- Poco X6 Pro - ötös alá
- Magisk
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- One mobilszolgáltatások
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
Új hozzászólás Aktív témák
-
arn
félisten
válasz
WinstonWolf #31 üzenetére
neked vmi beakadt, vagy mi van? egy a lenyeg, a casio tovabb birja hasonlo korulmenyek kozott, mint egy hasonlo okosora hasonlo felhasznalasnal. jobban eltoltak a hasznalhatosagot a hagyomanyos orak iranyaba.
az egy evet tesztben irtak, ami vagy igaz vagy sem - mivel nem regota van piacon, nem hiszem, hogy barki ellenorzni tudta volna - igy nem tudom milyen bizonyitekokat kersz rajtam szamon. arrol van informaciom, amit masok leirtak.
-
arn
félisten
válasz
WinstonWolf #29 üzenetére
nyilvan nem folyamatos gps kovetessel... van olyan keszulek, ahol nem no meg a fogyasztas a gps kovetest folyamatosra allitva? hasonlo feltetelek mellett hasznalva birja sokkal tovabb.
de mutass nekem meg egy okosorat, ami barmilyen beallitassal kibirja az egy evet egy feltoltessel.
-
arn
félisten
válasz
WinstonWolf #27 üzenetére
egy honap alatt akkor, ha nem toltesz ra, sotetben hasznalod... nem tudom mennyire tipikus scenario
-
arn
félisten
izlesrol vitatkozni sok ertelme nincs... en szeretem a regi orakat (foleg az art deco orakat), de a casio gshockot is, ami ugyanugy retrozas mar, a 80-90es evek stilusa.
nem szegyenlem hordani sem - pl a 83as elso gshock felujitott verzioja abszolut funkcionalis db, radio controllos, mindig a pontos idot mutatja, napelemes, gyk eveken keresztul hozza sem kell nyulni, csak hordani. emelett ugy nez ki, mint a 80as evekbeli casiok, nekem eros nosztalgikus erzes, gyerekkorom sokat hordtam. ezzel valoszinuleg sokan vannak hasonloan, mert egyre dragabb modellek jonnak, meglovagolva a divathullamot.
az okosorak engem addig nem erdekeltek, ami hasonlo funkcionalis szintet nem ernek el - most eppen megvalosulni latszik a napelemmel, nem kell x naponta toltogetni, es tuzonvizen at hordhato. ez utobbi nalam a legfontosabb, elsosorban hasznalati targy legyen, ami praktikus, masodsorban nezzen ki jol. a casio ezt kepviseli, es ezt gyakran jobban tudjak, mint akarmi mas a piacon. ket oram van hasonlo hetkoznapi celra, egy casio gshock, es egy certina ds.
-
arn
félisten
casiot is teszteljetek, az vmi egy evig mukodik
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Bomba ár! Dell Latitude 3540 - i5-4GEN I 4GB I 500GB I 15,6" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Asus Slate EP121 Tablet - Intel Core i5 I 4GB I 64GB SSD I 12" Touch I Cam I W10 I Gari!
- ÚJ ÁRU, OLCSÓBB!!! Dell Precision Workstation 5550, 5560, 7510, 7520, 7550, 7720, i7, 6-11. gen.
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad 40AS USB-C docking station (akár 3x4K felbontás)
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged