- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Magisk
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Huawei Watch 5 - okosóra érintőlegesen
- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- One mobilszolgáltatások
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- LG V30 - vezércsel
Új hozzászólás Aktív témák
-
JohnnyWeiss
tag
válasz
balu1977 #138 üzenetére
Nincsen, de az ujjra való az Medisana márkájú, ami gyógyászati segédeszközöket gyárt (valószínűleg nem bevizsgált). De háziorvosnál is láttam már ilyet. Gyereknek vettük, mert télen szokott néha fulladni és neki szoktuk azzal mérni a véroxigén szintet. Mikor kórházban voltunk vele, akkor azt mondták, hogy 94% alatti érték már nem annyira jó.
Viszont nem dohányzom, heti 3x futok, és inkább az ujjra való kütyüt tartom valóságosabbnak, mint amit az óra mutat, mert a gyanúsan kevés.
Azért kérdezem, hogy akik használják ezt a funkciót az órában, azoknak számukra hihető eredményt ad e az óra szenzora? -
padi68
senior tag
-
Szia! A TXT mappàban vannak a nyelv file-ok, asszem .ln4 formátum. Én átírtam a hibás hold fàzisokat meg a bent ragadt angol részeket. 10. Sw alatt a magyar nyelvre kattintva install, aztán Garmin expressz feltelepíti. Annyi, hogy a FB Garmin support oldalon fent lévő expressz telepítővel downgradeld le az expresszt a még használható verzióra, mert 7.x óta nem működik.
A Garmin support csoportból az utolsó jó expressz telepítő:
[Garmin expressz] -
hericstamas
tag
Nekem mass storage módban van, volt. A Garmin Express Mac-en simán telepített rá új szoftvert is ilyen módban. Igaz a nyelv így angolra változott, de ki lehetett választani utána az órán a magyart. Egy fájlt másol fel, újraindítás után települt az oprendszer ha jól emlékszem.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Bemutatkozott a Transcend SSD-inek zászlóshajója
- Bluetooth hangszórók
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- Milyen légkondit a lakásba?
- Le Mans Ultimate
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Házimozi haladó szinten
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Formula-1
- További aktív témák...
- 124 - Lenovo Yoga Pro 7 (14IMH9) - Intel Core Ultra 9 185H, RTX 4060 (48 hónap garancia!) (ELKELT)
- AKCIÓ! AMD Ryzen 9 7950X 16 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- AZONNALI SZÁLLÍTÁS Eredeti Microsoft Office 2019 Professional Plus
- 125 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 9 7945HX, RTX 4070 (ELKELT)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest