én is évek óta klónozom magamnak a rendszert, így minden ott van ahol akarom és úgy működik ahogy kell neki (amíg nem jön egy új frissítés, mert akkor fullosan orosz rulett lesz az egész, hogy mi megy és mi nem; bár azt meg kell hagyjam, mostanában elég kevés jól működő dolog romlik el frissítés után).
    Van viszont egy nagy hátránya : A C meghajtóm mérete így nagyon hosszú ideje (2018) ugyanakkora, hiába egyre nagyobb SSD-ket pakolok a gépbe.
    Ez most megint aktuális lehet, hamarosan, mert sajnos a jelenlegi driveom lehet az eddigi legrövidebb életű, mivel se a sebességével, se a méretével (1TB, mondjuk ez még hagyján) nem vagyok megelégedve, ráadásul 10 hónap alatt a kondiciójának a jelentős részét elveszítette :(
    Szerintem fogok venni egy másikat, átrakom rá a rendszert majd ez megy vissza garba, de nem másik SSD-t kérek hanem ,levásárlást, van mellé még egy kuponom is, ha ügyes vagyok akkor egész olcsón jöhet egy nagyobb HDD, vagy igazán megtömöm a gépet RAMal (néha jól tud jönni, bár javarészt még fölösleges).

    Inkább azt kérdezzék miért nincs szobrom, mint azt, hogy miért van...

Új hozzászólás Aktív témák