- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Mobil flották
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Feljutott a G96 a Moto széria csúcsára
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Samsung Galaxy Fit 3 - keveset, de jól
- Honor Magic V3 - mágikus realizmus
- Yettel topik
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
Új hozzászólás Aktív témák
-
ReSeTer
senior tag
Nincs fájlkezelő a metro-ban? Miért, a start menüben volt? Olyan hülyeségeken hisztiztek, amin csak röhögni lehet. Meg mindenben csak az összeesküvés elméletet látjátok, pénz meg stb.
És még mindig tartom azt a szöveget: Betegesen lusták vagytok. Számítógép használati időtökből kb 1%-ot ha töltötök a metron. Már aki nem szeretné használni az ott lévő alkalmazásokat.
DEDÓJa és most már értem, miért nem kötik be ennyien az biztonsági övüket az autókban.
-
ReSeTer
senior tag
Jó.
Ha úgy nézzük minek, akkor a válaszom azért, hogy megkapd az egyéb újításokat desktop részen. És ha ezt nézzük, akkor elenyésző gond az a plusz mozdulat amit miatta meg kell csinálnod.
Mérlegeljétek. Ha nektek nem éri meg, akkor nem értem, miért léteztek egyáltalán. A wc-zés se értem minek kell nekünk, csak plusz teher, nélküle is meglennénk.
Ettől függetlenül még mindig nem azt mondom, hogy windows8-at használjatok mindenáron, csak továbbra se értem, mi ez a nagy orbitális hatalmas GOND. Ha csak ennyi gondom lenne mint a metro felület, komolyan én lennék az egyik legboldogabb ember.
-
ReSeTer
senior tag
Tehát akkor kifogytunk az érvekből. TEHÁT megkaptam a választ a kérdésemre.
LUSTA BANDA. Nem is értem mi történne ha egy autó indításához holnaptól kulcs elforgatásán/startstopgomb megnyomásán kívül még egy gombot meg kellene nyomni a műszerfalon. Eldobná mindenki az autót és járna gyalog. Ezzel a gondolkozással kb. -
ReSeTer
senior tag
Arányait nézve azért ez enyhe túlzás volt. Win8-hoz nem kell sokkal több mozdulatot végezned.
Nem meggyőzni akarok én itt mindenkit, csak nem értem, miért fújja itt fel mindenki olyan nagy bajnak, mintha egy világ omlott volna össze. Egy játékban 100x több mozdulatot csinálsz meg. -
ReSeTer
senior tag
-
ReSeTer
senior tag
Jól értelmezem? 100 oldalon át egy olyan dolgon vitatkoztok, amit kb fél percet ha fogtok használni? Elindul a gép, és rákattintotok a desktop-ra.
Most komolyan.. Ti mennyit használtátok a start menüt eddig? Én kb csak kikapcsolásra meg vezérlőpult előhívására. -
ReSeTer
senior tag
Ezért találták ki a surface-t. Ha akarod tapizod, ha akarod billentyűvel és egérrel vezérled.
-
ReSeTer
senior tag
válasz
Psychopeti #196 üzenetére
Ebből a hsz-ből ítélve, ki se próbáltad. Gratulálok. Így kell papucsnak lenni, és mások véleménye szerint élni.
Egyszer próbáljatok már eltekinteni a microsoft névtől, és úgy gondolni a rendszerre, mint valami teljesen új OS. Emberek 90%-a azért szarozi a windowst mert a többi is azt mondja.
-
ReSeTer
senior tag
Maradi banda.
Nem értem, hogy mertek egyáltalán felülni egy repülőre, mikor az nem is kerekeken gurul. MOST MI LESZ?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Formula-1
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Fujifilm X
- Mobil flották
- További aktív témák...
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- ROBUX ÁRON ALUL - VÁSÁROLJ ROBLOX ROBUXOT MÉG MA, ELKÉPESZTŐ KEDVEZMÉNNYEL (Bármilyen platformra)
- iKing.Hu - Xiaomi 14 Ultra - Ultra White - Használt, karcmentes
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490s - i7-8GEN I 16GB I 256SSD I 14" WQHD HDR I Cam I W11 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H81M-PLUS H81 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest