- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Friss koncepciót hoz a Nothing Phone (3)
- Motorola Edge 50 Pro - több Moto-erő kéne bele
- Szemrevaló trió frissíti a Motorola portfólióját
- Fotók, videók mobillal
- Red Magic 10 Air - gaming telefon is lehet kecses
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
kovanorbert #178 üzenetére
Navi Gate. Nem kell eMAG
-
válasz
kovanorbert #176 üzenetére
Én is az eMAGon vettem 251e forintért (visszaküldött, bontott termék), és 1 hónappal később a Navi Gate cserélte ki egy Vadi újra, mert ennek rosszul mért a satO2 szenzora. A 3 év gari is a cserétől él rá.
-
vendingo
veterán
válasz
kovanorbert #174 üzenetére
Garmint keressed gari ügyben, hamar megy a csere. Pár nap, max egy hét.
-
vendingo
veterán
válasz
kovanorbert #171 üzenetére
Próbáld meg, hogy leválasztod az órát, connectet törlöd, és tiszta lappal indulsz. Ha ez nem segít, próbáld ki egy másik telefonnal, és ha azzal is csinálja, akkor garis csere.
-
válasz
kovanorbert #171 üzenetére
Akkor ott valami hiba van! Nekem az instinct és a tactix delta solar is erősen rezeg, bejövő hivas esetén nem végig,.de legalább 5 ciklust. A BT is atomstabil,. még soha nem kapcsolt szét hatótávolságon belül. Szerintem garis csere.
-
vendingo
veterán
válasz
kovanorbert #169 üzenetére
Az értesítésekkel nálam semmi gond. (Instinct)
-
vendingo
veterán
válasz
kovanorbert #167 üzenetére
Xiaomi telefon? Amióta kijött a 12-es miui azóta folyton eldobálja a jelet, de azonnal vissza is jön. Hívást jól jelzi, telefon keresés soha nem működött.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Töltők, kábelek, power bankok, átalakítók - Domshop - Prémium kiegészítők Apple termékekhez
- Univerzális 8-10" tablet tok két Bluetooth billentyűzettel
- APPLE IPHONE 13, 14, 15, PRO, PRO MAX Edzett üvegfóliák, felhelyezőkerettel! 1.990Ft!
- ÚJ - Power Bank 10600mAh / 22.5W Akció! Csak 4.490 Ft!
- MOBIL/ Okostelefon Fotós & Videós tartozékok -Állványok, Mikrofonok, Vlog RigCage, SelfieBot, Gimbal
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Windows! Logitech Mx Keys Magyar!
- HP Victus 15-fb1002AX - 15,6"FHD IPS - Ryzen 5 7535HS - 8GB - 512GB SSD - RTX 2050 - Win11
- HP Omen - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDR 400 - USB-C - KVM Switch
- LG 45GS95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest