- One mobilszolgáltatások
- Fotók, videók mobillal
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Yettel topik
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- Magisk
- Telekom mobilszolgáltatások
- A sógorokhoz érkezik a kompakt Vivo X200 FE
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Z Fold6 - ugyanaz, sarkosan fogalmazva
Új hozzászólás Aktív témák
-
mepet
addikt
Tetszik.
-
Alchemist
addikt
válasz
Dr.F.E.R.I. #26 üzenetére
A plohaldvelt dobjátok le a padlóla, de dulván!
-
Ati1979
veterán
Kicsit korrigáljanak az áron és ok lesz.
Nekem tetszik!
-
Male
nagyúr
Mi abban a logika, hogy az erősebb procis verzión nincs gigabit, és egyel kevesebb a DP csati is? Ez az új rendszer, az erősebb verzió a kevésbé felszerelt
-
merkucyo
aktív tag
Elég 1 usb bemenet ?
-
Jó kis cucc... lenne, ha nem az ulv procikban lévő kiherélt hd4000-rel szerelnék, meg egy min. 92mm-es venti tényleg beleférhetne. Így lehetne ebből multimédiás/kazuár gémer gép is...
-
Ed3r_X_
nagyúr
A szellőzés még mindig olyan gázos lesz ebben is? Legalább valami kis nyílás lenne rajta.
-
Sutty66
tag
Engem is a cím fogott meg.
Nehogy problémátok legyen belőle.
-
jokerke86
tag
Ha a parlament fülébe jut a dolog, akkor nem csak bezáratják az oldalt, hanem a szerverparkot is lebombáztatják, persze csak azután, hogy a teljes szerkeztőséget és tulajdnosokat nyilvánosan tarkónlövik a cég székhelye előtt
-
ViZion
félisten
Ha megnézitek volt már itt takarítás
...csak a cikk címét nem javították. Fura. Vagy gáz... -
darkarthur
senior tag
Nehogy pereljenek a cikk címéért. Ez most divat.
Kicsit barátságosabb áron én is el tudok képzelni egy ilyet.
-
king.mp
aktív tag
Olcsóbb lenne, még talán tetszene is.
-
Vangelis
félisten
Inkább töröltem, mert még a végén én is Gázt kapok
-
zdanee
őstag
Mac-mini alternatíva, nem notebook. A Mac mini sem a Macbook ellenfele, máshova kell.
-
bteebi
veterán
válasz
sing1ep1ayer #8 üzenetére
Egy 92 mm-es viszont beleférne, elég lenne bőven az is. Meg a 120 mm-es se 120 mm - pontosabban a lapát akkora, de a keret nagyobb. Amúgy amilyen kicsi a magassága, elég bajosan férne bele bármekkora ventilátor...
Jópofa készülék amúgy, a teljesítménye is rendben lehet, de egyszerűen nem látom a létjogosultságát. Ennyiért meg pláne nem. Szerintem egy bizonyos szint alatt már nincs értelme a méretcsökkentésnek, legalábbis szerintem elsősorban nem ez a szűk keresztmetszet. Egy normál méretű billentyűzetnek így is,
úgy is kell a hely, akkor már inkább építenék abba a gépet, némi akksival meg wireless technikával. Ha ehhez is lenne vezeték nélküli töltés, akkor meg még jobb lehetne.
-
törölt tag
Majd ha egy idő után lejjebb mennek az áraik, akkor én is beruházok egyre, nem rossz ötlet ez a mini PC az Inteltől
-
cer
tag
Ennyiért már lehet kapni Folio-ot LCD-vel, tehát mindenestül. Igaz nem adja vissza mini-séget, de hát istenem...
-
sing1ep1ayer
őstag
"...116,6 x 116,6 x 39 mm-re változtak a kiterjedéssel kapcsolatos paraméterek"
Még 3,4 mm és belülre szépen elférne egy halk és cserélhető 12 cm-es légkavaró az egésznek a tetején, hogy biztos ne fordulhasson elő az, ami az elődnél megesett. Persze pár lyukat is kellene rá tenni, de ez már részletkérdés.
-
.mf
veterán
Duracellm..: a papír-árakat hiába hozod fel. A gyártók úgyis más árakat kapnak, ami ezeknek néha a töredéke; és mivel ezek csak forrasztható procik, nem foglalatosak, úgyis csak gyártók vehetik.
Ezeknek így nem sok értelme, egyszerűen túl drága. Inkább hoznák ki Core i3-mal vagy akár az újabb ULV-s Ivy Cerkákkal féláron, úgy már kicsivel több értelme lenne.
[ Módosította: PROHARDVER! ]
-
törölt tag
válasz
osztraksajt #1 üzenetére
Pedig a mobil cpu-ik áraihoz képest nem is vészes az ár:[link]
Engem, onnan hogy nem lehet rá normális hűtőt rakni nem is érdekel, még ha 50% nagyobb órajelet/teljesítményt tudna 10W-on akkor sem
-
osztraksajt
őstag
Csupa filléres ár.
Ennyiért már korrekt notit lehet kapni memóriával, akksival, kijelzővel, hdd-vel billentyűzettel stb. Hát hajrá, lehet gondolkodni mért nem kell a kutyának se.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kaspa bányász szett - kaspa miner eladó
- Komplett PC - Intel Core i7-9700K, 32GB RAM, NVIDIA GeForce RTX 2060 SUPER
- Gamer Félgép - MSI Z370-A PRO + Intel I7 8700K + Kingston HyperX 2x8GB 2666MHz CL13
- ASRock Z690 PG Riptide + Intel I7 12700 ES + Netac 2x16GB DDR4 3200MHz CL16
- Új, Gamer - GIGABYTE Z790 D + Intel I7 14700K + Apacer Panther RGB 2x16GB DDR5 6400MHz CL32
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H81M-PLUS H81 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Dell latitude, precision, xps, magyar világítós billentyűzetek eladóak
- FÉL ÁR ALATT! Lian Li UNI FAN SL120 RGB 1db-os és 3db-os ventilátor szett garanciával
- Amazon Kindle 10th Generation ébresztős tok
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest