- Amazfit Balance - ár-érték egyensúly
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Motorola Edge 30 Neo - wake up, Jr...
- WWDC 2025: Nagy változásokat hoz az iOS és iPadOS 26
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Samsung Galaxy A26 - csak a szokásos
- Fotók, videók mobillal
- Azonnali mobilos kérdések órája
Új hozzászólás Aktív témák
-
arn
félisten
válasz
WinstonWolf #31 üzenetére
neked vmi beakadt, vagy mi van? egy a lenyeg, a casio tovabb birja hasonlo korulmenyek kozott, mint egy hasonlo okosora hasonlo felhasznalasnal. jobban eltoltak a hasznalhatosagot a hagyomanyos orak iranyaba.
az egy evet tesztben irtak, ami vagy igaz vagy sem - mivel nem regota van piacon, nem hiszem, hogy barki ellenorzni tudta volna - igy nem tudom milyen bizonyitekokat kersz rajtam szamon. arrol van informaciom, amit masok leirtak.
-
arn
félisten
válasz
WinstonWolf #29 üzenetére
nyilvan nem folyamatos gps kovetessel... van olyan keszulek, ahol nem no meg a fogyasztas a gps kovetest folyamatosra allitva? hasonlo feltetelek mellett hasznalva birja sokkal tovabb.
de mutass nekem meg egy okosorat, ami barmilyen beallitassal kibirja az egy evet egy feltoltessel.
-
arn
félisten
válasz
WinstonWolf #27 üzenetére
egy honap alatt akkor, ha nem toltesz ra, sotetben hasznalod... nem tudom mennyire tipikus scenario
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Bomba ár! Dell Latitude 7390 2in1 - i7-8G I 16GB I 256SSD I 13,3"FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gar
- Samsung Galaxy A04 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! HP USB C G5 Essential (5TW10AA) dokkoló hibátlan működéssel garanciával
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L380 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD / MT I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Országosan a legjobb BANKMENTES részletfizetési konstrukció! Lenovo ThinkPad X13 Gen 5
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged