- 1More SonoFlow Pro - Let it flow!
- Samsung Galaxy Z Fold4 - egyre megy, honnan nézed
- Vodafone mobilszolgáltatások
- DIGI Mobil
- Mobil flották
- Mobilinternet EU-n kívül, eSIM adatcsomagok használata
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
Új hozzászólás Aktív témák
-
arn
félisten
válasz WinstonWolf #31 üzenetére
neked vmi beakadt, vagy mi van? egy a lenyeg, a casio tovabb birja hasonlo korulmenyek kozott, mint egy hasonlo okosora hasonlo felhasznalasnal. jobban eltoltak a hasznalhatosagot a hagyomanyos orak iranyaba.
az egy evet tesztben irtak, ami vagy igaz vagy sem - mivel nem regota van piacon, nem hiszem, hogy barki ellenorzni tudta volna - igy nem tudom milyen bizonyitekokat kersz rajtam szamon. arrol van informaciom, amit masok leirtak.
facebook.com/mylittleretrocomputerworld | youtube.com/mylittleretrocomputerworld | instagram.com/mylittleretrocomputerworld
-
arn
félisten
válasz WinstonWolf #29 üzenetére
nyilvan nem folyamatos gps kovetessel... van olyan keszulek, ahol nem no meg a fogyasztas a gps kovetest folyamatosra allitva? hasonlo feltetelek mellett hasznalva birja sokkal tovabb.
de mutass nekem meg egy okosorat, ami barmilyen beallitassal kibirja az egy evet egy feltoltessel.
[ Szerkesztve ]
facebook.com/mylittleretrocomputerworld | youtube.com/mylittleretrocomputerworld | instagram.com/mylittleretrocomputerworld
-
arn
félisten
válasz WinstonWolf #27 üzenetére
egy honap alatt akkor, ha nem toltesz ra, sotetben hasznalod... nem tudom mennyire tipikus scenario
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Xiaomi 120W szupergyorstöltő adapter Gyári Új 12hó jótállással/számlával
- Google Pixel 8 Pro átlátszó szilikon tok
- Eladó Xiaomi Redmi Note 10 pro tokok!
- Csere-Beszámítás! Paidashu 10600MAH , 22.5W Gyorstöltő powerbank!
- Apple Airtag 4 Pack Bluetooth Nyomkövető, Bontatlan, Új, 4 Darabos Csomagolás, 1 Év Apple Garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest