- Netfone
- Samsung Galaxy Ring - gyűrű-kúra
- Új design és okosabb AI: megjött a Galaxy S25 készülékcsalád
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Szilícium-szén teleppel készül a Galaxy S26
- Milyen okostelefont vegyek?
- Végre bemutatkozott a Google Pixel 4a
- One mobilszolgáltatások
Új hozzászólás Aktív témák
-
Neck
veterán
Nekem pontosan így működik. Philips hue szett, belső hálózaton is működik. A net csak akkor kell neki, ha hang asszisztens segítségével akarom vezérelni, de nem szükséges hozzá, a ZigBee tudja kapcsolgatni offline is.
Syl:
ez a hang asszisztens is megint egy olyan dolog, amit lehet köpni, amíg nem próbáltad. Mint a régi telefon VS smartphone. Vagy a manuális VS automata váltós autó. De amikor már kipróbáltad, rájössz, néhány dolog milyen kényelmes.Nekem pl nagyon kényelmes, hogy amikor bejövök az ajtón, ölemben a babával, nem kell tornászni vele, csak megmondom az asszisztensnek, hogy hazajöttünk, erre felkapcsolja a lámpákat.
Vagy amikor tiszta zsír a kezem főzés közben, nem kell összefogdosni a telefont, csak megkérem az asszisztenst, hogy állítson be egy 15 perces időzítőt.
Vagy reggel meg tudom kérni az ágyból, hogy kapcsolja be a kávéfőzőt, így mire kibotorkálok a konyhába, meleg a presszógép.
Az meg külön király, ahogy a philips hue szett együttműködik az ambilight tévével.
Azt hittem, hogy az IT-sok nyitottabbak ezekre a dolgokra.
[ Szerkesztve ]
An α beta user... "A pokol szerintem egy végtelen IKEA áruház, az örökkévalóságig bolyonganak a kárhozott lelkek a Boysenbar alátétek és az Almaröd tükrök közt"
Új hozzászólás Aktív témák
lo Sokan találkoztunk már olyan ismerőssel, "üzletféllel", aki minden segítséget ingyen szeretne, és azt is...
- Milyen videókártyát?
- Ukrajnai háború
- Tudományos Pandémia Klub
- Projektor topic
- Visszafogott árazású, 300 Hz-es monitor az AOC gondozásában
- Házi hangfal építés
- Házimozi belépő szinten
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Néha instabil lehet az NVIDIA GeForce RTX 5080 Founders Edition VGA
- Tarr Kft. kábeltv, internet, telefon
- További aktív témák...
Állásajánlatok